OctaviaOctavia
Krystalisianer

Kaotisk Neutral
Race: Blandingsrace
Alder: 26

Status: Aktiv
Godkendt: 20.09.2017
Antal posts: 152
Skaber: Mong

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Octavia Erura B. Elari
Kaldet: Erura, Octavia. eller af nærer venner B.E.
Køn: Kvinde
Alder: 26
Fødselsdag: 14/11
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Aladrios
Erhverv: Plantage passer/ Plantage arbejder.
Race: Blandingsrace - Menneske og Halvdyr
Uddybende om race: Octavia er halvt ulv(halvdyr), halvt menneske. så vil det vil side 1/4 del halvdyr og resten menneske. hun har kun hale, øre og tænder efter sin ulv.

Udseende

Højde: 155 cm
Vægt: 49 kg
hun har en smuk lysebrun hår og hale med hvid spids. hendes øjne er røde som rubiner og hendes krops bygning er son en pige i hendes tilstand normalt er. hun har et ar ved det ene bryst og ved faktisk ikke hvor det kommer fra. men hun har haft det fra hun var lille.
hun har lange ben så hun virker faktisk højere end hun er.

Magi

Magisk evne (1): Ild Healing:

Evnen går i sin enkelhed ud på at hun kan hele sår og skader ved hjem af ild. det er ikke ild hun selv laver men hun kan tage fat i en flamme og den bliver blå og hun kan bruge den til at heale.
svaghed: når hun bruger den laver hun forbrændinger på sig selv, hun kan ikke gå langt fra hvor ilden er til hvor hendes patient er. hun kan ikke altid heale da hun stadig er ny i dette.
Dygtighed til at kontrollere evne: 5

Magisk evne (2): 6 Halet ulv:
Octavia kan forvandle sig til en lille 6 halet ulv der ligner en unge i størelsen. selv hendes forbandede jeg har en hvid 6 halet ulv.

Svaghed: når hun forvandler sig forvandler tøjet sig ikke også. hun kan forvandle sig bare ved at nyse. hun styre ikke altid selv hvornår hun forvandler sig men kan også selv styre det lidt.

Dygtighed til at kontrollere evne: 5

Personlighed

Octavia er meget livsglad selv om hun har et meget fysisk hårdt arbejde. hun lever hos sin plejeforældre. hun elsker dem over alt også selv om hun ved hun er adopteret på den måde hun er. hun elsker at gå på plantagens egn og så hvordan naturens udfylder sig.
hun er meget svær at komme ind på livet af da hun har mange ting i livet hun ikke forstår. Octavia er meget venlig men når hun bliver tirret kommer det værste frem i hende og hun bliver et monster i personligheden.

elsker:
Naturen.
at synge.
dyr

hader:
folk der bare ødelægger skoven/naturen uden grund.
vinter.
at vågne op med blod på sig.

Svaghed:
Musik: når hun høre musik bliver hun helt rolig og falder helt ned vis hun er opfarene.
sin forbandelse: selv om hun ikke kender til den vis hun noget er galt når hun vågner op med blod på hænderne.
sin kød sult: hun prøver at leve som vegetar men hendes dyriske gen prøver virkelig at få hende til at spise kød.

styrke:
sin styrke, og Adranelin: når hun bliver vred og/eller forvandlet har hun meget styrke i kroppen og adranelin som giver hende ekstra styrke.
sin pleje familie: hun finder altid styrke i sin pleje familie når hun tænker på alt de har gjort for hende og de andre børn de tog sig til.
hendes magi: hun har ikke kontrol over sin magi selv om hun øver sig.

