Loke OrophinLoke Orophin
Krystalisianer

Kaotisk Neutral
Race: Menneske
Alder: 34

Status: Aktiv
Godkendt: 14.01.2012
Antal posts: 19
Skaber: Rebecca

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Loke Orophin
Kaldet: ---
Køn: Mand
Alder: 34
Fødselsdag: Første januar 1986
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro:
Erhverv:
Race: Menneske

Udseende

Højde: 179 cm
Vægt: 71 kg
Lokes kropsbygning af formet ud fra en krop af smidighed. Der findes ingen enorm form for muskelkræft her, hvilket også ses på formen af hans korpus. Muskler er tydelige hist og her, og en større tydelighed af trænede muskler findes da også på hans over og underarme, lægge og lår, bryst og mave. Men han er ingen kraftkarl, hvilket er tydelig for en hver. Hans lemmer er lange og tynde, men er smidige er udseende og dette ikke helt ubegrundet. Om nok benyttes hans krop i særdeleshed til kamp, men vilde kampe der afgøres på styrke har aldrig været nødvendigt for mennesket – dette er langt fra hans specialitet.
Lejemorderens ansigt er formet af et par fremhævede kæber, en blød hage, og et par yderst fremtrædende kindben. Næsen er lille og let opstoppet med let tydelige næsebord, der giver et frækt udseende. Munden er intens, med en svulmende overlæbe, men hvad der i sandhed gør denne særpræget, er tandsættet der gemmer sig der bagved. Fortænderne er let adskilte, så når undertegnet smiler, finder man et få millimeter langt mellemrum imellem dem.
Lokes øjne er mandelformede, og disses iris bærer farven grøn; græsgrøn. Øjnene er omringet af sorte øjenvipper, hvor der få centimeter længere oppe sidder et par lige så sorte bryn. Matchende disse, bærer han en lige så sort manke. Håret er skuldrelangt, og har en hvis tendens til at stritte en anelse, på grund af de vilde krøller.

Lokes beklædning er ganske simpel, og ikke mindst let. Som lejemorder, er han nød til at bevæge sig let, men det er stadig beskyttet imod et hvert angreb. Som hovedbeklædning bærer han intet andet end et mørkt klæde, som dækker ham fra næsen og ned. En enkel maskering, men stadig en maskering.
Som overtrøje bærer han en normal kjortel, men fra brystlinjen og ned til hoften, sidder et tykt læderstykke, meget lige det kvindelige korset blot uden indsnøring, som beskytter størstedelen af hans overkrop. Derfra bærer han ellers et par normale læderbukser, et par sko, der tager skikkelse af et par let strækkelige læderstykker, der er bundet rundt, og rundt omkring hans fødder.
Lejemorderens våben er ganske simple. Ved hans side hænger en kampøkse, ved hans lænd to daggerter, på hans ryg et pilekogger med tilhørende pile og bue. Derudover er han udstyret med utallige kasteknive, og en større kniv omkring hans højre lår.

Hvad ellers kendetegner mennesket, er hans tatoveringer. Hele hans venstre arm er tatoveret med skygger, der former den utatoverede del om til tjørnebelagte grene. Omkring hans maveregion (tæt ved bæltestedet) er der også placeret en tatovering, der er formet som et pentagram med lignende tjørneagtige grene stikkende derudfra. Derudover findes der også to hvidt opspærrede øjne, på hans skuldre, på ryggen, også tattoverede.

Magi

Magisk evne (1): Energikonvertering: Med denne evne er han i stand til at absorbere energi. Denne energi vil i hans tilfælde være en hver form for livskraft, stammende fra levende individer, planter osv. Derudover kan han benytte energien til at konvertere den til en anden form. Dette kan fx tage form af eksplosioner, hvor denne eksplosions kraft og størrelse vil være afhængig af mængden af energi, som han vil have indtaget.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Nyktokinese: Med denne evne besidder han kræften til mentalt, at kunne afstøde protoner for, at skabe skygge/mørke. Med dette mørke, eller denne skygge, er han derfor også i stand til telekinetisk, og derfor stadig med tankens kraft, at kunne flytte og sætte objekter i bevægelse, via skyggerne. Han vil derfor, blandt andet, være i stand til at flyve.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Personlighed

De fleste vil nok kvalificere, ved første indtryk, Loke som en nar. En første klasses nar, med en mørk form for humor, og en yderst svingende moral. Han bærer en enorm stædighed, og står i sandelighed inde for hvem han er, og hvad han laver. Dermed sagt er han ikke total uden sympati da han, trods hans valg af erhverv, ikke står uden den viden, at det han gør, er forkert. Han ved, at han til tider gør det grusomme; han slår uskyldige ihjel, mennesker der fortjener bedre. Han ved han slår folk ihjel, der ifølge den førende politiske holdning, er onde og er ganske passende for sådan en straf, som døden. Men han ved han også selv skal leve, og for at overleve må han skaffe penge for at kunne dette. Her fremtræder Lokes utrolige selviskhed sig især, for hans første prioritet i verden vil og altid blive ham selv.
Under det egocentrerede selv, er lejemorderen en utrolig rolig og ikke mindst venlig af person. Han er til at holde af, til trods for alle de ting der får en til at hade ham. Hvis man har fanget hans opmærksomhed, er der ingen tvivl om hvorvidt han vil gøre sit, for at få en til at kunne lide ham. Og ikke dette på bekostning af andre, da han kun gør det til egen fordel og intet mindre.
Stærke sider: Udbredt intelligens, socialkapital/menneskekender, overordentlig dygtig lejemorder, lattermild.
Svage sider: Egocentreret, værdighed frem for alt første prioritet, mangel af moral, løs loyalitet.

Baggrundshistorie

Født ind i en ukendt orden af lejemordere, har Loke været under træning siden barnsben. Hans barndom har derfor ikke været så fredsommelig og idyllisk som andres om muligt har været, tværtimod faktisk. Denne har været fuld med disciplin, autoritet og selvbeherskelse. Hans forældre har derfor aldrig været tilhængere af kærlighed og dens spredning, eller den generelle opfyldelse af et barns følelsesmæssige behov. Det er derfor intet under, sammen med oplæringen som lejƒemorder, at Loke aldrig har lært at værdige andre menneskers liv. Han er ganske følelseskold omkring dette, og er nok hvad de fleste vil betragte som den perfekte til hans job. For det er trods alt hvad han betragter dette som: et erhverv og intet andet.
Igennem Lokes levetid har han aldrig forsøgt at forlade hans forældres verden, tværtimod har han blot opsøgt den yderligere og yderligere, jo ældre han er blevet. Han har ikke haft i sinde at forlade den mildest talt, specielt ikke efter at have indtrådt som medlem i en af Krystallandets større bander, ved navn Rutilus Taurus. Her har den unge lejemorder opholdt sig i mange år, som en af Samson Oceans trofaste medlemmer.

Familie: Stan Orophin (far: formodet død)
Jess Orophion (mor: formodet død)
Magnus Orophion(ældre bror: dødfødt)
Nuværende levested: Vedsted

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 6
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 4
Kløgt: 6
Intelligens: 7
Kreativitet: 3
Mental Udholdenhed: 6
Chakra: 7

avatar-art by ysvyri

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat