Log ind Opret bruger


Antal posts: 66
Oprettet: 18.03.2008
Status: Inaktiv
Skaber: Krystal

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Stranden
Mest aktive emne: I det høje græs
Fulde navn: Jaton 'Jate' Avaron
Kaldet: Jate
Alder: 35 år
Fødselsdag: 11. juli
Køn: Mand
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Chance, Aladrios.
Erhverv: Omrejsende svindler
Race: Menneske
Højde: 190 cm
Vægt: 72 kg
Jaton er en høj, ranglet mand. Han bærer sit mørkebrune hår i en lille hestehale, og hage og overlæbe er dækket af et tyndt skæg. Han har lange, smalle hænder og en spids næse. Øjnene er dybtliggende og mørkebrune.

Han er som regel ganske pæn i tøjet: oftest bærer han en lille jakke af kvalitetsstof, bløde bukser og et par spidse sko. Han bærer en ring på højre hånd og en lille ørering i venstre øre.
Magisk evne (1): Søvndyssende hypnose: Når Jaton kigger en person i øjnene i mere end 10 sekunder, kan han få vedkommende til at falde i søvn. Han har ikke helt styr på evnen og nogle gange sker det, når det ikke var meningen.
Dygtighed til at kontrollere evne: 4
Magisk evne (2): Endnu ukendt.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)
Styrker: Jaton er ganske god til at underholde og han har et vist musikalsk talent. Snakketøjet sidder godt på ham, og han kommer ofte med nogle meget fantasifulde (og langt fra altid sande) beretninger. Han har ingen kvaler ved at lyve og snyde, og han er ganske god til det. Han har ganske godt held i spil - som regel "hjulpet" lidt på vej.
Svagheder: Jaton har ingen kampevner, og når folk først tager ham i at foretage sig noget svindleri, kommer han hurtigt i problemer. Hans bedste chance i en sådan situation er at stikke af, og dette har resulteret i, at han mange gange har skiftet identitet. Af samme grund har han svært ved at knytte endelige bånd til andre mennesker, og hans rastløsthed gør, at han sjældent bliver længe på samme sted.

Jaton er en gambler. Ikke kun med penge, men med hele sin tilværelse. Han rejser rundt i landet og sælger magiske genstande - oftest er genstandene slet ikke magiske, men han er god til at bilde folk ind, at de kan noget helt fantastisk. Herefter pakker han hurtigt sine ting og rejser videre til det næste sted, inden folk kommer efter ham.

Jaton Avaron er født i udkanten af Medanien, og hans forældre havde en lille forretning i landsbyen. Hans far var en anelse drikfældig og brugte lidt for mange timer på det lokale værtshus. Desværre gik dette ofte ud over kone og børn, hvoraf der var tre: Jaton og hans to søskende.
Allerede som ung knægt var han lidt af en ballademager og rodede sig altid ud i problemer. Dette forværrede hans forhold til faderen kraftigt, og da han blev 15 år, bestemte han sig for at søge ud i verden og søge sin egen lykke.

Han fandt hurtigt glæde i at handle uærligt, og da snyd og bedrageri kom let til ham, fik han hurtigt skabt sig en forretning - men også mange fjender. Værst gik det, da han blev uvenner med en flok pirater, der greb ham i kraven og slæbte ham med til søs: I 18 lange måneder var han tvunget til at skrubbe dækket, og da han endelig slab fri, måtte han genopbygge sin forretning fra bunden.
I de senere år, har han skaffet sig en lille vogn, og han rejser rundt på landevejene og sælger magiske talismaner og amuletter.
Familie: Forældrene og to søskende. Han fik for nyligt at vide, at faderen og moderen var omkommet i pesten - sine søskende har han kun set få gange, efter han rejste hjemmefra.
Nuværende levested: Landevejene
Fysisk styrke: 3
Våbenfærdigheder: 0
Smidighed: 7
Fysisk udholdenhed: 2
Taktik: 6
Intelligens: 5
Kreativitet: 9
Mental udholdenhed: 5
Chakra: 5
// Jate

http://i3.photobucket.com/albums/y82/Ametyst/Jate.jpg
(tegningen er lavet af mig selv)