Velkommen til Krystallandet!

Dette er en guide til at komme godt i gang på siden. Krystallandet er efterhånden vokset til en stor rollespilsside, og kan derfor hurtigt virke uoverskuelig - men frygt ej! Der skal ikke meget til for at komme i gang med rollespillet.

Tilmelding
Hvis du er helt ny på Krystallandet, skal du først oprette en bruger. Dette gøres ved at klikke på "opret bruger" i menuen øverst. Din bruger på krystallandet er en overordnet bruger, så du skal ikke oprette en ny for hver karakter, du laver. Har du tidligere haft en bruger på Krystallandet, så er der en god sandsynlighed for, at den stadig eksisterer - vi sletter nemlig ikke inaktive brugere. 

Vigtig læsning
For at komme i gang med spillet, bør du danne dig en generel idé om rollespilsuniverset samt kigge på sidens regler. Dette vil gøre det meget nemmere for dig at oprette din første karakter.

Kig her for at finde den nødvendige information for nye brugere, heriblandt en hurtig guide til universet.

Karakteroprettelse
Når du har sat dig ind i det vigtigste, er det tid til at oprette din første rollespilskarakter. Klik på menupunktet "Kontrolpanel" og vælg "Ny karakter." Her indtaster du karakterens navn og vil derefter blive ført videre til profilskemaet, som skal udfyldes.Alle punkter i skemaet bortset fra "andet" skal udfyldes, inden karakteren kan godkendes. Du kan dog undervejs trykke på "Gem Ændringer" og gå videre med karakteren en anden dag, hvis du ikke kan nå at skrive karakteren færdig.

Når du har afsendt din karakter til godkendelse, skal du vente på, at en admin eller moderator har kigget profilen igennem. Du vil modtage en privat besked med godkendelsesstatus, så snart det er sket. Bliver karakteren afvist, vil du kunne læse grunden hertil, og du kan gå tilbage under "Kontrolpanel"-menupunktet og vælge "Ret Karakterer" -> "Profiltekst" for at rette karakteren, inden du igen sender den til godkendelse igen.
Der er ingen grund til at give op, hvis din karakter bliver afvist en eller flere gange: bare læs hvad profilgodkenderen skriver, og ret det nødvendige. Vi er ikke meget strenge, men det er vigtigt for os, at karaktererne lever op til vores regler og vores univers.

Nu vil jeg gerne i gang med at skrive
Når din karakter er godkendt, er du klar til at komme i gang. Først og fremmest anbefaler vi, at du præsenterer dig i chatboksen nederst på siden og lærer de andre brugere lidt at kende - her vil du have god mulighed for at finde nogen, der gerne vil skrive med dig.

Det er en god idé at sætte sin profilstatus som "trådsøgende" - Det gør du under "Kontrolpanel" og "Brugerkonto":Under medlemslisten kan du se andre brugere, der har sat samme status. 
Du kan også se, om der er nogen igangværende "åbne tråde". En åben tråd vil sige, at alle kan deltage, og du kan hoppe direkte ind i tråden med din karakter. Du er også meget velkommen til at oprette din egen åbne tråd. 
Hvis du joiner en ingangværende åben tråd er det en god idé lige at tjekke, om der er blevet skrevet i den for nylig, så er sikker på, at den stadig er aktiv. 

Du kan hurtigt komme til de åbne tråde via sidebaren:Herudover kan du også:
- Se, om der er nogen, der søger plots på Opslagstavlen
- Nogle gange laver admins tråde, som alle kan deltage i, under Plots
- Eller meld dig ind og spørg i vores facebookgruppe.
- Vi har herudover også en Discord-kanal.

Jeg håber denne liste har kunnet hjælpe dig igang på Krystallandet. Hvis du har nogen spørgsmål, så kan du frit spørge vores Admins over en privatbesked eller i chatten!
~ Krys ~