Grev Henry FoxGrev Henry Fox
Krystalisianer

Retmæssig Neutral
Race: Menneske
Alder: 43

Status: Aktiv
Godkendt: 18.11.2015
Antal posts: 147
Skaber: Nao

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Sir Henry Fox
Kaldet: Sir (Af sine ansatte), Sir Henry, Henry
Køn: Mand
Alder: 43
Fødselsdag: 3/11
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Lyset
Erhverv: Greve, Adelsmand, forretningsmand, Handelsmand, Gårdejer, Jæger, ejer af Teateret.
Race: Menneske

Udseende

Højde: 185 cm
Vægt: 80 kg
Hudfarve: Normal lys
Hårfarve: Blond
Hårstil: Kort, men stadig med lidt længde.
Øjenfarve: Blå/grå
Kropsbygning: Normal, men muskuløs.
Hverdagstøj: Hans tøj er meget elegant og fint tøj og meget farverigt og det er altid lavet af det fineste og dyreste stoffer.
Ar, permanente skader, el.lign.: Ingen.
Særlige kendetegn: Hans dyre, fine og farverige tøj

Magi

Magisk evne (1):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Magisk evne (2): -
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Talenter: Han er en dygtig forretning og handelsmand, meget logisk anlagt, Male og tegne, stort talent inden for planter og jord, god chef og god far for hans børn.
Svagheder: Han har måske en alt for stor stolthed, han er perfektionist, tendens til at blive aggressiv og depressiv.
Interesser: Det daglige liv på gården med forretninger, dyr, markerne, skoven og sin familie. Han elsker naturen, dyrerene og at være kunstnerisk (Male og tegne)
Drømme/ønsker: Han drømmer om at være sammen med sin familie igen eller få en ny kvinde i hans liv.
Elsker:Sine børn, jagt, sin gård, at være kunstnerisk, skoven, forretninger og handel, dyrene.
Hader: Vold, og dette er på trods hans aggressivitet, og snushaner som oftest befinder sig på sin store grund. Og så er han træt af konflikten med varulvene som stikker stort i hans private grund og dette vil han gerne se en ende på.

Helhedsindtryk af personlighed:
Grundlæggende er Henry adelsmand som har optjent en utrolig stor formue ved at forsyne Krystallandet med lækker vin. Ud af til er hans ansigt kendt af de fleste i, hvert fald, Hovedstaden da han af og til kommer og spendere noget tid. Han mænges tit med andre rige og stilfulde personer. Henry er ellers en rigtig rar familie far som elsker sine børn overalt og han har et stort behov for at gøre dem han holder af tilfredse i deres tilværelse.

Han er en person som er en smule splittet i hans tilværelse. Ud ad til er han meget stilfuld og viser klasse. Han skal have en facede på, så det hele ikke ramler sammen omkring ham. Men inden i er han en person som har en stor nedtur og må kæmpe med forskellige dæmoner og er en smule depressiv. Han føler sig alene i sin tilværelse efter at hans kone og Carl flyttede fra ham. Han har sin store gård, med alle sine ansatte, men de kan ikke fylde det rum hos ham.
Han finder en smule ro ved at være kreativ med sine malerier som han går meget op i ellers finder han ro i bunden af en flaske.

Overfor folk som han ikke kender, kan han være reseveret, men glad, høflig og venlig.
Henry bor alene på sin gård, eller ikke helt alene, han har en masse tjeneste folk som passer gården, markerne og ikke mindst den store skov som følger med til hans jord, men ellers er han alene.

Baggrundshistorie

Hans barndom var præget af vold og fattigdom. Hans far var en rigtig skiderik som drak familiens penge op og derefter var voldelig mod ham, hans søster og ikke mindst hans elskede mor, men dette stoppede så da hans far døde på grund af den tætte druk og selvom det var en hård til for familien så var dette også en tung sten som faldt fra hjertet fra deres mor som nu kunne tage sig ordentligt af hendes børn.
Som årerne gik blev Henry mere og mere selvstændig og han begyndte at gøre små forretninger nede på gaden. Han havde oprettet et lille sted hjemme i familiens have hvor han dyrkede planter og andre af stor kvalitet som han så solgte for gode penge og på den måde kunne han være med til at hjælpe moren med penge til huset og mad til dem selv.

Da Henry blev 19 år gammel, fik han sig en kæreste som senere blev hans kone, og de fik deres første barn da Henry var 19 år. Lily blev hun kaldt. Få år efter kom endnu et barn til verden, denne gang blev det en dreng, Carl blev hans navn. Henry og konens forhold var rigtig godt til i starten og de elskede hinanden højt, men efter at Henry havde startet sin lille virksomhed begyndte han personlige nedtur sådan foralvor. Han begyndte at drikke lidt for meget, fordi at han havde så travlt med alt andet end hans familie og han kunne ikke rigtig kapere alt. Det resulterede i at konen smuttede med Carl, det var hans eget valg og det var noget Henry skulle acceptere. Lily blev hos Henry.

Nu har han så fået opbygget en mindre forretning, som hovedsageligt består af Vin, som sælges og leveres til hele landet, og så har han lidt småt ved siden, med frugt og grønt. På hans store gård har han en frygtelig masse tjeneste folk både til gården, staldene, markerne og skoven og dette er noget de alle elsker da Henry, på trods af hans personlighed, er en utrolig god chef som vil gøre alt for at han tjeneste folk og derfor er der også i hans kælder blevet bygget og indrettet værelser til de af tjeneste folket som bor langt væk og derfor gerne vil bo på gården.
Hans gård består af er stort hovedhus hvor han selv bor, sammen med tjeneste folket som bor i kælderen og resten af det store hus er hans eget og her har han; 2 badeværelser, 5 soveværelser og 3 stuer og så et stort køkken og så flere små rum.

Og så består gården også af to sidelænger hvor der i den ene er en stor stald hvor han har 10 heste og udstyr til markerne så de kan blive sået og høstet.
Og i den anden lade er der plads til opbevaring af al det som bliver høstet og skal ligges til opbevaring. Dette er både frugt, grønt og kød.

Rundt om gården ligger så de mange tusinde hektar marker og bag gården ligger så den store skov, hvor han har dyr gående rundt. Eller dyreren er selvføgelig deres egen, men skoven ejes af ham og er privat grund.

Værste minde: Da familien forlod ham og hans nedtur begyndte.
Bedste minde: Da hele hans forretning begyndte at spirre og han fik sine egne penge på kontoen, som så bare er vokset og vokset.
Barndomshjem: Hovedstaden

Familie: Mor: Levende
Far: Levende
Søster: Levende
Ekskone: Levende, men tales ikke med.
Carl: Søn, 14 år, bor hos moderen
Lily: Datter, 17 år.

Nuværende levested: Medanien

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 6
Kampteknik: 4
Smidighed: 4
Fysisk udholdenhed: 6
Kløgt: 5
Intelligens: 10
Kreativitet: 8
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 0

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat