Isaisz

Kongen af Aquarin

Status: Aktiv

Godkendt: 04.11.2023

Antal posts: 2

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Isaisz Zan'jatar
Kaldet: Deres majestat.
Køn: Mand
Alder: 104
Fødselsdag: 19.8 år 1919
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Valeria
Erhverv: Konge af Aqauarin
Civilstatus: Gift
Seksualitet: Heteroseksuel
Nuværende levested: Aquarin -
Race: Havfolk

Udseende

Højde: 215 cm
Vægt: 98 kg
Øjne: Dyb blå
Hår: Langt, og kridhvidt.
Hud: Blå, næsten lilla, nuance
Kropsbygning: Maskulin og muskuløs krop. Halen og underkroppen er lang, og er skællet og i samme nuance som resten af kroppen, hvor farven fader ud i en overgang fra overkrop og underkrop. (Hale er inkluderet i Højde og vægt)
Hverdagstøj: Ofte er hans klæder enkle og praktiske. De er dog lavet af det bedste materiale og kvalitet, de er udsmykket og bærer tydelig præg af at han er kongen.
Ar, permanente skader el.lign: Der er enkelte ar og skader rundt på hans krop, og et større hak i hans finne, alt efter de mange kampe i hans tid i hæren.
Særlige kendetegn: Han bærer tydelig præg på at være konge, og så er der det store hak i hans finne.

Magi

Magisk evne (1): Element: Vandbeherskelse (standard): Kan flytte og manipulere med vandressourcer, som f.eks. vand i søer, vandpytter o.lign. Vandet kan også formes og bæres gennem luften. Kan også trække vejret under vand. Ved stor koncentration og omhyggelighed er det også muligt at trække små mængder vand ud af luften og manipulere dette. Er der manipuleret med større mængder af vand eller trukket vand ud af luften, går der timer, før dette kan gøres igen.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Akvatiske kommunikation: Han kan kommunikere med havets skabninger, herunder delfiner, hvaler, og selv mindre fisk, hvilket giver ham indsigt i havets begivenheder og mulighed for at rekruttere hjælp fra undersøiske allierede.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Styrker:
♆ Taktik
♆ Diplomatik
♆ Våbenførelse
♆ Belært.

Svagheder:
♆ Stædig
♆ Temperamentsfuld
♆ Overbeskyttende
♆ Hans forventinger til andre.

Generel beskrivelse af personlighed:
Isaisz er igennem sit liv blevet en stærkere og mere hårdfør person. Han er lige siden fødslen blevet trænet i at skulle overtage kronen og dermed regere over Aquarin og dets folk. Han er blevet trænet både fagligt, bogligt og i kamp- og militær træning.
Som ung var han nysgerrig, dumdristig og fik han muligheden for at drage ud i vandet omkring dem, om det så var i krig eller blot for at udforske med en delegation, så gjorde han det uden at blink.

Som konge er han en lederskikkelse, med en autoritært og selvtillidsfuld ydre. Med tiden er han trukket mere tilbage, som en mere taktisk skikkelse i de kampe som måtte tages, men vil altid til foretrække en fredelig forhandling, end en voldelig, men er i stand til at forsvare landet, om nødvendigt.

Han udmærker sig i diplomati og er kendt for sin evne til at forhandle og opretholde fredelige forbindelser med andre fjender eller landboerne.
Hans evne til at skabe alliancer og traktater er et vidnesbyrd om hans diplomatiske dygtighed.

Han er en meget stolt person, om det så kommer til sin familie, sit land eller sit folk. Alt hvad han og rådet beslutter, mener han bestemt er det rigtige for landets fremtid, selvom der altid vil være personer i befolkningen som altid vil mene anderledes.
Han er kendt for at være en leder som vil gå langt for at beskytte sit rige for de fjender, som de måtte have.

Baggrundshistorie

I


Isaisz blev født ind i den prestigefyldte og kongelige Zan'jatar familien, i Aquarins centrale distrikt til. Fra barnsben af blev han trænet i de færdigheder, som det krævede, at han som konge ville besidde; allerede fra barnsben blev arbejdet sat ind, for at han en dag skulle bære kronen.
Lige som hans forældre og dem før blev Isaisz oplært af de fineste og bedste læremestre, som verden under havet havde at byde på. Fra en tidlig alder blev der opbygget relationer til de andre distrikts ledere, og deres børn, som han på lige fod ville vokse op sammen med og dette ville kun forbedre mulighederne for et stærkt arbjede i fremtiden.

II


Det var oplagt, at han som ung skulle igen følge sin fader og træde i hans spor, og gøre sin pligt i Aquarins hær. For uden al det boglige og faglige, havde militær træning altid haft en vigtig betydning i familien. Som alle andre, som tog del i hæren, var måneder væk fra Aquarin og dets folk ikke unormalt. Aquarin havde ikke lige så mange fjender, som man havde på landjorden, hvor beskrivelser af et langt mere barbarisk folkefærd blev beskrevet.
Aquarin havde ikke andre byer at kæmpe mod, men kun de frygtindgydende havuhyrer som af og til viste sig, og så de mange pirater som i al levetid havde været deres største fjende.

Det var under disse missioner at hans sans for diplomati og ikke mindst taktik virkelig kom til syne, og imponerede hans øverstbefalende. Det var evner som ville komme ham behjælpelig den dag han selv skulle overtage tronen, og føre Aquarin videre og sørge for den bestand.

III


Det var en uventet og hård tid som kom ham i møde, da hans fader døde og Isaisz måtte, fra den ene dag til den anden, træde til og påtage sig den rolle, som han igennem hele sit liv havde trænet til at påtage sig. Der var stor forskel på at træne og lige pludselig stå i det, som han nu gjorde. Det var en ny verden af udfordringer og opgaver. Han skulle nu lære at lede og beskytte sit folk, og kongeriget.

Samtidig havde han fundet sin udkårne og skulle skabe den familie, og ikke mindst de efterkommere som der skulle til for at han kunne give faklen videre. Det var vigtigt for ham og ikke mindst landets fremtid, at han fik alt dette på plads, samtidig med at han regerede Aquarin, som han havde lært det.

IIII


Det havde altid været i Isaisz at holde Aquarin og folket på landjorden adskildt, som det havde været i århundrede, men langsomt gik det op for ham at de diplomatiske evner skulle i brug.

I de seneste år var der sket store forandringer i Krystalhavet og ved den østlige kyst var det gamle dæmonrige blevet forenet med resten af landet - og den magi, der havde holdt dets væsner indespærret var nu brudt. Mange rapporter fra udsendte havfolk havde berettet om nye, dæmoniske væsner i vandet - og mange udsendinge var ikke engang vendt tilbage til Aquarin.

Dette blev der set på med den største alvor, og sammen med Aquarins mange distrikter, blev det bestluttet, på trods af opråb fra borgerne, at der skulle skabes en alliance mellem havfolk og landbeboerne.

Familie: Zan'jatar - Den Aquarinske kongefamilie

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 2