Nagendra Bhargava

Krystalisianer

Status: Arkiveret

Godkendt: 31.10.2016

Antal posts: 23

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Nagendra Bhargava
Kaldet: Han har ingen kælenavne
Køn: Mand
Alder: 39
Fødselsdag: 6/8 - 1977
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Aladrios, Azur og Thatos
Erhverv: Vagt
Nuværende levested: Rubinien - Balzera
Race: Halvdyr
Uddybende om race: Meget heftige træk fra en elefant

Udseende

Højde: 305 cm
Vægt: 850 kg
Nagendra ligner mest af alt en elefant. Han er enorm, og er helt dækket af grå læderagtig hud. Hans ører er forholdsvise små i forhold til hans store krop, men stadig større end et menneske, og der er et par huller i, grundet slåskampe. Han har en lang snabel, som han bl.a. han bruge til at gribe fat i ting, og han har også nok finesse i den, at den kan holde et våben og slås med den. Hans øjne er små og gule, og kan næsten se ond ud, når han kigger gennemtrængende på folk. Desuden har han et par små stødtænder, hvor man tydeligt kan se at de har set bedre dage, da det ene er brækket.

Magi

Magisk evne (1): Superstyrke – Dette er en passiv evne, der gør at han kan løfte sin egen vægt. Dette tager ikke chakra fra ham, og er en ligeså naturlig ting for ham, som hans snabel er.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Gudernes kræft – Nagendra mener at han drager kræft fra gudernes kræfter. Dette gør at han ændre tætheden af molekyler i træ og metal. Enten kan han gøre noget så hårdt, at det nærmest er umuligt at ødelægge, eller gøre at det er så ustabilt at et vindpust kan slå det fra hinanden. Dette kan dog højst holde ved i 30 minutter, før det stopper. Han er bedst til at gøre materialet hårdere.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter: God kæmper, stærk, venlig, kan holde på en hemmelighed
Svagheder: Fuldstændig humorforladt og forstår ikke sarkasme, han er ikke specielt hurtig, kan ikke læse og skrive, og så har han også et kompleks omkring hans størrelse, som gør at han ofte ikke får lov til at komme indenfor.

Selvom Nagendra ser skræmmende ud ved første øjekast, er han slet ikke så skræmmende når man lærer ham at kende. At sige han ingen humor har, er forkert, i virkeligheden forstår han ikke humor. Han forstår ikke når folk laver en joke, er sarkatisk og selv hvis folk prøver at hentyde noget. Han tager alting seriøst, og er altid ærlig, især når han ikke forstår noget.
Han er også ganske religiøs, og tror at hans familie kan låne kræfter fra guderne til at fuldføre sin opgave her på jorden. Han beder hver dag, og har altid guderne i sine tanker. Det er dem der er grundlaget for hele hans moralske baggrund.
Han tror på at skabe balance i samfundet, og derfor tager han ingen side og stiller ikke spørgsmål til de klienter han får, der vil have ham til at beskytte dem. Han gør sit job, og regner med at verdenen nok selv skal sætte sig selv i balance, så lang tid at der stadig er love der binder dem sammen. Selvom det kan virke som om at han er ligeglad med hvordan verdenen forløber er han altid interesseret i at snakke med nye folk, når han ikke arbejder, og lærer om resten af verdenen. Han er en venlig sjæl, men man skal ikke forvente at han går af vejen for at hjælpe nogen. Det kan ske, men det er absolut ikke altid at han gør det.

Baggrundshistorie

Nede i Rubinien, er der en lang slægt af elefantkrigere. Selvom de ikke var specielt hurtige, grundet deres store krop, var de eftertragtede som især vagter. Ofte når man så en elefantkriger være der som vagt, ville folk ikke prøve på noget, for selvom de ikke var hurtigere, så var oftes et slag nok til at slå de fleste omkuld. Det var denne slægt Nagendra blev født ind i, og han vidste sit kald i livet var det samme som hans forfædre før sig. Han blev opdraget i våbenbrug, og brug af sin magi. Han var aldrig den bedste til nogen af tingene, men var generelt ganske middelmådig, men til trods for dette ønskede Nagendra ikke mere fra sin tilværelse. Så lang tid at han kunne bruge sin familie ære, så var han tilfreds.
Han var blot 16 år, da han første gang blev ansat som vagt inde i Balzera. Det var en adelig mand, der havde behov for en vagt og han havde hørt gode ting om elefantkrigerne. Nagendra efterlod sine forældre, og startede sit job midt i Balzera. Selve jobbet krævede ikke meget, men et par mennesker der prøvede at dræbe hans boss, blev da dræbt. Men det han oplevede mest, var hvor svært det var for ham at finde steder han måtte komme ind. Det var sjældent han kom inde i husene, og hvis han prøvede at gå på en kro, blev han ofte jaget ud, fordi han var for stor. Dette var en del af hans liv han ikke var forberedt på.
Men han ville ikke gøre ondt på hans families rygte, så han formåede at finde et sted at bo, som godt kunne klare hans store størrelse, og måtte pænt huske på hvilke steder han fik lov til at komme. Over årerne blev det også nemmere at begå sig i den travle handelsby, og han lærte at leve med sin størrelse, og være forsigtig med hvor han trådte med sine fødder.

Familie: Begge hans forædlre lever stadig, og han har også en søster. Han har ikke set dem i mange år, fordi de alle sammen arbejder

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Fantastisk
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Elendig
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel

Avatar fundet her
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3