Dionisia af Erneyll

Fyrsteninde af Ernyell og Turmelinien

Status: Aktiv

Godkendt: 21.07.2020

Antal posts: 31

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Fyrstinde Dionisia Alpina Af Erneyll - tidligere Prinsesse af Pompadour
Kaldet: Fyrsinde, Dionisia, Aplina,
Køn: Kvinde
Alder: 58
Fødselsdag: 9.9 år 1965
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Aldarios
Erhverv: Fyrsteninde af Ernyell og Turmelinien
Civilstatus: Partner
Seksualitet: Heteroseksuel
Nuværende levested: Turmelinien - Turmelinien
Race: Nordfolk

Udseende

Højde: 167 cm
Vægt: 56 kg
Generel udseende

Dionisia er en yderst pæn kvinde, trods at hun har givet fyrsten af Ernyll fem børn, har hun formået at holde sin figur ganske godt vedlige. Hun er ikke en tynd og slank kvinde, som var i hendes yngre år. At nyde at hun er blevet ældre, og faldet godt på plads i hendes ægteskab, har det mest af alt været hendes kærlighed for lange gåture, at ride og være med på jagt. Som har gjort, hun ikke vejer mere end hun gør. Og nok også det som gør, at hun holder sig umådelig godt for en kvinde i halvtredserne. Foruden det, er der ikke meget man kan beskrive omkring fyrstinden. Hun har brunt hår, blå øjne - en spidst næse og et umådelig stramt udseende. Den blege hudfarve, kommer unægteligt fra hendes aner der er at finde i nordfolket. Men der gør hende også en anelse mere standhaftig at se på, end så mange andre kvinder. Hvilket nok også har gjort, hun altid har passet så godt til hendes mand, trods hendes lave højde. Hun ligner ikke en, og er bestemt hellere ikke en kvinde man kan løbe om hjørner med.

Specielle kendetegn

Trods hun er en adels kvinde, har den ældre kvinde både blevet født med men så sandelig også erhvervet sig nogle kendetegn. Hun har et ganske stort modermærke under hendes venstreskulderblad, som ligner lidt en måne. Desuden er hele hendes krop fyldt med små og større modermærker.
Da hun var tretten blev hun stukket lidt for voldsomt med et træningsværd, under kravebenet og har stadig et ar fra det den dag i dag. Og sidst men ikke mindst, væltede hun af sin hest da hun var omkring de fyrre. Der brækkede hun sin hofte, og selvom at det er mere eller mindre healet. Får hun stadig ondt, i de kolde grader - og mens det healede gik hun med stok, som hun stadig gør den dag i dag.
Faceclaim: Michelle Fairley

Magi

Magisk evne (1): Sandsigerkse

Dionisia har en passiv evne, der minder meget omkring at kunne se ind i fremtiden. Men hende er dog ikke så kraftfuld, det hun kan gøre er at fornemme folk der prøver at fedte for hende og hendes mand, eller prøver at stikke hende en løgn. Hun ved aldrig hvad det er som gør det, men hun kan gennem at se deres aura eller små tegn i ansigtet der gør at hun ganske instinktivt ved der er noget galt. Ved at udspørge personen, ville hun lige så stille kunne snog sig ind på, hvad der er sand eller falsk. Men ved første løgn, ved hun kun at de ikke fortæller sandheden. Men aldrig hvad den egentlige sandhed er.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Papegøje evnen

Lige siden at fyrstinden var en lille pige, har hun kunne kopiere dyrlyde. De forskellige fugle der var at finde i norden, sad hun og betragtede ind til hun selv kunne lyde som dem. Derefter, kunne hun lyde som hjorte - katte, hunde og også ræve. Det eneste det handlede om, var at hun hørte dyret nok antalgange og derefter kunne hun mimikere den næsten perfekt. Jo mere hun legede med evnen, fandt hun også ud af at hun kunne lytte til folk og kopiere deres måde og snakke på men også hvordan deres stemme lød som. Hvilket hun har haft umådelig sjovt med - både over for sine forældre, søskende og bestemt også hendes børn og ægtemand. Så snart at hun har hørt stemme nok gange, kan hun altid lyde som dem. Selvfølgelig, skulle hun ikke se personen i over et år, vil hun lige så stille glemme hvordan man snakker som dem. