Diokloss Kajcodiru

Kriger af Mørket

Status: Inaktiv

Godkendt: 15.07.2021

Antal posts: 33

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Diokloss Kajcodiru
Kaldet: Dio
Køn: Kvinde
Alder: 29
Fødselsdag: 13.12 år 1994
Tilhørsforhold: Kaotisk Ond
Tro: Nalish’ra
Erhverv: Kriger af Mørket
Nuværende levested: Sumplandet - Fort Umbra
Race: Mørkelver

Udseende

Højde: 178 cm
Vægt: 50 kg
Øjne: Ravfarvede øjne
Hår: Hvidt som skummet på en bølge. Glat og halvlangt. Når hende til midt på ryggen, men det er næsten altid sat op, så det ikke er i vejen, når hun skal kæmpe eller slås.
Hud: Sort/mørk
Kropsbygning: Slank og ok muskuløs, uden at det er overdrevet eller noget.
Hverdagstøj: Mørk rustning når hun er i kamp, mere afslappet tøj, når hun bare slapper af.
Ar, permanente skader el.lign: Et ar over venstre øje lidt alla Scars ar i Lion King.
Særlige kendetegn: Når hun bruger sin ildmagi, så vil det ligne, at der er sprækker med lava under hendes hud. Dette kan også dukke op, hvis hun bliver vred, da hun der har svært ved at kontrollere sin ildmagi.

Magi

Magisk evne (1): Element-magi, mere specificeret som ildmagi: Hun har ikke suuuper meget kontrol over denne evne, og mister tit kontrollen over den, hvis hun bliver vred eller bange. Det er fordi, at hendes ildmagi er meget stærk, og derfor svær at få kontrollen over. Den kræver rigtig meget koncentration at bruge, for at hun ikke mister kontrollen over den, også selvom den er rimelig trænet. Det er som om ilden kommer fra indeni hende.
Hun er i stand til at lave bølger af ild samt ildkugler, og det sker også, at hun sætter ild til ting, men hun skal røre det, hvis det skal virke. Det er dog ikke noget hun kan blive ved med i al evighed, men hun kan sagtens komme igennem en kamp uden at miste al sin chakra.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Magisk evne (2): Duplication: Kan lave flere af sig selv, men disse "kopier" kan kun være der i begrænset tid (max et kvarter ad gangen), og de vil have småfejl som gør, at de ikke ligner hende 100%. De har heller ikke nogen vilde våbenfærdigheder eller noget. Det er mere en slags zombier, som gør som Dio beder om, når hun beder om det. Hun behøver dog ikke udtrykke det verbalt, men kan "tænke" det til dem.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Personlighed

Selvom Dio kæmper for Mørket, så er hun hverken tiltrukket af det gode eller det onde. Hun kæmper for det der kan betale sig, og holder altid med vinderen. Derfor sker det ofte, at hun skifter side, hvis noget byder sig bedre til end andet. Men ikke så ofte, at folk ser hende som en vendekåbe eller noget. Nej, hun er ekspert i via forklædning og makeup at skifte udseende, og derved fremstå som en anden, gerne også under et andet navn.
Desuden holder hun altid til, der hvor der er kaos, fordi hun virkelig er tiltrukket af det. Hun elsker når alt går op i hat og briller, og er bestemt ikke for fin til at skændes med nogen, bare fordi hun selv synes det er sjovt. Ikke nødvendigvis fordi, at hun er uenig med vedkommende. Man kan vel kalde hende diskussionslysten. Hun er også vild med at sætte folk op imod hinanden ved at hviske dem i øret. Hun er ikke nødvendigvis voldelig, men heller ikke ligefrem blid - langt fra.
Hendes humør er meget uforudsigeligt, og skifter som vinden. Hun kan gå fra ekstremt rasende til nærmest kælen, hvis det altså passer hende. Nogen gange kan hun dårligt styre sit eget humør, fordi der intet skal til før hun tippes til den ene eller den anden side.
Hendes svagheder er, at hendes humør skifter så meget, at hun ikke rigtig har et tilhørsforhold til nogen og at hun er lidt af en led krampe.

Baggrundshistorie

Der er ikke så meget at sige om Dios baggrund. Hun er vokset op som kriger, og har været trænet til at kæmpe, siden hun var ganske ung. Lige så snart hun var gammel nok, så sendte hendes forældre hende til udtagelse til træning, og senere hen endte hun som kriger af Mørket. Det var der hun var et par år, før hun begyndte at kede sig. Men hun lærte meget kampteknik den vej, og kan derfor håndtere de fleste slags våben.
Det varede dog ikke så længe, for så kastede hendes uforudsigelige natur hende til søs, og hun endte på et skib. Hun er ikke ligefrem elsket, men personligt foretrækker Dio at være frygtet mere end elsket.
Hun endte dog med at komme tilbage til Mørket ret hurtigt igen, hvor hun hørte til.

Hun er trænet af Mørket til at udholde tortur, ved at gennemgå tortur, og derved har stærk mental udholdenhed. Hun har også trænet med andre krigere af Mørket, og har derved opnået høj smidighed, ved træning med magi, våben, næverne mm. HUn er bestemt ikke dum, og har også lært at læse og skrive samt lært meget om kampstrategi, hvilket giver hende høj kløgt.

Familie: Dio aner ikke hvor hendes familie er, og husker ikke længere, hvad de hedder. Det er forsvundet fra hendes hukommelse, under træningen til Kriger for Mørket.

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Blæksprutten, Erforias, Venus
Lige nu: 3 | I dag: 16