KaliyahKaliyah
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Menneske
Alder: 25

Status: Arkiveret
Godkendt: 23.02.2016
Antal posts: 111
Skaber: Helli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Kaliyah Nejem
Kaldet: Kali, til tider Ryuu
Køn: Kvinde
Alder: 25
Fødselsdag: 22/2 - 1993
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Kile
Erhverv: Strejfer
Nuværende levested: Rundt omkring
Race: Menneske

Udseende

Højde: 176 cm
Vægt: 75 kg
Hudfarve: Mørk
Hårfarve: Brun
Hårstil: Det er typisk sat op i en hestehale, og en del af håret består af tynde fletninger
Øjenfarve: Gule (var tidligere i hendes liv brune)
Kropsbygning: Atletisk
Hverdagstøj: Typisk bare noget tøj der er nemt at bevæge sig rundt i og hvor der er plads til hendes hale og vinger er frie.
Ar, permanente skader, el.lign.: Op til flere ar flere steder på hendes krop, dog ikke særlig tydelige
Særlige kendetegn: Hun har to store horn på hovedet, et par store dragevinger, en lang dragehale, og hendes hænder ligner en blanding mellem menneskehænder og dragehænder, hvor der er lange klør på hver af fingrene. Desuden er hendes hud letter ru, og man kan også mærke at den er lettere ujævn, da den har et mønster som skæl. Dette er dog ikke særlig tydeligt, bortset fra på hendes ryg, hvor skællene passer til farven på hendes vinger.

Magi

Magisk evne (1): Dragemagi: Dette indbefatter to ting.
Første er at hun deler sin krop med en drage, ved navn Ryuu. Ryuu kan overtage hendes krop i tilfælde af at hun mister sin egen bevidsthed. Dog, hvis en mentalist formår at overtage hendes sind, så er det stadig hende der styrer kroppen i stedet for Ryuu. Man vil desuden hører Ryuus stemme i tilfælde af at man læser hendes tanker. Selvom Ryuu har mulighed for at presse hendes krop mere end hun selv kan(han føler ikke smerten på samme måde), kan han ikke presse den mere end den kan holde til.
Den anden del er hendes dragetræk hun har fået efter hun blev en med Ryuu. Hun kan flyve pga. sine vinger, og hendes klør er også skarpe nok til at flænse kød. Desuden er hendes hud også blevet hårdere end den almindelig menneskehud. Ikke nær så stærk som ægte drageskind, men stærk nok til at der skal lidt ekstra kraft til at man kommer ind til kødet.

Hun har ingen magt over det. Hun har heller ikke magten til at bestemme om Ryuu skal overtage kroppen.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Ildmagi: Kan selvtænde, og selv bestemme hvilke dele af hendes krop det skal være eller den hele. Desuden kan hun også antænde andet materiale på afstand. Kan også spyde ild og kaste med ild i både mindre og større mængder. Hun er også helt immun overfor ild.
Hun har rimelig styr på evnen, men siden hun har haft den i så kort tid, er hun bedst til at selvantænde og kaste med ild. Hun er dog ikke super god til faktisk at få ilden til at gå ud. (det bliver dog 10 når Ryuu overtager)
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Personlighed

Talenter:
- Nærkamp uden våben
- Har nemt ved at forstå drager
- God matematiker
Svagheder:
- Ekstrem kulde
- Besvimer af at se flydende blod (dette gør typisk at Ryuu overtager kroppen)
- Utrolig påvirket af Ryuu (som bl.a. har et stort temperament)
- Manglende våbenfærdigheder
Interesser:
- Fint stof
- At se verdenen
Drømme/ønsker: At blive normal igen
Elsker:
- Kød
- Varme steder (i sær hvis varmen kommer fra et bål eller lignende)
Hader:
- Uærlige mennesker
- Kål
- Kulde
Helhedsindtryk af personlighed: Kaliyah har ændret sig meget, på meget få år. Hun var tidligere et utrolig venligt og tålmodigt menneske, selvom hun stadig er venlig overfor de fleste hun møder, er hun ikke længere tålmodig. Hun bliver meget hurtig utålmodig, og har også lettere ved at blive sur, selvom hun prøver at holde det i skak i stedet for at flippe ud, som Ryuu gør. Nogen gange kan hun godt virke meget uopmærksom og forvirret, grundet Ryuu der næsten altid kommunikerer med hende inde i hovedet. Dette har dog også gjort, at hun har sværere og sværere ved at genkende hvad hun selv mener og hvad Ryuu mener.

