Mitro

kriger for hyre

Status: Inaktiv

Godkendt: 13.04.2021

Antal posts: 12

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Mitro Kroll Farlorn
Kaldet: Kroll
Køn: Mand
Alder: 34
Fødselsdag: 16.3 år 1990
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: ikke troende
Erhverv: kriger for hyre
Nuværende levested: Omrejsende - Omvandrende
Race: Menneske

Udseende

Højde: 185 cm
Vægt: 90 kg
hår: brunt spikey kort hår, han sætter det hvor han bruger en substanse fra små insekter han får lavet til en gele af forskellige alkymister rundt om i landet. som han så bruger til at sætte sit hår med.

øjne; blå

tøj: en læder trøje med en ringbrynje indenunder for at beskytte ham i tilfælde af overfald eller kamp. hans bukser er også af læder og hans sko der går ham op til hans knæ er også lavet af læder styrket med metal.
til tider går han også i mere almindelige klæder som en sort trøje brune bukser, sko der går ham op til midt på benene.

krop: han har lys hud, grove hænder da han har brugt dem meget, veltrænet krop og et lille skæg der dækker hans kinder, hage og overlæbe. han har mange ar rundt omkring på kroppen, men det største er over hans venstre bryst som kom fra en kniv han blev ramt af i en 1 mod 1 kamp.

Magi

Magisk evne (1): ingen magiske evner
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): ingen magiske evner
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

evner: tohåndede våben. han er god med et sværd, han foretrækker de større våben som tohåndede sværd, økser eller til tider hamre. han vil kunne føle vægten i hans hænder og den skade han gør på sine modstandere. ellers er han ikke interesseret.
dygtighed: veltrænet.

personlighed: hård udenpå men til tider viser han en blødere side frem, han er lidt af en enspænder som rejser alene og har det med ikke at stole på alt for mange, i hvert fald ikke alt for hurtigt. han er en mand af respekt for dem der fortjener det, han ejer ikke meget men det har han aldrig følt han har haft brug for. han er simpel i sit liv og hvordan det skal leves. han hjælper hvor han kan, for den rette belønning, om det så er penge eller andet han kan bruge på sine rejser. han er ikke troende, men han respekterer dem der tror, så længe de ikke påtvinger ham noget

styrke: han er stærk i sine meninger, han holder fast i det han tror er rigtigt og lader sig ikke bukke under, medmindre man direkte kan bevise han er forkert.han er også stærk fysisk og har en gang eller to vundet arenaer hvor det var sidste mand stående.

svaghed: han har et kort temperament. han bliver hurtig vred og kan til tider gå lidt amok. ikke så han skader nogen men mere så han ikke gider det job han måske er på. han har heller ikke nogen form for beskyttelse imod magi og kan derfor let overrumples af dette. og han er også ikke særlig hurtig grundet hans armor, så hvis han bliver angrebet på afstand kan han ikke komme hurtigt frem.

andet: Mitro elsker en god venlig sparing mellem ham og en bekendt eller nye personer, han mener det er en god måde at lære folk at kende på. han er interesseret i at finde en partner for livet, han har været med et par kvinder i sit liv, men det har aldrig føltes som det rigtige.

Baggrundshistorie

baggrundshistorie: opvokset i en familie af soldater og enebarn, rejste hans familie meget. han havde ikke mange venner og langsomt begyndte han selv ikke at lave nogen, da familien flyttede så tit som de gjorde. han var fascineret at kamp og våben, men samtidig ville han ikke lade sig styre af nogen større magt, han ville dog stadig godt kunne forsvare sig selv og dem som fortjener det. i hans teenage alder begyndte han at træne med sin far i sværdets kunst. efter mange års hård træning havde han endelig færdiggjort sin træning. på hans 17 års fødselsdag fik han et sværd i gave, et stort to håndet sværd som han stadig bærer til den dag i dag. om aftenen på hans fødselsdag, sneg han sig ud af huset med en pakket taske og sit sværd og drog ud på eventyr. han efterlod en note til familien på hans seng som forklarede at han blev nødt til at tage ud og finde sig selv og hans mål i livet.

efter mange år hvor han havde rejst, vendte han tilbage til familiens hus i en alder af 24, han blev desværre mødt af beskeden om at hans far var død i en kamp for at beskytte byen og dens indbyggere. Mitro var knust, han havde ikke nået at sige ordentligt farvel og han havde i lang tid skyldfølelse over det.

han blev hos hans mor i et par år, lavede små arbejdsopgaver rundt om i byen og hjalp hans mor med forskellige ting rundt omkring i huset. hun var også ved at blive gammel og svag på dette tidspunkt, så han følte han blev nødt til at blive til hendes sidste dage. dette kom dog hurtigere end han havde forventer, blot 3 år efter hans ankomst hjem, fandt han sin mor død i sengen, hun havde sovet stille ind i løbet af natten. han var knust igen, men han vidste han ikke kunne blive mere i byen, han ville ikke blive i den samme by som han havde smuttet fra de mange år tilbage, og have følelsen af skyld hængende over sig for resten af hans dage. så han pakkede sine ting og drog endnu engang ud i verdenen.


Familie: faderen: Saltori Kroll Karupto - død i kamp
moderen: sisina gulitra farlorn - død af alderdom

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Elendig
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Blæksprutten, Erforias, jack
Lige nu: 3 | I dag: 8