Anann KillarneyAnann Killarney
Våbenmester for byvagterne

Retmæssig Ond
Race: Menneske
Alder: 40

Status: Søger tråde
Godkendt: 18.07.2016
Antal posts: 188
Skaber: Eli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Anann Killarney
Kaldet: Anu eller Ana
Køn: Kvinde
Alder: 40
Fødselsdag: 7 August
Tilhørsforhold: Retmæssig Ond
Tro: Isari
Erhverv: Våbenmester for byvagterne
Race: Menneske

Udseende

Højde: 178 cm
Vægt: 70 kg
Anann er en kvinde af robust karakter. Det er tydeligt at genkende de mange muskuløse træk under den let solbrændte hud når hun smider rustningen. Men trods den grovskåren posture som hendes krop befinder sig i, har hun et meget feminin ansigt med langt fyldigt brunt hår.
Det har altid været noget af det som Anann har brudt sig mindst om. De smukke træk som hun arvede efter sin mor. Mange gange grunden til hun ikke blev taget seriøst, at folk blot tog hende for et pænt ansigtet der ikke havde noget at ligge det i.

Ud over de typiske træk, finder man også kendetegn som meget brune øjne der næsten grænser på sort. Samt et langt ar der køre fra højre øjenbryn ned langs kinden og slutter ved starten af øret. Og en flænge hen over hendes læbe. Der giver lidt kontrast til det ellers pæne ansigt.

Magi

Magisk evne (1): Ingen magiske evner
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Magisk evne (2): Ingen magiske evner
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Styrker
• Hendes udholdenhed • Fysisk styrke • Våbenfærdigheder •


Som en person der har set mange kampe, oplevet mange dø og selv været tæt på at se sin gud i øjnene. Efterlader det mange spor på ens personlighed.
Der var engang hvor hun troede på at alle var lige værdige. At ingen skulle efterlades og loven skulle følges til punkt og prikke.

Det ville være en skam og sige at Anann stadig havde det på den måde. Med nye rekrutter hver dag, unge knægte og de enkelte kvinder der tror de kan blive til noget i denne verden. Der skal hun nok være den første til at få dem som ikke er værdige til at løbe grædende tilbage til deres familie. Der er ingen nåde, ingen kære mor så snart man begynder træningen hos hende.
Hun er hård, med skarpe kanter.
Der er ingen som virkelig kender hende, ingen som får lov til at lære hende godt nok at kende.
Charmende og kvindelig er ikke ord man ville beskrive hende med. Og efter længere perioder hvor folk ikke har taget hende seriøst, er det denne persona hun har fundet frem til giver hende mest respekt. Selvom denne respekt typisk er grundet af frygt.

Svagheder
• Ufølsom • Stædighed • Sociale færdigheder •

Baggrundshistorie

Det var en fin barndom. Ikke rigtig noget at sætter fingre ved?
Folk er altid så personlige når man starter som rekrut, folk vil vide hvor man kommer fra. Der bliver spurgt ind til det hele. Alt ned i mindste detajle. Hvis det ikke er lægen som vil vide hvilke sygdomme der har været, så er det personerne der bor på samme barak der er nysgerrig.
Der var vel også en tid hvor jeg gerne ville fortælle, dele ud af hvem jeg var og hvor jeg kom fra. Ind til at det hele bare virkede ligegyldigt.


Anann havde altid været lidt af et vildt bæst, sloges med drengene fra landsbyen når de ikke snakkede pænt til hende. Kjole og dukker samt skulle sidde stille i flere timer i kirken. det var bare ikke hende og ville aldrig blive det. Det var vel nok også derfor at det ikke kom som en overraskelse for hendes far da hun som 17årig valgte at sige nu havde hun fået nok og ville tilslutte sig lysets hær. Eller i hvert fald stille som rekrut. Hendes mor derimod havde ikke taget det pænt.
Der havde jo været et ønske om at hun skulle gifte sig med købmandens søn. Jo hun havde da set det blikke han havde sendt hende, hvilket nok havde gjort trængen til at rejse fra byen endnu større. Ikke om hun i sin vildeste fantasi skulle ligge i seng med det fedtbjerg. Han lignede ikke en gang typen som ville vide hvad en økse var, om den så blev stukket op i - når men videre med historien.

Ud af de få som faktisk blev sendt videre som konstabel for hurtigt at stige i rang. Der var ingen tvivl om at hun vidste hvad der var oppe og ned på et sværd og endda kunne bruge det til perfektion. Nævekamp var bestemt hellere ikke noget Anann var bange af sig. Desværre for hver gang hun steg i rang, var der altid en eller anden som var over hende der synes at det måtte være af andre grunde end hendes talenter.
Det var da hun blev femogtyve at det for alvor gik galt. De havde været på en mission for at få taget over nogle mørkedskriger. Hun mistede mange venner den aften, og næsten sig eget liv i samme løb. Havde det ikke været ren hel at en af hendes afdøde kriger var end med at ligge over hende efter at mørkedskriger var forsvundet. Havde hun bestemt ikke været der den dag i dag.

Genoptræning havde aldrig været et ord som havde krydset hendes tanker. Men efter seks måneder og hun stadig ikke havde fuldt brug af højre ben, virkede det ikke som at hun nogen sinde ville komme ud og se en rigtig kamp igen. Det var her at depressionen virkelig ramte, en flaske rom blev til flere. Ind til at hun blev smidt ud af lysets hær.
Det krævede den sidste mængde viljestyrke hun havde for at komme videre derfra.
Og lykkens gudinde valgte at smile til hende en sidste gang.
Efter et slagsmål på en af kroerne i hovedstadsområdet, blev hun kontakte af en fra byvagterne. Der var altid plads til folk som der kunne finde ud af at slå fra sig.
Det var ikke lysetshær, men det var en måde at komme tættere på atter at være en respektabel kriger igen.

Denne chance skulle ikke gå forbi hendes næse. Og hun endte atter med at vise sit værd ind til hun landede pladsen som byvagternes våbenmester.

Familie: Alroy - Far (levende)
Iona - Mor (levende
Owen - Storebror (levende og gift)
Arion Scarlett - Søn
Desuden niecer og nevøer.
Et par onkler, tanter, kusiner og fætre.
Nuværende levested: Hovedstaden

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 7
Kampteknik: 10
Smidighed: 8
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 6
Intelligens: 6
Kreativitet: 3
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 0

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat