Azhaenna AzariseAzhaenna Azarise
Krystalisianer

Kaotisk Neutral
Race: Blandingsrace
Alder: 67

Status: Inaktiv
Godkendt: 29.08.2015
Antal posts: 22
Skaber: Rinne

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Azhaenna Azarise.
Kaldet: Azarise af de fleste.
Køn: Kvinde
Alder: 67
Fødselsdag: 31/12.
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Azhaenna har mistet håbet i alt, selv guderne.
Erhverv: Lejesoldat.
Nuværende levested: Over hele krystallandet.
Race: Blandingsrace - Menneske og Dæmon

Udseende

Højde: 193 cm
Vægt: 83 kg
Hudfarve: Lysegrå.
Hårfarve: Hvid.
Hårstil: Håret er flettet tæt på hovedet, så fjender ikke kan gribe fast i det.
Øjenfarve: Lyserød.
Kropsbygning:[/b Hun er lettere kraftigt bygget.
Hverdagstøj: For det meste rejsetøj, der ikker er særlig prangende. Hun vil helst ikke skille sig ud, så hun får for det meste i mørkt tøj af læder eller uld. Når hun skal kæmpe har hun en let ringbrynje og intet andet.
Ar, permanente skader, el.lign.: Hendes ryg er dækket af ar efter piskeslag, og hun har mindre skrammer over hele kroppen. På hendes hals er der et gammelt ar, fra dengang hun fik skåret halsen over.
Særlige kendetegn: Hendes horn, og specielt guldspidserne får hende til at skille sig ud. Hendes højde gør også at hun ofte er et hoved højere end de fleste andre. Hendes hud brænder altid utrolig varmt, og derfor fryser hun aldrig.

Magi

Magisk evne (1): Ild magi – Azhaenna kan skabe ildkugler, som hun selv kan styre hvilken retning de skal flyve i, og hastigheden. Dette er ikke almindelig ild, men noget som brænder utrolig varmt. På grund af dette er hun altid meget varm, og er immun overfor almindelig ild.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Spirit Blade – Et sværd af lys, som Azhaenna kan fremmane. Det kan skære gennem kød og knogler som var det smør. Det er ikke egnet til fægtning, men nærmere ude på en krigsmark, hvor ét godt sving kan dræbe flere på en gang.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter: Magi og sin evne til at overleve hvad end livet kaster efter hende. Hvis hun virkelig brænder for noget, hvilket ikke er tit, er der intet mellem himmel og jord der kan forhindre hende i at kæmpe for det.
Svagheder: hun er faktisk meget genert, og kan ikke lide når folk kigger på hende. Hun er rædselsslagen for store folkemængder, selvom hun ikke viser det, og skal hun tale for en større mængde fryser hun fuldstændig.
Hun er nærmest ude af stand til at stole på folk, og det gør at hun altid er meget ensom. Hun prøver så vidt som muligt at holde sig ude af andres sager, men har en tendens til at blive en del af det alligevel.
Interesser: Hun elsker bøger og kan bruge flere dage kun med sine bøger som selskab. Hun er også fascineret af magi, selvom det ikke er noget hun snakker med andre folk om.
Drømme/ønsker: Azhaenna har ikke mange drømme tilbage. Hun har lært fra helt ung alder at hun ikke skal regne med noget eller nogen, og derfor bruger hun sin tid som lejesoldat, uden nogen ambition eller mening med livet.
Elsker: Stilhed og at være alene. Hun har taget sig til takke med det liv hun har, men inderst inde vil hun gerne finde nogen hun kan stole på.
Hader: Andre folk. Larm og store folkemængder, især hvis der er opmærksomhed på hende. Børnene der fangede hende da hun var ung og minotaurstammen der fangede hende da hun var ældre.
Helhedsindtryk af personlighed: Azhaenna er en misantrop med stort M. Hun lærte i en hel tidlig alder, at alt godt ville forsvinde i hendes liv, og i en lidt senere alder, at hun ikke kunne stole på nogen. Det har gjort at hun har meget svært ved at stole på folk, og fordi hun også er utrolig genert, har hun nærmest isolerede sig selv, ud over de folk hun arbejder for.

Baggrundshistorie

Barndom: Azhaennas mor var en meget magtfuld dæmon, kaldet Amorandra, der var gift med en ligeså magtfuld dæmon. Sammen styrede de en kæmpe handelsflåde i Rubinien. Deres ægteskab var ikke bygget på kærlighed, men det fandt hun til gengæld i en af sine tjenere. Det var et menneske, en magtfuld magiker, men som var blevet født ind i slaveri. Deres forhold blev holdt skjult, men det varede ikke længe før hun blev gravid. Da Azhaenna blev født, var det klart at hun ikke var en fuldblodsdæmon. I raseri dræbte Amorandras mand hendes elsker, og for at hævne sig dræbte Amorandra en af hans.
Amorandra krævede at Azhaenna blev boende i deres palæ, selvom hun blev ignoreret, både af sin mor, men også af sine halvsøskende. Da Azhaenna var fyldt 15, begyndte hun at bruge mere tid ude i byen, i stedet for i palæet. Hun tilbragte meget tid i markederne, og blev gode venner med en mand der solgte bøger. Det var her hendes øje åbnede sig for bøgernes verden, og det var her hun fandt sig sin første ven. Både i bøger, men også i boghandleren, der var en venlig mand, der ikke tog sig af hendes horn, ligesom andre folk.
En dag da hun var på vej hjem fra markedet sent om aftenen, blev hun overfaldet af en bande gadebørn. De var på hendes alder, men Azhaenna var allerede meget højaf sin alder, og hendes magi var også allerede kraftfuld. Hun brænde tre af dem voldsomt, indtil en ny person ankom. Det var en ældre dreng, og åbenbart lederen af gruppen. Han kunne stoppe andres magi, og gjorde hurtigt Azhaenna magtesløs. De havde set hende gå fra palæet til markedet hver dag, og de fleste af dem var endt på gaden på grund af Amorandras og hendes mand. De skar en stor del af Azhaennas horn af, og tævede hende til nær ukendelighed. Hun kom hjem, grædende og blodig, med kun stumper af sine horn tilbage. Var dette sket for nogle af de ”ægte” børn, så ville Amorandra have sørget for at de blev flået levende. Men fordi Azhaenna var en bastard, og endda ikke en fuldblodsdæmon, var hun ret ligeglad.
Da Azhaenna blev 17, ikke en høj alder for en dæmon, men for et menneske var det her hun blev anset som voksen. Hun ville ikke blive hos familien, der enten hadede hende eller var fuldstændig ligeglad, og de havde heller ikke noget imod at slippe af med hende. Hun blev udstyret med en hest og noget proviant, og så blev hun sendt ud i den store verden. Som en afskedsgave, havde Amorandra fået lavet to gyldne hornproteser, så det ikke længere kunne ses at hendes horn var skåret af.
Fortid frem til nu: I flere år rejste hun rundt hvoren hun ville, og lærte så meget hun kunne om krystallandet og dets historie. Hun var fascineret af vidunderne i verden, og uden sin familie følte hun sig meget bedre tilpas. Hun stødte på en alkymist, der til gengæld for hendes hjælp, ville lære hende om alkymi og magi. I næsten 15 år var hun hos ham, og lærte og udviklede sin egen magi.
Azhaenna mødte en gruppe lejesoldater, der tog jobs for den rigere del af befolkningen. Azhaenna blev en del af dem, og i flere år arbejdede hun der. Det var en lille gruppe, en der stolede på hinanden og det var her første gang at Azhaenna virkelig følte at hun hørte til.
Da hun var 56, for 10 år siden, var hun den næstkommanderende i den lille gruppe. Hun havde fået et forhold med en af de andre i gruppen, en kvinde ved navn Shada, de havde reddet nogle år før fra en barbargruppe der holdte hende som slave. Azhaenna havde været tiltrukket af andre, men det var først da hun møde Shada, at hun elskede nogen.
Azhaenna havde altid været stille og indelukket, en god kriger, men ikke en der ville overtage samtalen ved lejrbålet. Med Shada ved sin siden kunne hun pludselig mere.
En nat, ikke lang tid efter de var blevet færdig med et job i Rubinien, blev de overfaldet af en bande minotaurer. De slog halvdelen af gruppen ihjel, og resten blev taget til fange, undtagen én. Det nyeste medlem af gruppen, en mand som Azhaenna var blevet gode venner med, havde solgt dem ud til banden. Både Shada og Azhaenna overlevede, men Azhaenna var blevet ramt i siden af et sværd, og hun kunne ikke gøre noget for at beskytte Shada mod minotaurerne, der misbrugte hende som de ville.
En for en døde resten af gruppen. Azhaenna var den eneste tilbage til sidst, Shada døde af kvæstelser, efter lederen af banden var blevet fuld, og brugte hende som boksebold. Alle deres voldelige tendenser faldt nu på Azhaenna, og det var her hun blev pisket til hudløshed, og alt håb og glæde blev banket ud af hende.
I to år var hun i gruppen, indtil der var et slagsmål. En af de nye minotaurer udfordrede lederen, og gruppen blev splittet i to. Til sidst vandt lederen og dem der holdte med ham, men banden var blevet betydeligt mindre. De ville ud og finde nye medlemmer, men ville ikke have en forslået dæmon på slæb. Azhaenna var bundet med et reb, der holdte nede på hendes magi, og hun kunne ikke andet end at se hjælpeløst til, mens hendes hals blev skåret over.
Hun blev efterladt i Rubiniens ørken, og kunne ikke gøre andet end at ligge der, og vente på at dø. Hendes hals blev ikke skåret dybt, så selvom hun ikke kunne sige en lyd, så kunne hun stadig trække vejret, med noget besvær. Langsomt ebbede livet ud, og det sidste hun så var en skikkelse der løb mod hende.
En karavane fra Rubinien til Hovedstaden havde fundet hende, og deres healer havde reddet hendes liv. Azhaenna blev der kun til hendes hals var helet igen, før hun rejste videre alene. Hun følte at hun døde med Shada, og kunne ikke se nogen mening med livet. Hun var blevet forrådt af sin ven, havde set sin elsker dø, og havde været fanget i to år. Hun overvejede selvmord, men kunne alligevel ikke få sig selv til det.
Nu rejser hun bare rundt, alene og hun undgår så vidt muligt andre mennesker, medmindre de hyrer hende til et job.
Værste minde: Da Shada døde.
Bedste minde: Da hun mødte Shada.
Barndomshjem: Rubinien.

Familie: Mor: Amorandra Belehaedori,
Far: Keith Dunlath (død)
Tre halvsøskende på hendes mors side.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Kampteknik: Under middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Intelligens: Over middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Fantastisk


Why does my heart want to manifest itself outside my body into the air I breathe? To climb up my ribs and crawl along my throat to extract from the inside of my mouth, leaving fleshy wounds, bleeding, from the upheaval.

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat