Valdemar

Krystalisianer

Status: Aktiv

Godkendt: 09.07.2023

Antal posts: 46

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Valdemar Grubbe
Kaldet: Valdemar, Valle
Køn: Mand
Alder: 23
Fødselsdag: 26. Juni
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Isari
Erhverv: De småjobs han kan finde
Civilstatus: Enlig
Seksualitet: Heteroseksuel
Nuværende levested: Omrejsende - Holder mest til i Medanien.
Race: Menneske

Udseende

Højde: 171 cm
Vægt: 81 kg
Øjne: Grå-grønlige, mandelformet.
Hår: Brunt, kort og krøllet.
Hud: Blød og lys. Er ofte mærket af at have været ude i solen.
Kropsbygning: Spinkel, så han virker længere end hvad han er. Kan godt virke lidt krumrygget.
Hverdagstøj: Hans tøj er slidt, simpelt og afspejler at han ikke har meget at gøre med.
Ar, permanente skader el.lign: Fingrene er lidt skæve og knoerne virker en smule misformet efter at være blevet slået med en pind eller lignende.
Særlige kendetegn:

Faceclaim: Wilbur Soot

Magi

Magisk evne (1): FORVANDLING - KØN
Valdemar har evnen til at forvandle sig til en kvindelig udgave af sig selv. Han vil få kvindelige kønsorganer i stedet for mandlige og få et par små bryster, samt mere feminine træk i ansigtet og kropsbygningen.

BEGRÆNSNINGER
♦ Han har ikke særlig god kontrol over evnen og opdager sjældent når den er aktiv. Han har dog oftest ingen problemer med at forvandle sig tilbage.
♦ At være forvandlet opbruger hans energi, og jo længere tid han er forvandlet, jo mere udmattet bliver han.
♦ Opbruges alt hans energi skal han hvile sig i mindst et døgn før evnen virker igen.

Dygtighed til at kontrollere evne: Lidt trænet

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

~ TILBAGEHOLDENDE ~

Valdemar er vokset op med at få at vide han ikke er noget værd. At han er forfærdelig, et monster og hvad ellers negative ting familien kunne smide efter ham. Noget han selvfølgelig gerne ville undgå at skulle ske igen, og derfor kan han virke meget tilbageholdende. Han siger måske ikke så meget, det kan tage tid for ham at åbne sig op, og han har svært ved at stole på andre.

~ GENERT/FORLEGEN ~

Det var begrænset hvor meget kontakt med andre Valdemar havde da han var barn, ud over sin familie. Han er vant til kun at blive talt ned til og behandlet dårligt, så han ved slet ikke hvordan han skal reagerer når folk er venlige, og bliver derfor nemt genert eller forlegen i sådanne situationer.

~ MISUNDELIG ~

Sure miner og barnlig opførsel er noget der ofte viser sig hos Valdemar når han ser eller høre om folk med gode relationer til deres familie eller med en god og behagelig barndom. Der er intet at sige til at han er en smule misundelig på det han ikke selv havde.

~ VIGENDE ~

Dominerende eller aggressive personligheder kan få Valdemar til at krympe sig eller være vigende. De gør ham utryg, og får ham til at føle sig lille, fordi de minder ham om hans familie og hvordan de behandlede ham. Han kan virke til at have mere respekt for dem end andre, men det kommer mere af frygt for hvad der vil ske, hvis ikke han er ekstra høflig omkring dem.

~ FINGERSNILD ~

Da Valdemar nærmest er blevet brugt som slave af sin familie, og er blevet tvunget til at gøre rent, lappe tøj og andet små arbejde, er han ret god med sine fingre. De er nok det på hans krop der er mest smidige. Han er god til at sy, og kan gøre det ret hurtigt.

~ ÅBENMUNDET ~

Det er ikke fordi Valdemar som sådan er dum eller uopdragen, men han har det med at sige ting, før han når at tænke sig om. Det førte til mange slag da han var mindre, hvilket har sat sine spor i ham. Indser han, at han har "talt over sig", prøver han ofte at gøre sig mindre, som om han prøver at trække sig væk fra situationen. Det er dog aldrig fordi han mener noget ondt med sine ord, og de kommer oftest af en nysgerrighed.

~ FALSK ~

Valdemar sælger sig selv som en munter og glad dreng, men bag smilene og latteren gemmer sig en mentalt udkørt dreng, der oftest sætter spørgsmålstegn ved livet og dets mening. Han gør hvad han kan for at andre ikke skal se den skrøbelige og ødelagte dreng han egentlig er, men af og til skinner hvordan han er opvokset igennem og efterlader ham underdanig og stille.

~ BANGE ~

Det har sat meget frygt i Valdemar at blive behandlet som han er, og efter han har forladt familien og det er gået op for ham at det slet ikke er sådan man bør behandles. Den viden har gjort, at han sjældent sover godt, da han tit er forstyrret af slemme mareridt. Derudover har Valdemar højdeskræk.

Baggrundshistorie

~ EN SØRGELIG FØDSEL ~

Valdemar er født ind i en lykkelig familie fyldt med kærlighed. Kærligheden var dog ikke nok, da Valdemar blev født i en svær og hård fødsel, hvor hans tvillingesøster ikke overlevede. Det satte dog ikke en klods i kærligheden Valdemars forældre havde til deres eneste barn, de var bare taknemmelige over at de ikke mistede begge deres børn.

~ DA DET HELE ÆNDREDE SIG ~

Den første gang Valdemars even viste sig, var han ikke mere end 5 år. Det var ikke tydeligt at den lille dreng nu var en pige, men hans forældre kunne se det var deres barn. Først var de forvirret, usikre på om det var guderne der havde givet dem den datter de havde mistet, men da Valdemars energi løb op og han forvandlede sig tilbage til sig selv, var det som om det hele gav mening for forældrene. Under fødslen havde Valdemar fortæret deres datter, og han var skyld i hendes død.

~ ET PINEFULDT LIV ~

Den kærlighed der havde været til Valdemar forsvandt på et splitsekund, og efterlod forældrene tilbage med intet andet end endeløs had til Valdemar. Skuffet over at have mistet deres datter, og at der var deres søns skyld, lod de deres vrede, sorg og skuffelse gå ud over deres unge søn. Når han gjorde noget han ikke måtte, fik hans slag over hænderne med hvad end de kunne finde. Mad var sparsomt og det var tydeligt at Valdemar blev forsømt. Han var beskidt, slidt, udsultet og havde ofte røde, forslåede fingre.

~ ET HAV AF SØSKENDE ~

I en søgen på den datter de havde mistet, begyndte Valdemars forældre at få en masse børn. Gang på gang blev det en dreng - drenge de elskede lige så højt som de havde elsket Valdemar i begyndelsen - og først ved sjette forsøg fik de deres længe ventede pige. Alle Valdemars søskende var elsket og værdsat, og blev opdraget til at se ned på Valdemar. Han blev behandlet som en slave eller et eller andet udyr.

~ FRIHED ~

I en alder af 16 år, fik Valdemar nok og stak af. Han var god til mange huslige pligter, og overlevede ved at hjælpe til i hjem med at passe børn, lave mad, lappe tøj og ordne vasketøj. Ting tjenestepiger normalt stod for. Som han blev ældre blev det sværere at finde jobs som disse, og han begyndte at tage de jobs han kunne få. Selvom han stak af hjemmefra, er han ikke kommet langt væk, og holder stadig mest til i Medanien hvor han kommer fra.



Familie:
Mor: Ingelise - 46 år
Far: René - 47 år
Tvillingesøster: Sasha - 23 år - Død ved fødslen
Lillebror: Hermond - 18 år
Lillebror: Daniel - 17 år
Lillebror: Malthe - 15 år
Lillebror: Lenny - 13 år
Lillebror: Norman - 12 år
Lillesøster: Flora - 11 år

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Elendig
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Under middel
Chakra: Middel

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Krystal , Muri , Helli
Lige nu: 3 | I dag: 15