SonyaSonya
Krystalisianer

Neutral Ond
Race: Dæmon
Alder: 1652

Status: Aktiv
Godkendt: 18.05.2017
Antal posts: 65
Skaber: Nyxx

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Sonya Styx
Kaldet: Styx
Køn: Kvinde
Alder: 1652
Fødselsdag: Ukendt
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Ingen, for hvad har de gjort for hende?
Erhverv: Arbejder for Ra..
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 172 cm
Vægt: 58 kg
VOKSEN

Hår:
- Mørkebrunt.

Øjne:
- Grønne.

Hud:
- Bleg.

Kropsalder:
- 22 år.

Kropsbygning:
- Slank, dog med muskulatur uden det er overdrevet.
- Feminin.

Ar:
- Hist og her.

Kendetegn:
- Hun er yderst smuk.

BARN

Højde:
- 132 cm.

Vægt:
- 26 kg.

Hår:
- Mørkebrunt.

Øjne:
-Grønne.

Hud:
- Bleg.

Kropsalder:
- 9 år.

Kropsbygning:
- Spinkel.

Ar:
- Hist og her.

Kendetegn:
- Næsten altid sløjfer i håret.
- Næsten altid kjole.

Magi

Magisk evne (1): Sonya kan tage en anden form, i hendes tilfælde kan hun forvandle sig til en lille pige. Dette er en evne hun altid har haft, i hvert fald så længe hun kan huske. Hun bruger denne evne til at bedrage folk, får dem til at tage hende ind og opfostre hende, men de kender så ikke til hendes egentlig intention. Hun bruger evnen til at komme tættere på sine ofre eftersom hun både elsker at se blod, men også smagen på blod. Evnen holder i op til to dage og så bliver hun nødt til at skifte tilbage til sit "normale" jeg. Hun har hundrede procent kontrol over denne evne.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Sonya har muligheden for at blive et med de skygger hun befinder sig i. Når hun har stået i skyggerne i lidt tid forsvinder hun nærmest, men lige så snart hun bevæger sig kan man antyde hende. Hun bruger evnen som et overraskelses moment når hun er ude og udføre arbejde, hvilket gør hun nemmere kan komme tæt på hendes bytte.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Personlighed

VOKSEN

Personlighed:
Hun har ingen problemer med at vende sig mod sine egne, hvis det i så fald er en fordel for hende. Hun er kold og elsker alt som normale folk måske ville finde makabert og yderst klamt.. Hun er andreanelin junkie og der skal gerne ske noget hele tiden, ellers skal hun nok sørge for der sker noget.

Styrker:
- Yderst stærk til hun er kvinde.
- Smidig.
- Kan skrive og læse.

Svagheder:
- Angst for vand, hun kan ikke svømme.
- Voldsomt temperament.
- Rapkæftet.
- Ikke specielt kreativ.

Talenter:
- Er god til at håndtere knive.

BARN

Personlighed:
Som barn er Sonya yderst charmerende, imødekommende og smilende. Hun charmerer sig ind på folk og vil bare gerne have folk er vender... TROR MAN! men inderst inde er hun en lille kugle af had, der har andre planer i tankerne.

Styrker:
- Yderst charmerende.
- Smidig.
- Kan holde sig i denne form i max 2 dage i streg.

Svagheder:
- Angst for vand, hun kan ikke svømme.
- Har hjerne som en kvinde på 22.
- Voldsom hovedpine når hun kommer tilbage til sit "normale" jeg.

Talenter:
- Hun er god med knive.

Baggrundshistorie

Starten:
Sonya kom til live for mange år siden, hun har ikke selv styr på det. Hun var det eneste barn i hendes familie, på trods af forældrene forsøgte. Hun så ikke meget til sin far da han aldrig var hjemme, hvilket gjorde hun knyttede sig mest til sin mor. Når hendes far var hjemme var han for det meste fuld og svingede gerne hånden mod moderens kind og den lille Sonya kunne blot sidde på sidelinjen og se på.

De unge år:
Sonya's moder kunne håndtere en kniv ret godt, hvilket gik op for hende en dag hendes far forsøgte at forgribe sig på den unge Sonya. Moderen havde kommet op bag fra og stukket en enkelt gang og faderen var faldet til jorden. Ikke en eneste lyd kom fra Sonya, men det var fordi hun havde været så vandt til at se volden så det gik hende ikke på mere, på trods af hun var meget ung. Moderen skaffede sig af med faderens "lig", men inderst inde vidste Sonya at hendes fader ikke var død, hvilket gik op for hende efter nogle år hvor hendes fader efter længere tids forsvinden. Faderen dukkede op ved døren godt et år efter moderens forsøg på mord. Faderen overfaldt moderen og forsøgte at give hende af samme skuffe som han havde fået. For øjnene af hende så hun livet smuldre, hvordan hendes forældre bestemt ikke kunne med hinanden. Efter noget tids kamp blev der stille, set bort fra nogle ord fra hendes moder. Langsomt kom Sonya frem fra sit skjul og så hvordan hendes fader nærmest lagde i kramper og hvordan hans krop nærmest smuldrede. Var han død? Sonya tvivlede stadig, på trods af de dæmoniske ord og de lysende farver, samt faderens krop der langsomt forsvandt.

Teenager:
Skeptisk over moderen, blev hun alligevel boende, forsøgte ikke at spørge for meget ind til hvad der egentlig skete med hendes fader den nat, om han virkelig var væk... Hendes moder oplærte hende i hvordan man brugte knive til at forsvare sig selv med og hvor man skulle ramme folk, hvis man i så fald ville forvolde voldsom skade på modparten. Hun havde fået en dukke som hun kunne øve sig på og gjorde det ofte.

Voksen:
Som voksen steg hendes had inden i, da hendes mor sparkede hende ud, eller blev tvunget til det af den nye mand hun havde fået. Sonya levede på gaden og havde på ingen måder lyst til at komme hjem til moderen og den nye mand hun havde fundet. Med hendes hadfyldte hjerte havde hun flere gange planlagt hvordan hun ville bringe sin mor i baghold og myrde hende, men eftersom hun ikke selv besad ret meget magi så kunne hun ikke, da magi var det eneste der ville kunne slå hendes moder ihjel uden hun ville komme tilbage. Løbende trænede hun med sin kniv og begyndte at mestre det. Hun begyndte at træne sine muskler, ikke for de blev voldsomme og store, men mere så hun kunne holde til mere, være mere adræt og selv få mere styrke til at forsvare sig selv.

Løbende:
Sonya har efterhånden en del mord bag sig, men det stopper hende ikke for at fortsætte... Hun har opdaget en ny evne hun har taget til sig, hun han blive et med skyggerne og fandt ud af, at så længe hun står stille, så er der ingen der kan se hende, hvilket hun bestemt benytter sig af.

Nu:
Hun boede i gaderne i Det Centrale Bydistrikt, hvor hun var til at finde i gaderne, typisk som den lille pige.. Men for noget tid siden slog hun sig til Ra.

Familie: Far:
James Styx - Formodes død - mordforsøg

Mor:
Morena Styx - Levende - ingen kontakt


Nuværende levested: Hos Ra, Den skjulte fæstning.,

Andet


Don't ever.. Never fuck with her... Never

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 6
Kampteknik: 5
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 6
Intelligens: 5
Kreativitet: 4
Mental Udholdenhed: 4
Chakra: 3

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat