Oskari

Officer i lysets flåde

Status: Aktiv

Godkendt: 20.03.2023

Antal posts: 43

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Oskari Riten
Kaldet: Hr. Riten, Officer Riten og 'Oskar' fordi folk hører forkert
Køn: Mand
Alder: 28
Fødselsdag: 5 april
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Traditionstroende - Isari, men dyrker det ikke i hverdagen
Erhverv: Officer i lysets flåde
Civilstatus: Enlig
Seksualitet: Biseksuel
Nuværende levested: Juvelen: Dianthos' Havn -
Race: Menneske

Udseende

Højde: 180 cm
Vægt: 71 kg
Øjne: Piercende blå som himlen der spejler sig i havoverfladen
Hår: Gyldne krøller på toppen af hovedet, og kortere i siden. Og har et veltrimmet overskæg. Farven kan minde om en blanding af honning gyldent, og strawberry blonde med cobber undertoner. Om sommeren ser håret lysere ud.
Hud: Kaukasisk lys og hans ansigtstræk er skarpe og symmetriske, med et markant kæbeparti og høje kindben
Kropsbygning: Slank og atletisk bygning
Hverdagstøj: hans påklædning ofte stilfuld og aristokratisk, med lyse farver og elegante snit. Tit ses han i sin officer uniform.
Ar, permanente skader el.lign: Han får meget nemt blå mærker
Særlige kendetegn: Hans velplejede overskæg, og de blå øjne der ofte har en intens og lidenskabelig udstråling.


Faceclaim: Aaron Taylor-Johnson

Magi

Magisk evne (1): Vind manipulation:

Oskari kan påvirke den eksisterende vind omkring ham. Det vil sige, at han ikke kan skabe vind ud af ingenting, men kun kan manipulere med den vind, der er til stede i hans omgivelser.

Et eksempel kan være at han kan føre vindens retning til at kontrollere sejlene. Han kan føre vinden til små tricks såsom at lave et kræftigt vindpust (eller bare en lille brise) ud af den eksisterende vind. Han kan ikke stoppe blæsevejr, men han kan tæmme den i nogen grad.

En svaghed ved hans evne er at det kræver en vis mængde koncentration og energi at kontrollere vinden, og at han kan blive træt og udmattet, hvis han bruger evnen for meget eller for længe ad gangen. Han kan også have svært ved at kontrollere vindens retning og styrke, hvis han er under stærk følelsesmæssig påvirkning eller stresset.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Vand manipulation:

Han kan kontrollere og påvirke vandet omkring ham ved at manipulere med dets bevægelse og form. Dette kan være nyttigt, når han navigerer på havet eller kæmper mod fjendtlige skibe, da han kan skabe bølger eller bremse fjendtlige skibes fremskridt.

Bølgerne han kan lave er maks 5 meter høje, men hæver og sænker sig alt efter om der i forvejen er naturlige bølger.

Den fungerer kun i nærheden af vand. Hvis han er langt fra havet eller en sø, vil hans magiske evner være svækket eller måske slet ikke fungere. Dette kan gøre ham sårbar, når han er langt fra kysten eller i situationer, hvor vandet er knap. (Den virker ikke på vandet i kroppen, vandpytter, eller små væsker eller f.eks. badekar) Der skal være en større mængde vand til stede.

Evnen virker kun maks en halv time ad gangen hvor han har den aktiveret hele tiden.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Styrker:


Loyalitet: drevet af en stærk følelse af loyalitet til sin far og til flåden, som kan gøre det svært for ham at udfordre flådens handlinger eller acceptere, hvis der skulle være noget galt i organisationen.

Følsomhed: Selvom Oskari kan virke selvsikker og stærk, har han også en følsom side og er i stand til at sætte sig i andres sko og vise empati, når han tillader sig det.

Karisma: Oskari har en naturlig karisma og charme, som ofte tiltrækker sig opmærksomhed fra både mænd og kvinder. Han er velplejet og elegant, med en fysisk fremtoning, der tiltrækker andres øjne. Hans selvsikkerhed og smilende udstråling gør ham til en naturlig leder og en god kommunikator.

Disciplin: Oskari har en stærk arbejdsetik og er meget disciplineret, hvilket gør ham til en pålidelig og effektiv officer i flåden.



Svagheder:


Arrogance: Oskari har en tendens til at være selvfed og overbevist om sin egen uovervindelighed. Dette kan føre til, at han undervurderer sine modstandere eller tager unødvendige risici. Oskaris frygt for at vise svaghed eller sårbarhed, manifesterer sig som arrogance, og kan derfor være meget beskyttende over for sin identitet som en del af flåden.

Perfektionisme: Oskari kan være meget fokuseret på at gøre alt perfekt og leve op til sine høje standarder. Dette kan føre til, at han bliver for hård ved sig selv, og ikke kan slippe kontrollen. Føler han sig truet eller ude af kontrol, kan det føre til frustration og vrede, der kan manifestere sig som et tab af temperament. For eksempel kan en situation, hvor han ikke kan kontrollere eller forudse resultatet, få ham til at føle sig magtesløs.

Stædighed: Oskari kan have en stærk vilje og være svær at overbevise, hvis han først har besluttet sig for noget. Dette kan føre til, at han er modstandsdygtig over for forandringer eller nye idéer.

Impulsivitet: Oskari kan nogle gange være impulsiv og handle uden at tænke tingene igennem. Dette kan føre til, at han træffer dårlige beslutninger eller bliver fanget i farlige situationer.

Frygt for fiasko: Oskari kan være bange for at mislykkes eller skuffe sine forældre og andre autoriteter i sit liv. Dette kan føre til en dårlig samvittighed og ængstelighed skulle han træde ved siden af eller fejle med sine opgaver.

Hader:

-Når folk kalder ham Oskar, istedet for Oskari
-Sine våde øjne: Oskari har det med at få tårer i øjnene når han bliver frustreret eller vred, han hader det da det får ham til at fremstå svag og er blevet -drillet med det i sin tid som menig/kadet.
-Folk der tror de er bedre end ham

Elsker

- At få ret
- Havet
-Komplimenter
-At flirte
-At nyde livets goder
-Når hans hænder bliver nusset

Generel beskrivelse af personlighed:

At have så stolte og respekterede forældre, der begge er succesfulde i flåden, lægger et enormt pres på ham for at leve op til deres forventninger og efterlade ham med følelsen af aldrig at være god nok. Derfor har han en frygt for fiasko og en tendens til at dække over sin usikkerhed ved at spille smart eller overlegen.

Føler han sig uretfærdigt behandlet eller krænket på en eller anden måde, for eksempel hvor han føler, at hans ære eller integritet er blevet krænket, kan det føre til at han bliver provokeret, og vil højst sandsynligt gå i defensiv eller blive vred.

Oskari er drevet af et behov for at blive anerkendt af sine overordnede og kolleger i flåden, og arbejder hårdt for at opnå succes og anerkendelse.

Baggrundshistorie

Oskari er vokset op med en stolt tradition inden for flåden, hvor næsten alle i hans generationer på den ene eller anden led har haft en relation til Lyset. Da både hans mor og far arbejder i flåden som højtstående officerer (hans far er kommandør kaptajn på skibet der hedder Glimtet) har de derfor presset Oskari til at følge i deres fodspor. Andet kunne ikke rigtig komme på tale. Som barn var Oskari meget tæt knyttet til sin far, som han så op til som en helt og rollemodel. Han blev opdraget med stærke værdier som ære, loyalitet og pligt, og han lærte tidligt at se lysets flåde som en ædel institution, der beskytter nationen mod mørket.

Da han blev optaget i flåden, blev han mødt af en masse forventninger og sammenligninger af ham og sin far. Presset for at vise sig som den bedste blev stort, og da han i starten havde tendens til at blive følelsesladet, der viste sig som tårer i øjnene, når noget frustrerede ham, blev han et nemt mål for nogle af de andre kadetter der (når andre ikke så det) mobbede med at kalde ham tudefjæs. Det var selvfølgelig ikke noget han fortalte til sine forældre eller andre - da han ville klare det selv. Derfor gjorde han sit yderste for at undgå at komme i situationer hvor han bliver følelsesladet.

Efter at have gjort sig bemærket som talentfuld blev Oskari udnævnt som officer, hvilket også gjorde at mobberiet var ikke eksisterende derefter. Som en del af Riten navnet, er han en respekteret mand, og arbejder med at lede mindre afdelinger af besætninger (primært Glimtet, når han sejler med), overvåge sikkerhed og vedligeholdelse af udstyr og våben, samt planlægning og gennemførelse af øvelser og operationer. Han har også ansvar for træning og oplæring af yngre officerer og besætningsmedlemmer.

Men mens han var stolt af sin karriere og position, var der en skjult side til hans far, som han ikke kender til.

Artemis Riten er en højt respekteret kommandør kaptajn i flåden og en af de mest succesrige. Han er en hårdtarbejdende mand, og trådte i sin fars fodspor, som sin far før ham. Han er kendt for sin integritet og evne til at tage de rigtige beslutninger på de mest udfordrende tidspunkter. Men som tiden gik, begyndte han at blive mere involveret i ulovlige aktiviteter.

Det hele startede med Oskaris morfar, som var en højtstående og respekteret mand i flåden. Men han havde også sine hemmeligheder og var involveret i korruption og ulovlige forretninger. Artemis blev trukket med ind i hans forretninger og begyndte også at tage imod bestikkelse og deltage i andre former for ulovlige aktiviteter. Og det udviklede sig til at han nu er inde i et net af spionage for mørket og fortrolige informationer fra lyset blev også delt videre for en stor penge sum. Oskaris mor ved ikke at dette sker.

Artemis Riten er også skyld i at Richard Fjords fars skib sank - da han var på det forkerte sted på det forkerte tidspunk og så noget han ikke skulle se.

Familie: Kort om Riten slægten
Familien Riten er en fremtrædende og anerkendt slægt inden for flåden, hvis navn har resonans i hele rækken af æresbevisninger og udmærkelser, som de har modtaget gennem generationer af loyal og tapper tjeneste. Deres famøse sejladser og bedrifter er blevet foreviget i historiebøgerne, og deres dedikerede tjeneste i Lysets flåde af Dianthos og dens allierede har gjort dem til en stærk og indflydelsesrig familie i samfundet. Som en slægt af ledere og krigere har Riten-familien altid været kendt for deres evne til at navigere i selv de mest udfordrende farvande, og de er blevet respekteret for deres intelligens, styrke og mod. De sejler med skibet "Glimtet" som er gået i generationer gennem familiens tid i flåden.

Far: Artemis Riten (NPC) kommandør kaptajn på 'Glimtet' arbejder for Lysets flåde
Mor: Athena Riten (NPC) Officer på 'Glimtet' og arbejder for Lysets flåde

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Blæksprutten, Krystal
Lige nu: 2 | I dag: 14