Lucifer Kato

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 12.04.2007

Antal posts: 111

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Lucifer Silas Kato
Kaldet: Lucifer, Luci
Køn: Mand
Alder: 17
Fødselsdag: 16 April
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Ikke rigtig noget mere..
Erhverv:
Nuværende levested: Medanien - Asgård i Medanien
Race: Menneske

Udseende

Højde: 180 cm
Vægt: 65 kg
Hudfarve: Meget bleg
Hårfarve: Mørk Mørkerød
Hårstil: Klippet forholdsvis kort. Redt tilbage over hovedet, pjusket
Øjenfarve: Grå
Kropsbygning: Spinkel, rank. Almindelig af bygning.
Ar, permanente skader, el.lign.: Lucifer har et ar ned over hans højre øje. Øjet kan han næsten ikke se med, og er underligt mat.
Særlige kendetegn: Måske hans hårfarve. Det ødelagte øje.
Hverdagstøj: En hvid skjorte med høj krave, skjult under en sort frakke, samt et par nålestribede bukser og sorte herresko.

Magi

Magisk evne (1): Evenen til at fremmane vind, storm, tornadoer og lign.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): At kunne lave sig om til krave. Dog er denne forvandling meget smertefuld.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter: Manipulering, madlavning. Lucifer er veltalende når han vil være det.
Svagheder: Kan somme tider blive blødhjertet (på en åndssvag måde), har for vane at skifte humør på meget ubehagelige tidspunkter, roder sig tit ud i mere end han egentlig kan overskue. Han har svært ved at stole oprigtigt på folk.
Interesser: Renatika. Overlevelse.
Drømme/ønsker: At være et frit mennesker, på alle tænkelige måde.
Elsker: Renatika
Hader: Mænd der græder, unødvendig grusomhed, Morgoth og hans slæng, fængsler.
Andet omkring personlighed: Han er veltalende, men siger ikke så meget som han har gjort. Lucifer forsøger at holde sig neutral i de fleste tilfælde, men kan sjældne gange bliver revet med af stemninger, og gør gode ting for andre mennesker (Eller mindre gode ting).

Baggrundshistorie

Barndom: Lucifer blev født uden for et ægteskab, af en meget ung og fornem kvinde. I frygt for at blive afvist af sin familie, grundet resten af familiens fine slægt, lagde hun det uægte barn på dørstenen til et nærliggende og frygtet vampyrslot, i håb om at de vil slå barnet ihjel. Vampyrfamilien viste sig at være mere end bare almindelig sympatisk, og imod alle odds tog de ham til sig, og døbte ham Lucifer Silas Kato. Den rødhårede dreng voksede op blandt vampyrer, som gjorde meget ud af, at gøre ham til en del af dem. Faktisk så meget, at det først langt inde i Lucifers barndom går op for ham, at han ikke er som de andre. Han føler sig som en del af en utroligt velorganiseret løgn, og forstår ikke at hans plejeforældre kun har gjort det for at beskytte ham. Han slutter derfor brat sin skoletid, og rejser uforberedt væk fra sit hjem og sin hjemegn.

Fortid frem til nu: Efter sin bortrejsen fra sit trygge hjem, går det ned ad bakke for Lucifer, der bliver lidt for glad for alkohol og roder sig ud i en masse skidt. Han bor på gaden, stjæler fra folk for at overleve. Han møder i denne periode den ensomme gadetøs, Renatika. De bliver en eller anden slags venner, og hjælper hinanden igennem en masse problemer, med ingen af dem ved rigtig hvor de har hinanden.
Lucifer vokser med tiden fra sit alkoholproblem. Som han bliver voksen får han større ambitioner og drømme, får arbejde hos Mørkets Lord, som tjener. Egentlig går han ikke ind for Mørkets Lord som landets største magt, men har i stedet avancerede (om ikke meget dårligt planlagte) planer om, at vælte Mørkets Lord og hans undersotter, og selv tage over, og lede landet i en rigtig og mindre brutal retning.
Alle planerne glemmes og smides væk, da Lucifer på en vagt støder ind i Renatika, i færd med at udføre hærværk på en statue af Mørkets Lord. Lucifer skal træffe beslutningen om hvorvidt han vil fortsætte hos Mørkets Lord, eller gå imod sin overgeneral og hjælpe Renatika, og han vælger det sidste. Det ender med at generalen (Morgoth) banker dem og smider dem i en celle, på Mørkets Borg. Det lykkes dem dog at flygte fra denne, og de bor nu midlertidigt hos byvagten Asbjörn, som skjuler dem for Mørkets krigere, og giver dem mad, ly og arbejde.

Værste minde: At skulle træffe valget mellem en lovende fremtid, eller at hjælpe Renatika (Se fortid frem til nu)
Bedste minde: Renatika (Bare, sådan, generelt)
Barndomshjem: Mørkets skov

Familie: Hans biologiske mor lever et sted som velhavende hofdame, han biologiske far er ukendt. Vampyrfamilien har han ikke kontakt til mere, men her er de to plejeforældre og 4 søskende.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Krystal
Lige nu: 1 | I dag: 4