Rosalind

Lystpige

Status: Aktiv

Godkendt: 08.05.2023

Antal posts: 251

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Rosalind Alomora
Kaldet: Rose
Køn: Kvinde
Alder: 21
Fødselsdag: 4.3 år 2003
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: De yngre guder især Haldis
Erhverv: Lystpige
Civilstatus: Enlig
Seksualitet: Biseksuel
Nuværende levested: Dianthos - En lille lejlighed
Race: Menneske

Udseende

Højde: 170 cm
Vægt: 65 kg
Øjne: Oliven grønne
Hår: Chokoladebrunt
Hud: Lys
Kropsbygning: Slank
Hverdagstøj: Ofte kjoler
Ar, permanente skader el.lign:
Særlige kendetegn: Fregnerene i ansigtet, og de meget intense øjne

Magi

Magisk evne (1): Standard Regenerering:
Er i stand til passivt at heale mindre sår og skader på sig selv i løbet af ganske kort tid. I løbet af et døgns tid kan brækkede knogler også vokse sammen samt større sår lukkes. Kroppen er også mere resistent over for ikke-magiske sygdomme.
Magien er ikke i stand til at genskabe afhuggede lemmer og den gør ikke én udødelig. Har man regenereret efter særlige store skader, vil man i de efterfølgende dage føle sig meget afkræftet og magien vil kun være i stand til at fjerne ganske små sår.


Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Styrker: Omsorgsfuld - klog - Selvsikker - Veltalende - Charmerende
Svagheder: Bestemt - Kontrollere - Stædig - klaustrofobi

Generel beskrivelse af personlighed:

Rosalind er en utrolig omsorgsfuld kvinde selvom livet ikke har været helt let, er hun altid klar på at give en hjælpende hånd følere hun dette rigtig i øjeblikket. Man skal ikke lade sig narre af det kønne ydre, hun er en kløgtig ung kvinde der altid har massere tanker i gang, og derudover er hun også en kvinde der sagtens kan klarer sig selv skulle dette være nødvendigt. Hun har en naturlig selvsikkerhed, men er heller ej bleg for at give sin mening til kende, finder sig ikke i at blive dårligt behandlet, selvom hun ikke nødvendigvis er fysisk stærk.
Hun nyder nærkontakten med sine kunder, det giver hende en form for nærværd og en kort følelse af at være elsket, at være værdsat selvom hun dog også er klar over at dette, kun er en hurtig løsning. I fritiden er hun ofte til at finde i naturen med en god bog, eller måske endda ved at prøve at tegne, da hun på nogle punkter er ret kreativ anlagt. Rosalind er også typen der har et par enkle, men tætte venskaber både med og uden fordele. Hun er ikke bleg for at takke nej, hvis hun mener en kunde ikke vil være god nok imod hende.

Inderst inde drømmer hun om, en dag at kunne stifte sin egen familie, men denne drøm er dog på mange måder også skræmmende da hun ikke ønsker at være som sin familie.

Baggrundshistorie

Rosalind voksede op i rigdom, men selvom det udadtil så ud til hun levede godt, var der desværre ting bag lukkede døre der ikke burde finde sted. Det meste af hendes barndom, blev hun passet af barnepiger, hendes fader var næsten ikke hjemme, ofte på vigtige forretningsrejser. Hver gang han kom hjem, havde han nye smukke gaver med til sin datter, men det var ikke hvad hun ønskede sig, hun ønskede sig at være sammen med sine forældre.

Rosalind blev lært op i at læse, skrive og at spille violin, faktisk allerede som meget ung havde hun talent for musikken, problemet var bare at det ikke var noget hun interesserede sig for. Hendes forældre havde lyse planer for hendes fremtid, hun skulle blive til noget, så hun kunne gøre familien stolte, de havde også planer om at gifte hende væk til en mand, de mente kunne være passende og viderefører familien.
Men i en alder af 17 år begyndte det at gå ned ad bakke, hendes mor havde haft en affære og i stedet for at straffe hende, gik det ud over datteren faren slog hende. Med tiden blev det værre men der var igen der var klar over dette, for var hun ude blandt andre opførte hun sig normalt, den eneste forskel var at hun blev mere indadvendt, og hurtigere sur gik tingene ikke hendes vej.

Som 18 årig mødte hun en ung køkkendreng, de to begyndte at ses i smug, denne unge fyr endte også med at tage hendes mødom. En sen nat blev hun taget i sin seng med kokkedrengen, hendes far var kommet tidligt hjem fra en rejse. Syntet ad hans datter i sengen med en anden, fik vreden til at vokse så meget at han tæskede den unge fyr, før begge blev smidt på gaden. Hun blev skrevet ud ad familien denne nat, endte med i en kort periode at bo ved den unge dreng, men de kom op at diskutere og hun søgte derfor væk. Senere hen fandt hun vej til et bordel, her blev hun grebet af stemningen startede med at gøre lidt rent, men senere hen blev hun ansat som lystpige.


Familie: Jake Alomora - Far - Levende
Lily Alomora - Mor - Levende

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Krystal , Htqz, Helli , Blæksprutten
Lige nu: 4 | I dag: 14