Log ind Opret bruger


Antal posts: 122
Oprettet: 13.06.2014
Status: Aktiv
Grupperang: Byvagt
Skaber: Krystal

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Markedspladsen
Mest aktive emne: Farezone (Åben plottråd)
Fulde navn: Kalitresh Neron Aryaka
Kaldet: Kalitresh eller 'Tresh'
Alder: 37 år
Fødselsdag: 14. juni
Køn: Mand
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Isari og Valeria
Erhverv: Byvagt
Race: Havfolk
Højde: 192 cm
Vægt: 90 kg
Hudfarve: Blågrå
Hårfarve: Hvid
Hårstil: Håret er langt og helt glat, oftest sirligt sat bag hovedet.
Øjenfarve: Kraftig blå
Kropsbygning: Muskuløs
Hverdagstøj: Da Kalitresh er byvagt, er han ofte iklædt fuld udrustning. Han bærer ringbrynje og kraftige læderhandsker, samt jernbeslåede støvler. Han bærer desuden oftest hjelm under sit arbejde, for at skjule, at han skiller sig ud fra den almindelige krystalisianers udseende.
Ar, permanente skader, el.lign.: For nogle år tilbage kæmpede Kalitresh i et opgør mellem havfolk og menneskelige pirater, hvilket har efterladt et mindre ar over næsen og på siden af kinden. Han har ligeledes et større ar hen over brystkassen.
Særlige kendetegn: Hans blågrå hud er over næsten hele kroppen dækket af fiskelignende skæl. Hans ører er lange og spidse, og hans tænder er skarpe. Da han er havfolk, har han i stedet for ben en lang, sølvskinnende fiskehale. Han er dog imidlertid i stand til at udvikle ben: dog stadig med svømmehud mellem tæerne. (se evne: 1) På ryggen har han desuden tatoveret mønstre i klassisk Aquarinsk stil.
Magisk evne (1): Kalitresh kan få sin hale til at omdanne sig til et par menneskeben - eller næsten menneskeben. Disse har stadig skæl og svømmehud. Når han lige har forvandlet sig, er han meget usikker på benene og har svært ved at gå. Årene blandt mennesker har imidlertid efterhånden lært ham at bruge dem.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8
Magisk evne (2): Kan fremkalde torden og selv skyde lyn fra fingerspidserne. At fremkalde et helt tordenvejr kræver meget energi, og han kan derefter ikke selv styre det. De enkelte lyn er noget mere kontrollerede: især, hvis de er små.
Dygtighed til at kontrollere evne: 6
Talenter: Kalitresh er trænet i sværdkamp og kæmper foretrukkent med en buet sværdklinge i hver hånd. Hans krop er veltrænet og han har en stor fysisk styrke, hvilket dels udspringer af daglig træning, dels at han ofte bærer en tung rustning.
Herudover har Kalitresh stor interessere for historie - sit eget folks, såvel som andre racers. Han er ganske boglært, og studerer ofte bøger, når tiden er til det. Han er diplomatisk af natur, og forsøger altid at finde en fredelig løsning på problemer, før han vil ty til vold.
Svagheder: Kalitresh er af den overbevisning, at regler er det eneste, der holder samfundet sammen, men dette gør også, at han på ingen måde ville kunne få sig selv til at bryde nævnte regler.
Han nærer stor medfølelse for andre skabninger, og kan ikke udholde, at se et andet væsen lide. Da han er opvokset på havets bund, har han det dårligt med store, åbne områder og højder. Han er vegetar og får det direkte ubehageligt, hvis han ser en fisk blive spist, da han til dels føler sig beslægtet med disse mindre intelligente skabninger. Han tåler desuden dårligt alkohol.
Interesser: Opretholdelse af lov og orden, bøger, historie, kamptræning.
Drømme/ønsker: At komme kriminalitet til livs og gøre det muligt, at leve i et fredfyldt samfund.
Elsker: At optage ny viden, fred, ro og orden.
Hader: Uromagere, folk der gør andre skade for fornøjelsens skyld. Kriminalitet.
Helhedsindtryk af personlighed: Kalitresh er rolig af gemyt, og tager sig god tid med de ting, han foretager sig. Han nærer en dyb medfølelse over for menneskeracen, da deres samfund ikke er nær så præget af orden, som havfolkets. Han har derfor taget det på sig, at hjælpe menneskene i Hovedstaden med at komme kriminaliteten til livs.
Barndom: Kalitresh er født og opvokset i Aquarins centrale distrikt, hvor den kongelige familie af havfolk hersker. Hans mor var selv kongelig vagt, og gik meget op i, at den unge Kalitresh sammen med sine søskende skulle have kamptræning. Faderen bestyrede det centrale distrikts bibliotek, og det var ham, der lærte Kalitresh at læse og skrive.
Fortid frem til nu: Som Kalitresh blev ældre, fik han vigtigere opgaver. Det blev opdaget, at han havde udviklet evnen til at gå på land, og han blev derfor oftere og oftere sendt mod fastlandet i forskellige ærinder. Det var imidlertid en urolig tid, for Mørket herskede i Krystallandet, og mange pirater drev togt på de krystalisianske farvande. Havfolket var ofte i kamp med disse og Kalitresh deltog i en del af disse kampe, da han besad våbenevnerne til dette. Det var blandt andet under disse kampe, at han udviklede en følelse af had mod lovbrydere, og han ønskede at hjælpe menneskesamfundet mod disse.

Kalitresh blev ofte sendt frem og tilbage mellem Aquarin og de andre racers samfund for at agere som diplomat. Rejserne begyndte dog at trætte ham, og han længtes efter at slå sig til ro. Som 35-årig besluttede han sig derfor for at slå sig ned i menneskenes Hovedstad, hvor han blev optaget i byvagternes orden.
Havfolk bliver ældre end mennesker, og 35 år var derfor stadig en ung alder. Man anser typisk en mand af havfolket for at være giftemoden i en alder af 40 år, så Kalitresh har stadig et par år at gøre godt med. Han selv og familien anser det som værende meget vigtigt, at beholde sin jomfruelighed frem til giftealderen.
Værste minde: Mørkets Æra
Bedste minde: Den trygge barndom blandt havfolket
Barndomshjem: Aquarin
Familie: Forældre, 2 søskende: en dreng og en pige.
Nuværende levested: Hovedstaden
Fysisk styrke: 6
Våbenfærdigheder: 7
Smidighed: 4
Fysisk udholdenhed: 8
Taktik: 6
Intelligens: 8
Kreativitet: 2
Mental udholdenhed: 5
Chakra: 4
~Kalitresh Neron Aryaka~

(billeder)