ZaikaZaika
Krystalisianer

Retmæssig Ond
Race: Vampyr
Alder: 465

Status: Aktiv
Godkendt: 24.04.2017
Antal posts: 147
Skaber: Jinx

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Zaika Cruitz Moon
Kaldet: Zaika, Aika, Zaik
Køn: Kvinde
Alder: 465
Fødselsdag: 13/9
Tilhørsforhold: Retmæssig Ond
Tro: Hun tror på Kile
Erhverv: Jæger, hun jager varulve, indimellem også andre væsner der ikke falder ind i hendes smag
Nuværende levested: Tusmørkedalen
Race: Vampyr
Uddybende om race: Zaika var menneske før hun blev bidt af hendes skaber(vil komme mere om på profilen)

Udseende

Højde: 179 cm
Vægt: 57 kg
Blå/grå øjne|Blonde hår|Spinkel af kropsbygning|Lys hud|Velplejet negle|Køllig hud|Røde øjne når blodtørsten tager over

Faceclaim: Jessica Stam

Magi

Magisk evne (1):
Lectio Animo: Hun kan læse andre folks tanker, præcis hvad de tænker på, og syntes, ja alt der omhandler deres tanker. Det kræver at hun har enten øjenkontakt, eller er i samme rum som offeret, men det kan dog også ske hvis hun er tæt på offeret. Når evnen sker, udsender hendes øjne en glans, og udstråling, næsten lysende så man er ikke i tvivl når evnen er igang. For at evnen forsvinder igen, skal hun bare flytte blikket væk, eller miste fokus og koncentration.

Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2):
Velox Reflexum: Hun er ufattelig hurtig, om det er fysisk eller psykisk så er hun virkelig hurtig, og har ret hurtige reflekser. Det kan bruges til hendes fordel fordi hun kan være hurtig som lynet og hurtig skade sit offer, uden offeret måske opdager det, eller ser det. Det går meget hurtigt, og evnen bruges mest hvis hun er på jagt efter noget, og så kan det være let at gøre det, så andre ikke ser det. Når evnen er igang og udføres kan man ikke altid se det, eller opdage det, fordi det går så hurtigt. Men et klar tegn er at noget uvirkeligt er igang, og noget man aldrig har set før, måske flyver ting og sager rundt omkring, eller det føltes som vind, fordi hun er så hurtig forbi tingene, og rundt omkring. Evnen kan brydes hvis hun bliver stoppet, eller at hun møder modstand, eller at hun bare ikke får fat i noget hun leder efter. Det kan dog også ske at hun bliver tørstig efter blod, og simpelthen mister kontrol, og overblik, og langsomt bliver udmattende og svag.

Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Mystisk|Lusket|Stædig|Hjælpsom|Kærlig|Ond|Afhængig|Direkte

Styrker: Blod, magt, mørket, hurtig, stærk, klog
Svagheder: Sollys, varme, Miste fokus & Overblik, klodset, noglegange glemsom, uheldig
Baggrundshistorie
Barndommen: Den var rigtig svær for hende, der var aldrig ro der skete tit et eller andet, hvis det ikke var at stjæle mad og penge, så var det kæmpe mod hinanden om hvem var den stærkeste. Som lille vidste hun ikke så meget omkring det hele, og hun var jo ikke så klog omkring alle tingene, hun var jo kun et barn. Hendes forældre elskede hende, og gjorde alt hvad de kunne for at hun var glad, og havde mad. De levede fattigt, var ikke de rigeste, men alligevel lykkedes det familien at skaffe mad, penge, våben som var det ingenting. Hendes far lærte hende alt der var at vide om våben, penge, og at stjæle, hvorimod hendes mor lærte hende omkring skønhed, charme, færdigheder, og at lave mad. Der var tit meget spænding i hendes barndom, der skete lidt af hvert, dog var hun et menneske der prøvede at passe ind i den store verden, hun prøvede at lære en masse ting, og udforskede også en hel steder, kroge, hjørner, butikker. Hun var ikke typen der stjal så meget, kun når det var sammen med hendes far, eller andre børn der gjorde det. Som barn var hun ikke den ondeste, hun var faktisk artig, og kærlig, selvom hun engang imellem godt kunne være stædig, og bestemt og direkte snobbet. Hun var ikke den type der tænkte på at have det dyreste, og alt det luksus de fleste havde, nej for hende var det vigtigste at føle sig tryg, heldig ved at have forældre der elskede hende, og nogle gode venner og veninder.

Fra menneske til vampyr: Det var en regnfuld nat, hvor der var stille, og tomt omkring byen de boede i, der skete faktisk ikke rigtigt noget. Det styrtede ned, og udenfor i regnen hoppede Zaika rundt i vandpytter, legede enlig, mens hendes forældre var henne hos nogle venner efter både mad, og lidt forskellige krydderier. Hun elskede at lege ude i regnen, der var godt nok ikke nogle at lege med, men for hende kunne hun godt overleve med det. Pludselig blev hun træt af at hoppe i vandpytter, så hun besluttede sig for at vandre lidt rundt, og valgte at sætte sig ned på en bænk i nærheden. Der sad hun lidt, og kiggede rundt og hun lavede ikke noget, for Zaika nød bare det afslappende øjeblik der lige var, og hvad hun så ikke vidste var der lige længere væk fra hende var tyveri, og to mænd der løb væk med tyvekoster, hun kunne godt høre der skete noget, men ville ikke tjekke det ud. Hun havde tit hørt fra hendes forældre hun ikke skulle blande sig i sådan noget, men alligevel endte det med hun blev blandet ind i det, fordi to af mændene løb i hendes retning, faktisk endte det med de stod foran hende, de kiggede på hende, og skulle til at kidnappe hende, bare for at hun ikke ville sladre, fordi selvom Zaika sagde hun ikke så noget, så så hun rigtig meget. En af mændene fik løftet hende op, og lagde hende over den ene skulder, men Zaika havde kæmpet imod, og prøvet på at skrige men blev holdt for munden. Mændene begyndte at gå på vejen, og Zaika besluttede sig for at bide hårdt fat i hvad der nu kunne bides i, både hals, næse, hånd, skulder, ja hun bed enlig løs fordi de skulle slippe hende.

Det gjorde de så også, så hun faktisk ramte en kantsten ret hårdt, så det endte med hun besvimede på stedet. Det blødte både fra panden, og hovedet, knæene, og albuerne. Det var et hårdt fald, og lige da mændene skulle til at samle hende op igen, blev de dræbt, og ikke af hvem som helst nej nemlig en vampyr, der havde lugtet blodet fra Zaika, og denne vampyr var en berygtet en, og han fik dræbt de to mænd, og samlet tingene sammen, hvorefter vampyren kiggede på Zaika, han betragtede hende lidt, og mærkede hendes puls, for at være ærlig havde hun mistet meget blod, og det var meget slemt når hun kun var et barn, så uden rigtigt at tænke så meget over det, samlede vampyren Zaika op i armene, og forsvandt. De endte op på toppen af en forladt bygning, hvor vampyren faktisk gjorde Zaika til en vampyr, fordi han så en god mulighed af at have hende, eftersom han kunne fortælle meget omkring hende pågrund af blodet. Så det endte fra den dag at Zaika blev vampyr, selvfølgelig skete det ikke lige med det samme, hun blev begravet og gennemopstået som vampyr. Hendes skaber hed Marrick, og han lærte hende en masse ting, og Zaika var slet ikke gamle Zaika, hun var lidt den hun stadigvæk var, men fordi hendes hjerne var skadet, og de fleste nerver havde fået slag, var valget om hun skulle være vampyr godt valgt, men hjernen havde taget mest skade, så Zaika var blevet ond, grusom, og helt anderledes, hun elskede blod, nød at lave rod i tingene, og elskede at lege med andre, når de ikke kunne gøre noget. Hun nød at have magt, nød at have evner, og alle de ting der bare fulgte med til livet som vampyr, og det hele måtte hun jo lære af Marrick hendes skaber. Det har ikke været en dans på roser, og hun er ikke den mest venligste vampyr, med hensyn til hendes forældre ved hun ikke hvor de er, men hun er også sikker på de ikke vil kunne lide det hun er blevet til.
Familie:
Mor: Lianne(Ukendt om hun lever eller ej, det vides ikke)
Far: Hendrick(Ukendt om hun lever eller ej, det vides ikke)

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Kampteknik: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Over middel
Intelligens: Over middel
Kreativitet: Elendig
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel


•Anyone can have a power but few know how to use it
•Do not run away from a fight, stay and watch it unfold
•Blood bath!?... Well...Why not

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat