Zanza

Status: Inaktiv

Godkendt: 09.10.2020

Antal posts: 50

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Slinky
Kaldet: Slinky
Køn: Kvinde
Alder: 23
Fødselsdag: 31.10 år 2000
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Nalish’ra
Erhverv: Kriger for Mørket
Nuværende levested: Kzar Mora: Dæmonriget - Kzar Mora
Race: Blandingsrace - Halvdyr og Dæmon
Uddybende om race: Mankeulv/Menneske/Dæmon: Zanza er 1/4 mankeulv, 1/4 menneske og ½ dæmon. Hun har træk fra mankeulven, ligner mest et menneske, og er dæmon af sind.

Udseende

Højde: 174 cm
Vægt: 59 kg
Zanza er kvart mankeulv, og har derfor træk derfra. Herunder ører, en hale, ben som et ulvedyr og klør på hænder og fødder (så hun bruger aldrig rigtig sko). Hendes pels er hvidt, men har beige og sorte streaks. Hun har et blåt og et grønt øje. Derudover er hun slankt men muskuløst bygget. Ikke bodybuilder eller noget, men hun er rimelig trænet, som en soldat ville være det. Halen er hvid, men ender i en beige spids af en art.
Faceclaim: Kyrie Eleison

Magi

Magisk evne (1): Har ingen magi.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Zanza har den dyriske side fra at være kvart dyr, og den ondskabsfulde side fra at være dæmon. Hun er trænet som soldat, men bryder sig ikke ret meget om at følge ordrer. Faktisk så vil hun allerhelst bestemme alt selv, men indordner sig, hvis nogen har mere magt end hende - indtil hun er stærk nok, eller ved nok om dem til at dræbe dem, og tage deres plads. Hun er snu, og ret strategisk, selvom hun foretrækker - og altid ender med at - at gå på uden at lægge så meget som en eneste plan.
Men alt hun gør er med bagtanken: "Hvad får jeg ud af det?" - og får hun ikke noget ud af en handling, så gør hun det ikke. Men kan hun gøre grin med nogen, eller gøre dem forvirrede eller rødmende, så gør hun det helt sikkert! Det er der ingen tvivl om, overhoved. Hun elsker at gøre det ved folk. Det er bare det bedste, hvis du spørger hende.
Hun gør hvad der kan betale sig, og alt hvad hun kan slippe af sted med. Hun dræber, men er ikke følelseskold, hvis den dræbte betyder noget for hende. Ellers er hun ret så ligeglad. Hun følger ikke regler, hvis hun kan slippe, men kan som sagt godt have en overordnet. Så bryder hun bare reglerne i det skjulte. At være i konflikt med nogen preller for det meste af på hende, selvom hun må indrømme, at hun til tider nyder det.
Af svagheder så har hun et forfærdeligt temperament, som tit koger over. Derudover så har hun svært ved ikke at lade sig udfordre. Bliver hun udfordret, så tager hun den, uanset om hun tror hun kan vinde eller ej. For hun VIL vinde. Hvilket fører også til hendes perfektionisme, som gennemsyrer alt hun laver. Hun vil være den bedste, selvom hun til træning altid har været nummer to.

Baggrundshistorie

Zanza er vokset op som soldat. Hun er blevet trænet til at dræbe gennem hele sin barn- og ungdom. Hendes mor overgav hende til Mørkets hær, så snart hun overhoved kunne komme af med hende, så hun har aldrig haft en mors kærlighed. Kun sin overordnede i hæren, og sin lærermester som lærte hende at slås og slå ihjel. Men de havde ingen anelse om hvilken slags monster de vækkede, ved at træne hende.
Hun er i dag Kriger for Mørket, og har det ret godt med det. Hun hygger sig rigtig godt med at råbe af sine underordnede eller teammates og kan godt lide at lede, selvom hun sjældent får muligheden for det. Hun er blevet trænet i at kunne udholde tortur og andre mentalt udfordrende ting af sin overordnede i hæren, fordi hun skulle være en stærk supersoldat, som kunne klare det hele.
Pga. sit race som halvt halvdyr, så er hun naturligt smidig fra naturens side på samme måde som en hund/ulv er, så det er som sådan ikke noget hun har trænet ret meget. Men det er klart blevet bedre gennem hendes uddannelse til soldat, og den træning hun har fået af sin overordnede.
Hun var navngivet af sin første overordnede (Slinky), men kalder mest sig selv noget helt andet: Sanza.

Familie: Slinkys mor er en dæmon, og hendes far er et halvdyr. Mere ved hun ikke.

Andet



Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Elendig

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 4