VertisVertis
Krystalisianer

Kaotisk Ond
Race: Dæmon
Alder: 8273

Status: Aktiv
Godkendt: 27.02.2011
Antal posts: 134
Skaber: Derag

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Vasalens navn er Daman Pallihseaf, mens hans sande navn er Vertis.
Kaldet: Daman Pallihseaf.
Køn: Mand
Alder: 8273
Fødselsdag: Daman blev født d. 3/4.
Tilhørsforhold: Kaotisk Ond
Tro: Zaladist.
Erhverv: Fordærver
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 184 cm
Vægt: 86 kg
Daman
Hud: Bleg hvid.
Hår: Vertis hår er sort og kortklippet. Han lader typisk et tyndt skæg sidde.
Øjne: En brun så dyb at den praktisk talt er sort.
Kropsbygning: Vertis er ikke kraftigt bygget, men heller ikke spinkel. Han holder sig selv med ret ryg, hovedet holdt højt hvilket giver indtrykket af aristokratisk herkomst.

VertisI sin åndeform er Vertis tydeligere at se end normale dæmoner. Hans krop er dannet af tyk grå røg med sorte linjer der strækker sig over hele hans krop. Hans hoved er præget af en lysende krone der vokser naturligt ud af hans hovedbund. Midt i panden har han et tredje øje.

Magi

Magisk evne (1): Fordærvets Dæmon[\size]
Vertis er fordærvets dæmon, hvilket kommer til udtryk i to former - Kropslig Fordærv og Åndelig Fordærv.
Kropslig Fordærv: Vertis er omgivet af en aura af fordærvelse. Organisk materiale i nærheden af ham vil gå i forrådnelse, mad vil blive dårlig, sår vil forpestre og sygdom vil spredes lettere. Hvis han kommer i direkte kontakt med noget, kan han fremskynde processen. Hans berøring kan derudover mutere levende skabninger uden kontrol over dette - Han fremskynder blot den naturlige process.
Åndelig Fordærv: Hans aura har derudover den effekt på bevidste væsner at det vil lede dem mod syndefald - Ved at påvirke deres lyst til at lytte til deres mørke side, kan Vertis få folk til at gøre hvad de selv ønsker, hvilket typisk tager form i en af de syv dødssynder: Hovmod, griskhed, sanselighed, misundelse, fråseri, vrede eller dovenskab. Jo mere en påvirkede overgiver sig selv til sin mørke side, jo større magt får Vertis over vedkommende. Hvordan denne evne påvirker en spiller karakter, er op til spilleren. På samme måde som med Kropslig Fordærv er effekten stærkere hvis han har direkte kontakt.
Auraen kan styres i rækkevidde og intensitet, men aldrig annulleres. Rækkevidden kan strække sig fra et rum til en mindre by, og intensiteten kan variere fra næsten umærkelig til sindsforvirrende. Kropslig Fordærv bliver modstået af en karakters fysisk udholdenhed, mens Åndelig Fordærv bliver modsat af en karakters mentale udholdenhed.

Der er to interessante undtagelser:
- Vertis har fri effekt på planter da de er levende væsner uden en bevisthed. Han kan tvinge dem til at mutere, stadig uden at have kontrol over hvad de bliver til.
- Effekten har en markant anden effekt på andre dæmoner. Enten fremmer Vertis tilstedeværelse deres allerede eksisterende syndetræk, ellers hidkalder den positive karaktertræk, da disse er synder for dæmoner. Hver dæmon bliver påvirket forskelligt, og Vertis har ingen kontrol over hvordan de reagere.

Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Vertis har nedarvet evne til at fremkalde blomster og andre små planter fra sin vasal. Evnen er praktisk talt uden betydning.
Dygtighed til at kontrollere evne: 1

Personlighed

Talenter: At gennemskue folk og manipulere dem til at gå mod deres egen natur.
Svagheder: Vertis er ikke meget værd i en kamp, med mindre styrke og udenholdenhed end andre dæmoner. Han har ingen empati eller medlidenhed, selv ikke med andre dæmoner. Han bærer ingen våben, da han nemt ville tabe hvis det kom til åben konflikt.
Interesser: Vertis elsker at få de dødelige racer til at gå mod deres natur og dræbe hinanden eller sig selv. Der er ikke meget, der underholder dæmonen, men han kan drage endeløs morskab i at manipulere.
Drømme/ønsker: At bringe kaos til både den fysiske verden som sin egen. Han mener at han er på hellig mission fra Zaladin for at sætte verdenerne tilbage til deres naturlige tilstand.
Elsker: At se de laveste, primitive sider i enhver sjæl bryde frem og fortære alt omkring sig. Der er ingen glæde helt så stor som glæden man får ved at vide at man ledt folkefærd i fordærv.
Hader: Personer med viljestyrken til at modsætte sig hans fordærv.
Andet omkring personlighed: Vertis intelligens og snuhed tjener ham godt. Han kan vende de fleste dårlige situationer til sin fordel.

Baggrundshistorie

Barndom: Vertis blev skabt af Zaladin som en af de ældste dæmoner. Hans evner indgød hurtigt respekt, men den uforventelige effekt han har på dæmoner forhindrede ham i at få nogen varende venskaber i dæmonriget. Han indfandt sig hurtigt med at være en ene-spænder, og spredte kaos på egen hånd, gennem sine manipuleringer og fordærv.
Han har flere gange været hidkaldt til de dødeliges verden af uvidende troldmænd og kultister, dog tjener han sjældent under den samme mester i mere end nogle år, før hans snuhed og manipulering får ham i en situation hvor han kan besætte sin tidligere herre. Han bruger da sin resterende tid i den dødelige krop på at sprede sygdom og dårskab, i et forsøg på at bringe verdenen tilbage til den ideale tisltand; Kaos.
Hvor han går følger pest og borgerkrig, og han bliver som regel hurtigt anerkendt som kilden til problemet og hans vasal dræbt.
Fortid frem til nu: Seneste gang blev han hidkaldt af en ambitiøs kultist, der havde stjålet en bog med forbudt viden fra en heksemesters gravkammer. På trods af at manden kendte Vertis ægte navn, fik dæmonen overhånden kort tid efter han blev hidkaldt, hvor han overtog Damans krop. Dette var før portalen til Kzar Mora blev åbnet, og da den blev gav det Vertis en chance for aktivt at give en hjælpende hånd med i spredningen af dæmonsygen, noget han tog stor fornøjelse i. Verdenen er anderledes denne gang. Lyset er svagere, og folket er nemmere at lede på afvej.
I stedet for at skjule sig i grotter og hviske til tilfældige intetanende ofre, stiler han sine tjenester til rådighed for de rige og hedonistiske - Vertis han sætte liv i et middagsselvskab eller en fest på en måde som intet andet kan, når gæsterne slipper deres indre dæmoner fri. I stedet for at blive jaget ud med høtyve og fakler bliver han mødt af velkomne arme fra de rige og mægtige.
Værste minde: De talrige gange han er blevet besejret og sendt tilbage til dæmonriget.
Bedste minde: Første gang han erfarede den effekt hans tilstedeværelse har på en dødelig.
Barndomshjem: Kzar Mora.

Familie: Vertis' Rose: En personificering af hans fordærv, skabt af den magiske evne uden for Vertis kontrol.
Nuværende levested: Hvorend der er plads til ham.

Andet

N/A

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 4
Kampteknik: 2
Smidighed: 1
Fysisk udholdenhed: 5
Taktik: 3
Intelligens: 10
Kreativitet: 6
Mental Udholdenhed: 9
Chakra: 10


Power does not corrupt
Power attracts the corrupted

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat