Svana DalkrdottirSvana Dalkrdottir
Magisk smed

Neutral God
Race: Speciel race
Alder: 56

Status: Inaktiv
Godkendt: 03.08.2016
Antal posts: 25
Skaber: Eli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Svana Thorhildr Dalkrodottir
Kaldet: Svana, Solskin
Køn: Kvinde
Alder: 56
Fødselsdag: 19 oktober
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: ikke troende
Erhverv: Magisk smed
Race: Speciel race
Uddybende om race: Gnome

Gnomer ses typisk som meget små spinkle kreaturer. De er en mellemting mellem alfer og dværge, har samme robuste karaktertræk som dværgende, især det lavt tyndepunkt i kroppen. Men deler også nogle af alfernes lidt finere træk. De har en tendens til at have meget runde eller lette spise øre som typisk kan virke meget store i forhold til deres ansigtsform. En gnom deler også ting med alferne at de kan have mange forskellige hårfarver og hudfarver. Det er ikke ualmindeligt at se en gnom med stærke grønne eller lyserøde hår farver. Gnomer har også en tendens til at blive ældre end de fleste, og deler mange gange samme alders gennemsnit som dværgende.

Hvor de kommer fra, er ikke godt at vide. Der er ikke mange tilbage, hvis nogen overhoved. Det siges at de kom fra et land langt væk fra krystallandet. Dem som mener de har mødt en gnome har mange gange beskrevet dem som forvokset alfer, eller blot troet at de tilhørte en gren fra dværgene. Der er skrevet få bøger om den race, som beskriver hvordan at at en lille båd driftede i land ved kysterne og små dværge ligende mennesker trådte i land. Og forsvandt hurtigt ud i Amazonitskovende hvor man ikke rigtig så dem igen. Hvad bøgerne dog også beskriver, er at gnomerne skulle have en naturlig egenskab inde for at fremstille magiske genstande, samt være intelligente i form af at fremstille ting, både inde for smykker, tøj eller at bygge huse.

Udseende

Højde: 126 cm
Vægt: 38 kg
Svana er en meget velbygget gnome. Hun plejer selv at sige at det er store knogler, men trængen til gode måltider mad og store mængder af mjød og andet alkohol kunne sikkert også have noget med sagen at gøre. Trods hendes velproportioneret krop, har hun et meget fint ansigt. Store krystalblå øjne, som der altid har et lille glimt i dem. Som var hun altid ude på narrestreger.
Med en lille næse, lille mund og små spidse øre. Kunne det næsten se ud som om at hendes øjne generelt var alt for store til hendes ansigt.
Hendes hår er en meget brun rød kulør, som fremhæver den meget blege hud der har fregner stort set hvor en man kigger.

Som en gnome, ville det være synd og sige at Svana ikke havde eksperimenterede med ting som måske ikke skulle eksperimenteres med. Dette har efterladt sine små ar rundt omkring hendes ansigt, hals og ryg.

Magi

Magisk evne (1): Magiske smedning er en af dem som Svana er særdeles god til. Hun kan forbinde magiske magier ind i de ting hun laver. Normalt laver hun små ting, som smykker eller små knive. Men hun har også kunne formå at binde magi ind i rustninger eller større våben. Dette foregår at hun hiver magiske tråde omkring sig via sin chakra og tråder det ind i det varme jern når hun bearbejder det.

Det er noget som tager utrolig lang tid for hende, jo større projekter jo længere tid. Det er hellere ikke noget hun kan gøre i længere tid afgangen. Og må tit bruge flere måneder på bare at lave en enkelt genstand. Men når hun så endelig er færdig, ville hun vove og påstå at man ikke kunne finde bedre ting andre steder.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Magiske proteser

Foruden at Svana er en dygtig smed inde for alskens små magiske genstande. Har hun nu også øvet sig i, at lave magiske proteser til folk. Det vil sige, at hun lige som når hun laver smykker, våben, skjolde og rustninger også nu kan lave arme, ben øjne til folk. Det er lige som alt andet hun smeder, muligt for hende at drage magiske energier ind i genstanden.

Det vil sige, at hun kan give en person en arm, skulle de have mistet den, den arm kan sagtens have magiske egenskaber. Fx ekstra styrke. Kan blive til et sværd eller spyd, eller på anden vis give en lille ekstra edge til personen. Disse proteser er typisk lavet i kopper, og alt efter hvad den skal kunne også med synlige tandhjul med mere. Hun kan også lave små genstande, som fingre, øjne og øre. Jo mindre genstanden er, desto mindre energi kan hun også give det. For eksempel kan et øre ikke få andet, end eventuelt ekstrem god hørelse. Fingeren kan måske blive et hjælpe middel til at låse ting op med. Eller tænde ild.

Mulighederne er store for den dygtige smed, især efter hun har lært sig selv at lave legemsdele.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Personlighed

Svana har nogle ret stærke karaktertræk. Disse har både deres svagheder og styrker.

Af styrker er hun utrolig positiv, hun vil altid se det bedste i mennesker, det bedste i situationen og der skal virkelig meget til at få hende til at blive ked af det eller vred. Hun elsker livet, elsker at leve og komme ud og opleve. Desuden er utrolig glad for at være kreativ, og bruge hendes tid på at fremstille eller skabe nye ting som hun kan sælge. Hvilket kommer hende til gode da hun er en meget karismatisk person, som på en god dag kan sælge en mand fra topalis ørkenen sand. Derudover er hun også en meget intelligent person som hun nyder godt af at blande som med hendes kreative sider, til at fremstille ekstraordinære ting.

Desværre kan hendes positivitet også bruges som en svaghed, da hun er meget naiv ung pige. Da hun er vokset op alene, og aldrig rigtig har haft nogen venner eller familie. Har hun altid haft svært ved at skelne mellem mennesker der vil hende det godt eller ondt. Hun er hverken god til at slås eller forudse hvad der skulle foregå i en kamp. Hun er ikke særlig fysisk udholden når det kommer til at løbe eller gå lange distancer med tung oppakning. Benene er jo ikke til det.

Men på grund af hendes naive, altid glæde sind. Er det eneste hun ønsker blot at komme ud og se verden, lære nye ting og få venner. Hun interessere sig inde for mange ting, især de ting som hun ikke forstår. Altid glad for at drikke og spise, som hun ville vove og påstå ville være vejen til hendes hjerte.

Baggrundshistorie

At være alene i verden, ville for mange efterlade et sind der var bange eller tilbageholden over for nye ting eller nye væsner. Men Svana var altid glad, altid imødekommende og så altid det bedste i alle situationer. Da hun blev taget ind som en lille pige der blot flakkede rundt i verden, af nogle satyrer der ikke kunne tillade et et så lille væsen skulle vandre verden alene.
Her blev hun størstedelen af hendes barndom, viste hurtigt interesse inde for at tegne og lave ting u fra hvad hun kunne finde i naturen. Men der var altid et savn i hende, et savn om at hun skulle ud og opleve verden, at hun var ment til mere end blot at blive hvor hun var. Svana var sikker på at hun nok skulle blive noget stort en dag, en stor stjerne på himlen som ville lyse og hjælpe andre med at finde frem til samme drøm som hun havde.
Så da hun fyldte 16 år, blot en lille pige forlod hun stammen der ellers havde set efter hende. Det var dog med et smil på læben og uden tåre at hun vinkede farvel og drog ud med en stor sæk på ryggen.

Der skulle ikke gå lang tid, før at Svana havde forvildet sig ind i en menneske by, og det var her hun havde første møde med nogle som ikke ville hende det godt. Og hun blev hurtigt indfanget i henblik på at sælge hende til højst bydende. Da hun blev fremvist med de ting hun havde kreeret, valgte byens smed at købe hende.
Svana så aldrig dette som en slem ting, for nu fik hun for alvor lov til at lære de ting som hun fandt interessant. Og så kunne slavehandle da ikke være så slemt, hvis hun havde været så heldig at komme hen til en mand der ville hende det så godt? Tag overhoved, mad næsten hver dag og ny viden. Det var ikke fordi at hun følte at hun gik glip af noget.
Og jo længere tid der gik, jo gladere blev den ældre herre også for hende. Da han ingen familie havde, blev der pludselig knyttet et bånd mellem ham og den unge gnome, som han tydeligvis ikke helt vidste hvad egentlig var. Hvad han vidste, var at pigen i hvert fald kunne sin kram og lærte hurtigt.

Men da han døde, var det første gang at Svana følte sørg, og at hun ikke helt vidste hvad hun skulle nu. Men da det var tydeligt at kunderne den ældre herre havde haft, stadig ønskede at bruge hende. Holde hun butikken ved lige, og selv den dag i dag, hvor hun tjente gode penge på hendes arbejde. Og folk rejste langvejsfra for at bestille ordre, kunne hun stadig mærke at der var mere i livet end blot dette. At hun skulle ud og opleve flere ting, blive større end hvad hun var.

Familie: Hvad hun ved af, så har hun ingen familie.
Nuværende levested: Medanien

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 6
Kampteknik: 2
Smidighed: 2
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 2
Intelligens: 8
Kreativitet: 9
Mental Udholdenhed: 6
Chakra: 10

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat