Batella Minikon

Krystalisianer

Status: Aktiv

Godkendt: 13.10.2022

Antal posts: 38

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Batella Minikon
Kaldet: Battie. Ella blandt venner
Køn: Kvinde
Alder: 18
Fødselsdag: 24.12 år 2005
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Isari
Erhverv: Små flyve jobs.
Nuværende levested: Dianthos - Lofter, faldefærdige bygninger. mm.
Race: Halvdyr
Uddybende om race: en rød frugt flagermus.

Udseende

Højde: 40 cm
Vægt: 2 kg
Øjne:
lyse blå.
Hår:
Orange/rød.
Hud:
hvid og rød.
Kropsbygning:
lille og tynd.
Hverdagstøj:
en lille kjole i sort samt et par hvide bukser, og et par sko specielt lavet til hende.
Ar, permanente skader el.lign:

Særlige kendetegn:
er ikke høj og har vinger med kløer istedet for hænder og arme.


Faceclaim:

Magi

Magisk evne (1): Lyd skrig
Batella kan lave et skrig som er så højt at det kan smadre glas og gøre folk må holde sig for ørene i smerte.
dog fordi hun er så ung hun er kan hun ikke skrive mere end 3 minutter af gangen. og kun 5 gange på et døgn.
det er kun inden for høres afstand som er ca 10 m men dem tæt på og inden for 5 m har det højest.. hendes skrig kan være protalt at høre på især vis hun koncentrere stemmen mod en bestemt person eller genstand kan det ikke høres lige så højt som vis hun koncentrere sig.

det tager 3 døgn at komme tilbage vis hun har brugt det alle 5 gange på en dag.
det kan lyde som ekko-lokation men er ikke i samme sekvens som ekkolod er.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Teleport flyvning

denne evne går ud på at når hun flyver i en vis hastighed kan hun få et slags teleport gnist som gør hun kan telepotere sig omkring 10 meter frem, alt efter hvad hun ønsker. det er sådan som at telepotere sig i slagsmål så misser den angribende hende fordi hun telepotere sig ud fra hans angrebs vigede. hun bruger den kun vis hun bliver angrebet eller har travlt.
denne evne virker som hendes lydskrig kun 5 gange på en dag, men det tager kun et døgn at hele op. dette er fordi hun ikke kan komme langt væk som hun gerne ville. men hun bliver udmattet vis hun bruger evnen for tit. hun for ondt i vingerne/armende af at flyve sådan. hun må hvile længe for at flyve igen, sådan ca 3 timer, når hun er mest udmattet.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Personlighed

Styrker:
Flyver ganske hurtigt for så lille at være. (hun er stærk i vingerne.)
Hun har et lyst sind. ( hun er optimist og glad for det meste.)
Ekko. (hun er rigtig god til ekko lokation, og gør det virker som om hun har natte syn, hendes skreg er lydløse for andre end hende)
Hun elsker at præforme (elsker at stå i spotlightet og optræde)

Svagheder:
Allergi over for blomster (blomster med pollen.)
Frygt for fisk ( hun synes de er uhyggelige at se på og røre ved.)
B-Menneske. (hun sover det meste af dagen og er vågen det meste af natten.)
Hun ser ikke særlig godt (pga flagermus blindhed)

Generel beskrivelse af personlighed:
Batella er en meget glad pige. hun er optimist og ser helt et lyse i alt. hun elsker at smile og kommer gerne til åndsætning vis man har brug for hende. hun er dog ikke stærk og derfor ikke til meget hjælp, men hun er hurtig til at flyve så når hun skal hjælpe flyver hun efter nærmeste person i normal højde. Batella vil ønske hun var større men er tilfreds med den hun er. hun elsker at optræde for folk og har en god sangstemme samt god til at danse. hun ser ikke godt men det stopper hende ikke for at udforske verden. hun bor i træer eller i tårne hvor der er mørkt og kommer ikke ud før hun føler sult og ensomhed. lettere uvidene omkring verden. elsker at prøve nye ting.
at blive børstet er hendes største glæde. hun synes den rolige hånd hun plejede at mærke når hun blev børstet var beroligene og dejlig. hun elskede virkelig følelsen af en pels børste over hendes hår og pels var lækkert.

hun ønsker ikke at gøre nogle fortræd uden det er højst nødvendigt. hun ser helst det gode i alle også selv om de er kød ædere og dæmoner.

Baggrundshistorie

Batella vides ikke helt hvor hun stammer fra men hendes forældre og to størebrødre var flugtet et sted fra. det var da Batella var ganske ung. men desværre døde hendes forældre i en tidlig alder. så hun har måtte lærer at klare sig selv, da hendes brødre var fløjet fra redden.
Batellas teori om hvorfor var de trak af var at de var forsøgs "personer" for en eller anden gal videnskabs mand. men Batella har også en livlig fantay.

hun kom til Dianthos i en meget ung kalder. hun var stadig en lille pige som ikke var mere end 20 cm høj da hun kom til byen. en sød ældre dame fandt hende i en gyde og tog hende med sig hjem og badede hende og børstede hende. noget hun elskede vildt meget. hun fandt sig til ro os damen men kun i ganske få år. hun voksede ikke meget mere end til 40 cm. hun var en lille flagermus, dog elskede damen blomster og der fandt de hurtigt ud af at Batella var allergisk over for blomster der afgav pollen.

Batella udforskede byen om natten med ekkolod. hun så ikke så godt men hørte tilgengæld fantastisk. hun fandt et træ men æbler og var helt forelsket i frugt. hun havde prøvet menneske mad men intet af det var særlig godt synes hun. denne dag opdagede hun at hun var en frugt flagermus. hvilket intet gjorde hende da hun elskede frugt.

Batella var omkring 6 år da en fremmed mand ville tage fat i hende og føre hende bort, hun blev så bange at hun skreg op og opdagede at hun kunne lave så højt et skrig at man ikke kunne holde ud af være tæt på hende. hun vidste nu at hun havde en skrige evne, en evne som hun trænede om natten ude i skoven. mod æbler eller grene. hun trænede den godt for at kunne styre den.

en dag ude i skoven hvor hun plukkede lidt frugt kom noget flyvene over hende. ikke noget stort eller pragtfuldt, det var lidt større end hende selv. hun fulgte skikkelsen som landede i et træ. hun så her en smuk flagermusdreng. hun fik store øjne da hun så hvem det var, det var hendes ene storebror. han lignede hendes far på en prik. hun sank en klumb og prøvede at sørger for at være rolig når hun kaldte på ham. men før hun fik set sig om var han væk. hun nåede hverken at sige hej eller blive opdaget selv. hvilket jo var noget trist i hendes ellers så lyse sind.

Dage blev til måneder og måneder blev til år og hun fandt ikke sin bror igen i denne skov. hun tænkte han havde været på gennemrejse. men hun blev i byen vis nu at hendes brødre skulle lede efter hende. hun boede mest på lofter, nedfaldne bygninger, tårne og andet hun lige fandt lå i loftet ved.
hun fik små job fra folk som feks skulle ha et brev ud til en anden og hun var jo hurtig på vingerne så hun tog jobbet for at tjene lidt krystaller til frugt og tøj. hun havde dog nemt ved at finde tøj der var blevet for stort til et barn.
her fandt hun også market og første gang hun så en bod ville hun prøve at se hvad det var og måtte meget tæt på denne bod for at se det var fisk. hvilket hun fik et kæmpe chok af og hyperventilerede fordi hun synes den var uhyggelig og ulækker. mest uhyggelig.

hun fik et job af den ældre dame som havde passet hende det første stykke tid. hun skulle finde en person som hun havde mødt før. denne person skulle hun aflevere et brev til fra damen. hun fandt ud af vis hun fløj hurtigt nok kunne hun komme frem hurtigere end normalt. men det udmattede hende også utroligt hurtigt. men hun var en hurtig flyver i forvejen. denne nye form for flyvning var endnu hurtigere og krævede mere af den lille figur hun havde. men hun trænede det op til 2 gange dagligt for at komme længere og længere i flyvningens kunst.

når hun ikke havde noget at lave når hun var vågen dansede hun meget eller sang. hun havde en virkelig fantastisk stemme. hendes lille krop havde store lunger til selv at synge opera. men hun har ikke overvejet at komme ind i teater verden for at optræde. hun gør det fordi hun kan lig det og ikke fordi hun skal.

Familie: far: død
mor: død.
Store brødre: lever rundt omkring i krystallandet.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Elendig
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Under middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Fantastisk
Mental Udholdenhed: Under middel
Chakra: Over middel

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Krystal
Lige nu: 1 | I dag: 5