Chilam TriawynChilam Triawyn
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Topalis-folk
Alder: 20

Status: Aktiv
Godkendt: 04.12.2015
Antal posts: 165
Skaber: Eli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Chilam Triawyn
Kaldet: Snefuglen, Chilam
Køn: Kvinde
Alder: 20
Fødselsdag: 18.9.2000
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Hun har ingen tro. Men er vokset op med Shara.
Erhverv: Danser og underholder
Nuværende levested: Hun lever lidt rundt omkring, man finder hende i Rubinien disse tider.
Race: Topalis-folk

Udseende

Højde: 173 cm
Vægt: 48 kg
Hudfarve: Marmor hvid
Hårfarve: Plantin blond
Hårstil: Utrolig langt og glat.
Øjenfarve: meget lys hasselfarve, næsten over i rav gul
Kropsbygning: Spinkel, da hun ikke har haft meget adgang til mad.
Hverdagstøj: Hun er omsvøbt i røde klæder der dækker hen over hendes afskåret arm og hoved
Ar, permanente skader, el.lign.: hun mangler sin venstre arm, samt har hun ar og andre skader, efter at have boet på gaden og flygtet af mennesker hun har stjålet fra.
Særlige kendetegn: Hendes hudfarve, hårfarve, alt det som faktisk afviger fra en typisk Topalis race.

Magi

Magisk evne (1): Diamant hud
Når hun er under stor pres, bliver skræmt eller påvirket på en negativ måde, har hun tendens til at skabe et lag af beskyttelse over hendes hud. Huden vil krystalliserer og virke som et materiale der ikke kan skades. Derfor kan det beskrives som om hendes hud bliver til den flotteste diamant. Dette er en evne hun ikke har særlig stor kontrol over, hun har prøvet at fremtvinge det magiske lag hen over hendes krop, selvom hun ikke er i farve, men det har aldrig lykkes for hende endnu. Det er kun når hun føler hun er i stor fare, at hendes hud reagere på denne måde.
Dygtighed til at kontrollere evne: Lidt trænet

Magisk evne (2): Sjælevandring
Med denne evne kan hun trække sin egen sjæl ud af hendes krop. En evne hun har trænet meget, så hun kan ved at sætte sig ned og begynde at meditere, vandre rundt i en sjæleligende krop, hun kan dog ikke vandre over store områder, blot i den bygning hun befinder sig i eller tæt på. Desuden jo længere tid hun er ude af hendes krop og jo længere væk hun vandre, jo mere skader hun sin krop. Som først vil vise sig ved at hendes næse vil bløde og til sidst vil hun tvinge sjælen til at komme tilbage til kroppen, som kan gøre at hun er i koma fra få timer til flere dage. Alt efter hvor udmattede hun blev. Dog har hun trænet så meget i denne form, at hun kan åbne døre, flytte på ting når hun er i denne form. Man skal huske på at hendes krop er utrolig sårbar over for angreb, når hun ikke befinder sig i den.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter: Hun er utrolig god til at bevæge sig rundt uden at blive lagt mærke til. Ekstremt intelligent, når det kommer til at lære nye ting, at bevæge sig rundt nye steder, samt komme ud af situationer som hun ikke vil være i. Altså utrolig atletisk.
Svagheder: Hun har ingen fysisk styrke, hun kan hverken læse eller skrive. Hendes udseende som konstant sætter hende i fare.
Interesser: Hun har ikke særlig mange interesser, ud over at prøve at holde sig selv i livet.
Drømme/ønsker: At være sammen med hendes familie igen. At hun bliver set som et menneske og ikke en genstand
Elsker: Natur, at være ude om natten og betragte stjernerne.
Hader: Hun prøver så vidt muligt ikke at hade nogen. Da folk ikke ved bedre. Men hun kan bare ikke fordrage lugten af hvidløg.
Helhedsindtryk af personlighed: Chailam er en meget stille person, hun holder sig for sig selv. Men selvom at hun har oplevet så meget had igennem hele hendes liv er hun utrolig optimistisk, vil altid finde et godt punkt ud af de femte dårlige ved en situation. Men når man er så indelukket som Chailam er, er det ikke noget under at hun ingen sociale færdigheder har. Hun ved ikke hvordan hun skal få venner, hvordan hun skal overbevise folk om hvordan hun i virkeligheden er, mest fordi at folk ikke har givet hende muligheden. Den eneste virkelige ven hun har haft, var en blind mand, som ikke kunne se hvordan hun så ud. Men blot ud af sit godhed i hjertet gav hende en mulighed for en ny start i livet.

Baggrundshistorie

Barndom: Vi er mange i verden som er elsket af vores familier, selvom at pengene er små, så har man sammenholdet. Kærligheden er nok til at få en igennem de mørkeste nætter, sulten virker pludselig ikke så slem, når man kan grine og ved at når man vågner, har man stadig folk i sit liv der vil holde af en, elske en, være der for én. Desværre er vi også nogen i verden, som er vokset op i omstændigheder der gør, at man ikke er så heldig, men alligevel finder de bedste ting i livet at leve for, i stedet for at smide sig i havets bølger og forsvinde, som skummet på vandets toppe. Ønske tænkning for en lille pige som Chilam Triawyn, snefuglen hvis vinge brækkede.

Som en baby født med hvidt hår, hvid hud og øjne så klare at hun bestemt ikke kunne høre til Topalis folket. Men det gjorde hun, moren og faderen begge troende folk som var født og opvokset på Topalisøen, begge mørke i huden, moderen med hendes lange højrøde hår og faren med hans ravne sorte. Hun passede ikke ind, hun hørte ikke til. Men hun var deres datter, og de første mange år af hendes liv var gode, vokset op i en familie med en storebror, senere hen også en lillebror, hendes far og mor. Pengene var små, men de fik det til at løbe rundt. Men det hele ændrede sig en aften, Chilam var syv år på dette tidspunkt, da nogle mænd brød ind i deres hus. Der var en epidemi som havde udbrudt og flere af børnene var blevet ramt af feber, nogle af dem var endda gået bort, i en by ikke langt væk fra deres. Heksedoktoren havde lavet et opråb omkring at den hvidhåret barn i nabobyen, måtte have magiske kræfter de kunne bruge af, hvilket resulterede i at hendes venstre arm blev hugget af.
Da hendes mor selv var en heksedoktor der havde stor viden inde for medicin, reddet datterens liv. Men selv den dag i dag, tænker hun på om det overhoved var et liv værd at redde, da tre år efter hændelsen, var tre år fyldt med rædsel for hvornår at de næste ville komme og bruge deres datters liv som en magisk genstand der kunne kaste væk alt ondt. Det gjorde det ikke bedre, at Chilam var begyndt at udvise magiske evner, hvis man forskrækkede hende, kunne hendes krop pludselig forvandle sig til den flotteste diamant. Dette skræmte forældrene endnu mere, for hvis de ville have hende før for bare hendes blød og kød, hvad ville man så ikke gøre ved en pige som kunne blive til det fineste materiale i landet? Så det kom egentlig ikke som et særlig stort chok for den nu tiårige Chilam, da hun blev vækket midt om natten, ført set sted hen hun ikke kendte og måtte erkende da hendes grædende mor tiggede om foregivelse og faren der førte hende væk uden at kigge tilbage. At de ikke kunne give hende mere i dette liv, at hun fra nu af måtte stå på egne ben. Og det var derfor med et smil at hun vandrede igennem landet, mens hun prøvede at holde så lav profil som overhoved muligt.


Fortid frem til nu: Efter et år som gadepige, gemt væk i tøj for at sikre sig at folk ikke ville ligge mærke til hvordan at hun var forskellig for andre. Gemt væk i skyggerne om dagen og kom først ud i månens skær for at lede efter mad og spiselige genstande. Heldigvis for hende, var nætterne varme og derfor ikke uudholdeligt at sove på gaden. Disse år efter at hendes familie havde efterladt hende, var hun fyldt med spørgsmål, hvem hun var, hvorfor hun var kommet til verden og hvorfor lige hun skulle straffes med et anderledes udseende. Men der gik ikke lang tid, før at hun forligede sig med, at sådan var verden bare. Hendes forældre havde ikke vidst bedre og hun havde haft et godt liv de første år af hendes barndom. Mere kunne hun vel ikke forlange.

Hun var dog ikke gadepige længe. En gammel mand, tog hende ind bare et år efter hun havde fundet sig selv uden hjem. En blind mand, han tog hende til sig, lærte hende en masse ting, som at kæmpe, stjæle og bruge de evner som hun havde fundet. Her var hun i fem år, blev undervidst af en som ikke kiggede på hende med nedværdigende øjne. Men så hende, som den person hun var inden i. Desværre var manden gammel og døde, hans hjem blev hendes, men uden han beskyttelse, blev hun igen et offer for rygter om at hun havde healende kræfter, at hendes legemer kunne heale selv de sygeste. Der var også nogen som mente, at hun havde endt med at suge alt livskræften ud af manden som havde taget hende ind. Hun befinder sig nu igen på gaden, i frygt for hvad der kommer til at ske som det næste.


Værste minde: Da hendes arm blev skåret af.
Bedste minde: Da hendes lillebror blev født.
Barndomshjem: Topalisøerne

Familie: Mor, far og brødre alle i live så vidt hun ved.

AndetChilam har igennem en del år, blevet ekstremt dygtig til at dyrke dans som kampteknik. Både en ting hun bruger som indtægt men også en måde hun forsvare sig selv på.


Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Kampteknik: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Over middel
Intelligens: Elendig
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Fantastisk
Chakra: Over middel

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat