Meira Mavourneen

Dyrlæge

Status: Søger tråde

Godkendt: 08.07.2023

Antal posts: 32

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Meira Mavourneen
Kaldet: Mei. Ræv eller bare Meira
Køn: Kvinde
Alder: 36
Fødselsdag: 22.7 år 1987
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Laurana, Avanya
Erhverv: Dyrlæge
Civilstatus: Enlig
Seksualitet: Biseksuel
Nuværende levested: Dianthos - Bor i en bolig ved siden af praktisk
Race: Blandingsrace - Menneske og Skovelver
Uddybende om race: Mor: menneske
Far: Skovelver.

Udseende

Højde: 180 cm
Vægt: 65 kg
Øjne:
Grønne som skoven.

Hår:
Rødt/Orange, kommer an på om det er vådt eller tørt. meget langt hår.

Hud:
Ikke bleg men heller ikke brun lidt i mellem de to.

Kropsbygning:
Almindelig af bygning men lidt højere end sin mor. Tynd og smidig.

Hverdagstøj:
Hun går oftes i farvet tøj, hun elsker kjoler for at gi noget lethed i bevægelserne. Gerne mønstret tøj ellers flere farver ville gøre hende glad, hendes vinter jakke er en sort frakke som kan gå ned til hendes knæ. Arbejdstøj er et sæt hvidt tøj og et forklæde for ikke at få for meget snavs på sig.

Ar, permanente skader el.lign:
Hun har da små ar og rifter her og der efter at behandle dyr.

Særlige kendetegn:
Meira har mange fregner over næsen og kinderne.

Magi

Magisk evne (1): Meira har evnen til at forstå dyr, hun taler ikke dyresprog men hun forstår hvad dyr siger til hende.
Evnen går ud på at vis hun ønsker at forstå dyr kan hun lige som koncentrere sig kort og så aktivere evnen sig. dog kan hun højst holde den 4 time af gangen. så skal hun også slukke den for ikke at besvimme.
Evnen kan godt gøre en lidt konfus vis man bruger den ved for mange dyr på en gang.
Evnen kan dog vis man er god få en til at koncentrere sig om et dyr af gangen vis man ønsker det.

hun har mest erfaring med husdyr, vilde dyr skal hun virkelig koncentrere sig om for at forstå da vildedyr har en anden accent end husdyr, der høre deres ejere hele tiden og taler med samme accent som dem.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Styrker:
at forstå dyr: hun har trænet sin evne siden barns ben.
Læse: hun har lært at læse hos dyrlægen for at forstå bøger skrevet om dyr og deres sygdomme.
Kreativ: hun tænker altid på nye måder at lave noget på. om det så er nye måder at hjælpe dyr eller nye måder at lave nye ting på.
Smidighed: hun har en meget smidig krop fra din fars side af familien.

Svagheder:
Vis der er for mange dyr i samme rum: kan det være svært at koncentrere sig om hvem det er der snakker.
Naiv: hun kan ikke lig at se folk være onde ved hinanden eller dyr. Hun bliver kedaf det når hun selv skal være ond/vred.
Sprog: hun har ikke just et sprog ører selv om hendes far er skovelver, kan hun kun forstå krystalisk.

Generel beskrivelse af personlighed:
Meira er god af hjertet og sind. hun ønsker ikke at gøre folk fortræd men ønsker at hjælpe. hun har dog svært ved at se folk gøre andre ondt. derfor har hun også valgt at arbejde som dyrelæge da dyr har brug for en stemme mener Meira selv.
vis hun bliver vred, eller ond ved nogle ender det tit med at hun bliver ked af det hvilket kun betyder hun ikke ønsker at være ond ved andre, dyremishandling er hun meget imod og vis hun ser det flammer vreden først op. for folk forstår ikke dyr og de kan ikke tale for sig selv og sige stop så hun må være den der siger det.

hendes evne med dyre forståelse er helt tilbage fra da hun var barn og fik sit første kæledyr. hvilket betyder hendes evne er så veltrænet at hun kan holde evnen tændt længere end dengang. Meira elsker naturen og vilde dyr er hun meget intrasseret i da hun ikke har så meget arbejde med vilde dyr som med hus dyr.

Baggrundshistorie

to elskende havde et hemmeligt liv sammen. kvinden var menneske og manden var skovelver. dog kunne de ikke leve sammen da deres familie var meget imod det. men efter nogle år sammen blev kvinden gravid med hans barn. og det var super svært at holde skjult for familien. hendes familie slå hånden af hende og hun måtte leve uden noget job eller penge.

månederne gik og hun fødte en lille pige. hun havde smukt rødt hår som sin mor og grønne øjne som sin far. hun fik navnet Meira efter hendes fars gren af familien som var hans mors navn.

moren fik et job efter hun fødte og hun tjente nogle gode penge til hendes lille nye familie. Meira voksede op lidt hurtigere end hendes mor ønskede. mest af alt fordi hun gerne ville beholde den lille pige for evigt sådan. men år gik og Meira blev snart 6 år og hendes første evne kom snart til syne. moren kom hjem den dag med en pakke, som hun stillede foran Meira, hun hoppede af glæde og skyndte sig over til pakken. "hvad er det? hvad er det?" kom hun med sin lille lyse stemme. moren skubbede pakken til hende og hun åbnede den, nede i kom et lille bjæf. Meira fik et stort smil over hele hovedet og tog den op. det var sjovt moren hørte et bjæf men Meira hørte hvalpe sige "mor?" hun krammede den ind til sig og sagde roligt. "jeg er ikke din mor lille ven. jeg er din nye ven" moren troede bare Meira lavede sjov.

tiden gik og hverdag sad Meira og snakkede med hunden som var det en rigtig samtale hun havde med den, hvilket det jo var men folk troede hun var skør. Meira blev set skævt til af andre børn når hun fortalte at hun forstod deres dyr. hvilket de grinede af fordi det jo umuligt kunne passe. hun havde ikke rigtigt nogle venner, som var på hendes alder eller race. hun kom tit hjem fra market med sin mor og gik direkte ind til hunden.

hunden blev ældre som Meira blev det. hun kom en dag hjem fra gåtur med hunden og hunden begyndte at klunke. hun satte sig ned med den og spurgte hvad der var galt. hunden fortalte den havde trådt på noget og Meira tjekkede dens poter. og der gik nogle forsøg før hun fandt en spidst sten sidene i poten. og måtte behandle poten med omhug. hun elskede hun forstod dyr og hun vidste nu at hun ville være dyrelæge. for dyr kunne hun forstå bedre end andre, hun kunne lig at arbejde med dyr.

som hun voksede op til en fin ung dame, hendes mor forstod godt hvorfor hun var så høj men det gjorde Meira ikke. hun blev dog nu tit opsøgt af de børn, som havde synes hun var skør, som nu også var ældre og ville ha hendes hjælp med deres dyr. Meira var god hjertet og kunne ikke sige nej til at hjælpe dyr. hun blev da også takket mange gange og en dag kom en dyrlæge forbi hende som hun hjalp et dyr. denne dyrelæge foreslå at hun kom til ham når hun var klar til at lærer.
det skulle han ikke sige to gange. Meira kom nogle uger efter og begyndte som hjælper med at holde orden og se på men hurtigt fik hun fat i faget og hun begyndte at lærer hvordan nogle sygdomme så ud og hvordan man behandlede det, han lærte hende også at læse for at kunne gi hende nogle starts bøger om dyre sygdomme. hun lærte hurtigt at læse og derfor kunne hun også lærer om nye sygdomme og nye miksture til at lave salver og medicin til dyrene. hun strållede som en sol når hun var hos ham. hun elskede det job og blev hurtigt selv en dyrelæge med ejen praktisk dog ikke så kendt praktisk men hun fik da nogle stam kunder. hun kom også vis folk havde brug for det i hjemmet.

hun havde fundet ud af hvordan man slukkede for hendes dyre forståelses evne hvilket jo var godt for hun blev hurtigt udmattet men når først den var tændt kunne hun sagens holde den i noget tid og hun fik det længere og længere op hvert år. til hun nu var 35 og hun ikke følte det kunne komme højere op. hvilket jo bare betød hun kunne styre det så godt som hun nu følte det var. men vilde dyr havde hun prøvet at forstå men deres accent var helt forskellig fra husdyr. hun måtte virkelig bruge kræfter på chakra og almindelige kræfter på at forstå dem. det var underligt for hun kunne godt forstå dem lidt men det var langsom snak hun forstod de vilde dyr ikke en hurtig snak. hvilket jo betød hun måtte bede dem tale langsomt.

Familie: Far: lever.
Fars familie: lever.

Mor: lever
Mors familie: ukendt

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Fantastisk
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3