Baggrundshistorie

en løbene kvinde med en klumb tøj komløbene igennem de mørke gader. hun kom til en flod og havde gemt en kurv der. hun lagde tøjet ned i kurven og grad. nede i tøjet lå en lille pige. hun havde ulveøre og ulve hale men ellers var hun menneske. hun var pakket ind så man ikke så andet end hendes små hænder og ansigt. hun blev sendt ud på floden og bag kvinden kunne man høre en råbe og skælde ud. kvinden så mod kurven og rejste sig og gik mod stemmen. hun var en slave og personen der kaldte var hendes herre. hun havde født herrens barn uden han vidste det. derfor sendte hun barnet væk på den måde.

nede af floden lå et lille vandmølle hus og her inde boede to rare personer. de hørte et vræld og skyndte sig ud. kvinden så kurven og barnet og skyndte sig at tage det op inden det blev knust af vandmøllen. hun havde været barnløs længe og altid ønsket sig et barn. hun så på manden der nikkede til at de godt kunne tage hende til dem.
En dag i vandmølle huset var pigen blevet et år. hun jagtede mus for sjov og legede med alt hun kunne få fingrene i. men hvad hun ikke vidste var at denne dag ville forandre hendes liv for altid. ind kom en heks. i personlighed altså, hun var faktisk et menneske med forbandelses krafter. hun havde hørt om dette ægtepar der hussede et lille blandningsrace som var begyndt at kunne gå. heksen frygtede denne blandnings race ville blive populær og tog fat i nakken på den lille pige imens hun råbte af plejefamilien og så på den lille pige. hun var dog ved at bløde lidt op da hun så at plejemoren og faren virkelig elskede denne lille pige men i det hun bed heksen forsvandt blødheden og hun stak en kniv i hjertet på den lille pige.
Plejemoren skreg op og troede hun skulle dø. men kniven forsvandt og et ar dannede sig. det var en forbandet kniv der forbandede den lille pige. hun var helt slap og heksen smed hende mod pleje familien. pigen vågnede op og så på sin plejemor og rakte sine små hænder mod hende. Plejemoren der troede hun havde mistet hende skyndte sig at tage hende op til sig imens manden sad og trøstede dem. de vidste dog ikke at dette ville påvirke resten af hendes liv.

år gik og plejefamilien gjorde alt for at holde Octavia rolig og i godt humør. hun var en meget livsglad pige men de oplevede at vis noget gik hende på og hun blev tirret forvandlede hendes hud og hår sig til at være helt hvid. hendes øjne blev mere dyriske i udseendet. hun slå og rev dem der fik det frem i hende. kun hendes plejemor og musik kunne berolige hende og sørger for at hun ikke gjorde nogle ondt. hendes plejemor tog om hende og holdte hende tæt. hendes plejefar spillede klaver eller violin for at få hende ned på jorden. hendes øjne blev mere dyriske og når hun faldt i søvn forvandlede håret sig tilbage og huden blev mørkere. hun blev sig selv. plejemoren så altid bekymret på plejefaren. hvordan skulle hun nogle sinde komme til at bo alene når hun ikke vidste noget omkring dette forvandlings forbandelse.
Octavia undskyldte altid for at være "faldet" i søvn. for hun vidste intet om at det var hendes forbandelse. hun var ikke mere end 9 og hun ønskede selv at handle ind alene. hendes plejeforældre var slet ikke meget for det men hun tiggede og bad og da plejemoren gerne så hende blive en selvstændig kvinde gav hun hende lov. hunjublede og tog kurven og skyndte sig til market. Dog var hun ikke populær i byen pga hun var så forskellig fra andre halvdyr. hun blev mobbet af de andre børn selv om nogle af dem også var blandningsracer. hun blev så ked af det, men det værste var da de begyndte at kaste med sten mod hende. det var ikke små sten men sten på størelse med en hånd. hun krumpede sig sammen og rystede. en af børnene stoppede de andre da håret pludselig begyndte at blive hvidt. de så forskrækket på hinanden. Octavia rejste sig op og slap kurven der faldt til jorden og trillede over til børnene. "i har tirret ulven...." sagde hun koldt og med en uhyggelig klang. hun løftede hovedet og de dyriske øjne var fremme. "jeg må vist hellere vise jer hvad der sker uartige børn" kom det koldt fra hendes hvide jeg.

Hun gik hjem indsmurt i blod. Alle var forfærdet over hvordan hun så ud. Hun kom hjem og åbnede døren og plejeforældrene skyndte aig over til hende og spurgte hvad der var sket. "jeg har måske dræbt nogle" sagde hun ligeglad og gik ind i huset. Plejeforældrene anede virkelig ikke deres levende råd. De begyndte at synge og spille for at hun kunne falde til ro.
Da Octavia vågnede var hun ren. Hun havde glemt alt hvad der var sket også det faktum at plejeforældrene havde gjort hende ren. Hun kom us fra sit værelse og sagde godmorgen. Hun blev vidst over til en stol og her fortalte plejeforældrene at hun ikke var deres rigtige barn men de elskede hende som var hun det. Hun forstod ikke til at starte med, men kunne godt se at hun ikke lignede dem på nogle måde.

År gik og Octavia blev ikke tirret så meget som før. Hun var ved at blive en smuk ung pige som fyrene så efter når hun gik forbi. Hun havde lært at styre sin vrede på en helt ny måde. Hun fandt ro i naturen. Så hun fandt også et arbejde på en plantage. Hun skulle starte med at plukke frugt og sotere efter hvad der var godt og hvad der var dårligt. Hun blev hurtigt elsket for sit arbejde og hun blev forfremmet til plantage passer. Hun skulle holde øje med at alt gik som det skulle og at træerne ikke blev syge eller ødelagte af dyr. Hun elskede dette arbejde og hun satte folk til at plukke de frugter som var gode og modne.

Octavia valgte da hun blev 18 at nu måtte hun flytte og klare sig selv. Plejeforældrene der ikke ville se hende dræbe igen tog og valgte hendes hus. et afsidesliggende hus i de ældste skove. de håbede at ved at hun flyttede der til var der inden der kunne få dyret frem i hende. hun prøvede at leve uden kød da hun synes det var synd og skam for de stakkels dyr. men hun anede ikke at hendes trang var dobbelt størrelse når hun blev dyret. hun fik alt den frugt hun ønskede på plantagen, og hun synes at det var mere lækkert end at spise får og køer. plejeforældrene havde haft nogle flere plejebørn men ikke nogle med samme problemer som med Octavia. hun kom ud i skoven hvor hun hørte noget pive og klunke. hun fulgte lyden til et bur der lå over en gasfritte, som de også blev kaldt. hun tog den op og så den var såret. den kunne mærke hun ikke var farlig og derfor ikke udbrød gas. hun gik stille og roligt hjem til sig selv og begyndte at pleje fritten. hun kaldte ham Filur fordi han var en lille spas mager og drille pind. hun ville sætte ham ud i naturen men han kom hele tiden tilbage. så tilsidst tog hun ham til sig og blev da også glad for at ha nogle at tale med.

Familie: Mor: halvdyr, slave, død
Far: menneske, herre, lever (kender ikke til octavia.)

Plejemor, lever.
Plejefar, lever.
Nuværende levested: De ældste skove.

Andet

Kæledyr: Vestibulum ferret,
navn: Filur.


forbandelse info:
Navn: Elektrika
Alder: ukendt.
Race: formskifter efter den forbandedes race.
forbandelses virkning: hun for hvid hud og hvid pels når Octavia bliver til Elektrika hendes forbandelse sider i hjertet og derfor hun har et kryds for hjertet.
Personlighed: hun virker helt uskadelig og uskyldig når man ser hende men når hendes dæmoniske side går igang dræber hun hvem og hvad hun lige har lyst til på meget brutale måder. hun kan se folk som modsætninger end hvad de er. selv vis det er de sødeste mennesker i verden kan hun se dem som onde modbydelige mennesker. hun vil gøre verden til et bedre sted men ser ikke alt den ødelæggelse hun selv foretager.

fysisk styrke: 9

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 4
Smidighed: 7
Fysisk udholdenhed: 6
Kløgt: 2
Intelligens: 5
Kreativitet: 8
Mental Udholdenhed: 6
Chakra: 7


Spice & Wolf - Holo

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat