Log ind Opret bruger


Antal posts: 154
Oprettet: 01.09.2006
Status: Inaktiv
Grupperang: Mørkets Kriger
Skaber: Krystal

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Den Ødelagte Borgruin
Mest aktive emne: En lille, mørk celle..
Fulde navn: Xander Metha Darkantha
Kaldet: Xan
Alder: 28 år
Fødselsdag: 21. December
Køn: Mand
Tilhørsforhold: Retmæssig Ond
Tro: Xander har altid fulgt Mørkets Lord, selvom han i perioder har haft sin tvivl.
Erhverv: Mørkets Kriger
Race: Menneske
Højde: 189 cm
Vægt: 77 kg
Hudfarve: Lys, men ikke voldsomt bleg.
Hårfarve: Mørkt på grænsen til kulsort.
Hårstil: Håret er i den højre side langt og en enkelt lok hænger frem over hans ansigt. I venstre side er håret klippet kort til det når øret, i nakken har det dog fået lov til at vokse frit.
Øjenfarve: Det ene normale øje har en mørkegrå nuance. Det andet har han som regel lukket, medmindre han ønsker at gøre brug af sine magiske evner. Der løber et spinkelt ar hen over øjet, der når det åbnes, ses som et gult reptiløje.
Kropsbygning: Normal
Hverdagstøj: En sort jakke med spænder. Kun den venstre side har et ærme. Hertil bærer han et par ensfarvede bukser og et par lange støvler. Nogle gange ses han også iført en mørk kappe med hætte.
Ar, permanente skader, el.lign.: Øjet som tidligere beskrevet.
Særlige kendetegn: Hans ummidelbare helt særlige kendetegn ses ved hans dragelignende forvandling. Se magisk evne (1)
Magisk evne (1): Delvis forvandling. Xander har opnået denne evne med hårde konsekvenser som følge, og derfor er han på alle andre tidspunkter meget fysisk svag.
Forvandlingens tydeligeste træk er de to store flagermuselignende vinger, der skyder ud af hans ryg. Ud over det bliver hans højre arm skællet, mere muskuløs og hånden forvandles til noget, der mest af alt ligner en drageklo.
På højre side af hans hoved vokser et spidst horn og et langt øre frem.
Forvandlingen giver ham en langt større fysisk styrke og hurtighed end et normalt menneske.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8
Magisk evne (2): Han kan fremmane hvide flammer, som kun han selv er i stand til at røre ved uden at brænde sig. Denne evne er dog blevet svagere med årene som forvandlingerne har sat sine spor på ham.
Dygtighed til at kontrollere evne: 3
Talenter: Xander har store evner inden for sværdkamp, han er ikke bange for at se - og udgyde blod - og han fatter sjældent svaghed over for andre skabninger.
Svagheder: Hver forvandling efterlader Xander svag og afkræftet. Evnerne er lang tid kommet til ham på grund af indtagen af en ganske særlig drageblodseleksir, og han er nødt til forsat i drikke den for at holde sig i live. Med tiden har de hårde forvandlinger også gjort ham særdeles ustabil.
Interesser: Sværdkamp, at holde sig selv i live. I lang tid har Xanders eneste interesse været at tjene sin herre.
Drømme/ønsker: Xander ønsker til et vidst punkt at være fri. Men samtidig ved han ikke, hvad han skulle bruge denne frihed til, og han er for bundet af mørkets tilhængere til at kunne gøre noget.
Elsker: Xander både hader og elsker livet, - derfor holder han så meget fast i det. Desuden oplever han en vis form for tilfredsstillelse ved at påføre andre smerte.
Overfor andre mennesker føler han sjældent kærlighed, men en pige ved navn Kathy bragte engang noget der mindede om forelskelsesfølelser til hans forvirrede sind.
Hader: Nederlag. Og hans afhængighed.
Helhedsindtryk omkring personlighed: Xander er svær at komme ind på livet af. Han er en farlig og velovervejet modstander, men har mange indre konflikter. Disse får ham nogle gange til at søge impulsiv kontakt til andre mennesker, men han skubber dem hurtigt fra sig igen. Han bryder sig ikke om ting, mennesker og situationer, som han ikke kan kontrollere.
Han er derfor en meget ustabil mand, hvilket gør, at han kan være nærmest lettere farligt at knytte bekendtskab til.
Barndom: Inde i hovedstaden boede en ganske normal familie som Xander opvoksede hos. Han havde meget få venner og brød sig generelt ikke om de andre børn. Derfor var det meget naturligt for ham gennem årene at blive tiltrukket af livets dystre sider. Han lærte meget om ondskab og dens tilhængere.
Fortid frem til nu: Allerede som 16-årig opsøgte han Mørkets Herre og startede i hans tjeneste med hans families knuste følelser som resultat. Dette bekymrede ham dog ikke videre - han følte at dette var hans mål i livet.
Mørkets Herre ville sikre sig Xanders ubetingede lydighed, så han kastede en forbandelse over ham. Denne gjorde at han så alting i en trist farveløs verden. Samtidig skænkede hans Herre ham også magiske evner: Vingerne og evnen til at beherske den hvide ild.
Årene gik og hans betagelse for Mørkets side svandt ikke, og han dræbte uden tøven på sin herres bud. En af dem som faldt for hans hånd var en lysets kriger ved navn Sala.
Ved samme lejlighed mødte han dog en kvinde, et halvdyr faktisk, ved navn Kathy, som vækkede nogle andre - kærlige - følelser til live i ham. Disse blev dog ikke gengældt.
Kathy var dog en ven af Sala, og til gengæld for at Sala skulle genoplives af Mørkets tilhængere, fik han Kathy til slutte sig til Mørkets Hersker.
Dette varede dog ikke længe, idet det lykkedes hende at stikke af. Nu er både Sala i live og Kathy befinder sig et ukendt sted blandt lysets tilhængere. Af denne grund har han nærmest været besat af tanken om at dræbe Sala igen.
Der er dog gået en del år uden at dette lykkedes, og Xander begyndte efterhånden at tvivle på Mørkets Herre til sidst med det resultat at han for en tid forlod Midnatsborgen.
Dette er dog ikke noget man gør ustraffet. Xander blev inden længe fanget af nogle af Mørkets tilhængere. Hans straf var ikke døden, men han blev i flere år holdt fanget i en hule ved klippekysten. Her var han offer for sin Herres mere dystre eksperimenter.
Forbandelsen blev fjernet fra hans øjne, men han fik ikke lov til at beholde dem begge: hans højre øje blev skåret ud og erstattet af det gule reptiløje, han i dag har. Dette fungerer som nøglen til hans nye magiske evner. Mørkets tjenere tvang ham til at drikke drageblodseleksiren, som resulterede i hans videre evner til at forvandle sig. Ved at åbne det højre øje kan han sætte forvandlingen i gang.
Mørkets tilhængere anså ham dog som et mislykket eksperiment, da tanken var, at han skulle være i stand til at forvandle meget mere end blot en arm. Deres egentlige plan var at gøre en hel forvandling til en drage mulig, men dette lå endnu langt uden for deres evner.
Xander blev sat fri med besked på igen at dræbe i Mørkets Tjeneste, - hvis ikke ville han ikke være i stand til at få mere af den dyrebare eleksir, der holder ham i live.
Med tiden har han lagt sine følelser bag sig og accepteret sin skæbne: at tjene Mørket. Hans herre har brugt noget tid på at teste ham, men har med tiden vurderet, at han har fortjent titlen som Mørkets Kriger, så han kan udrette endnu mere skade i Mørkets navn.

Værste minde: Kathys flugt fra Midnatsborgen, samt hans mange år i fangenskab.
Bedste minde: Drabet på Sala. Friheden da han første gang forlod Midnatsbogen.
Barndomshjem: Et lille hus i byen. Han ved ikke, om det stadig eksisterer.
Familie: Forældre og en lillebror. Han har også en halvsøster et sted, men han har aldrig mødt hende. Han ved heller ikke, hvor meget af hans familie der stadig er i live.
Nuværende levested: Kzar Mora
Fysisk styrke: 0
Våbenfærdigheder: 0
Smidighed: 0
Fysisk udholdenhed: 0
Taktik: 0
Intelligens: 0
Kreativitet: 0
Mental udholdenhed: 0
Chakra: 0