Baggrundshistorie

Barndom: Engang havde Kaliyah ikke et kompliceret liv. Hun voksede op i Sarghos sammen med sin far, en videnskabsmand, og hendes storebror. Hendes mor var desværre død da hun var ganske ung og hun havde aldrig nåede at kende kvinden at kende, men alligevel levede hun et godt liv. De var ikke rige, men der manglede aldrig mad på bordet, og hun holdt af sin far og bror. Da hun lige var blevet 13 år, blev hun endda ansat som lærling hos en sælger. Et job hun nød godt af og hendes far og bror virkede også stolt af hende. For Kaliyah virkede det som om intet kunne gå galt i hendes liv. Hun havde den bedste familie, det bedste job, og fandt endda også en kæreste da hun blev lidt ældre. Intet kunne da gå galt.
Fortid frem til nu: Da Kaliyah fyldte 21 år, havde hun virkelig det perfekte liv. Og da hendes far og bror sagde de havde en overraskelse for hende, der var lidt væk fra byen, tænkte hun ikke over det, men tog med dem ud til den forladte ruinby ikke langt fra Sarghos. Dette ville dog vise sig at være hendes største fejltagelse. Da de ankom til ruinbyen så hun en stor rubindrage være bundet, og inden hun vidste af det, var hun selv bundet fast. Hun havde ingen ide om hvad der foregik, havde ikke engang vidst at hendes far og bror var i besiddelse af magiske evner, da hun ikke selv var det, men hvad end evnerne blev hun aldrig klar over. Hvad hun husker var dog en frygtelig smerte i hele hendes krop og en anden stemme der langsomt blev højere og højere i hendes hoved. En dyb stemme. Men hun forstod den dårligt og mistede bevidstheden grundet smerten i hendes krop. Da hun vågnede igen, var der to lig, brændt og flænset op. Hele hendes krop smertede og den føltes tungere og som om at der var noget der ikke var rigtigt på hende. Og så var der stemme der lo. Første prøvede hun at finde ud af hvor den kom fra, og så gik det op fra hende at den var inde i hendes hoved.
Det gik ligeså stille op for hende, at det var hende der havde dræbt hendes familie, og stemmen i hovedet var også meget venligt til at supplere detaljer om hvordan det var sket, selvom hun prøvede at ignorere det. Hun havde også opdaget ændringerne ved hendes krop, men var ikke klar over hvor omfattende de var, dog vidste hun de var store nok til at hun ikke kunne tage tilbage til Sarghos. Det var umuligt. Men fordi hun ingen steder havde at tage hen, begyndte hun også hurtigt at mangle vand, og det var først da Kaliyahs egen bevidsthed slap op, at dragen der nu var en del af hende, kunne overtage og styre hendes krop, så de ikke ville dø ud i ørkenen.
Det tog noget tilvænning for den unge kvinde før hun begyndte at accepterer dragen, som hun lærte hed Ryuu. Hun kunne dog ikke komme sig over skyldfølelsen over at have dræbt sin egen familie, selvom det gjorde det bedre når hun hørte Ryuus forklaring om hvad der var forgået. Langsomt over månederne der gik, hvor hun prøvede at overleve med Ryuu, ændrede skyldfølelsen sig langsomt til bitterhed. For hvordan kunne de finde på at gøre det mod hende og Ryuu.
Selvom hun i starten ikke havde brudt sig om Ryuu, var han pludselig blevet en konstant ting for hende, som hun kunne regne med, og det var også ham der lærte hende at kæmpe, da de begyndte at indse at hun blev nødt til at have kontrol over de massive evner der pludselig var i hendes krop, som dårlig føltes som hendes egen mere.
Værste minde: Hendes 21 års fødselsdag
Bedste minde: Da hendes kæreste spurgte om hun ville gifte sig med ham
Barndomshjem: Rubinien

Familie: En far, mor og storebror. Alle døde.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Fantastisk
Kampteknik: Elendig
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Intelligens: Under middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Fantastisk


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat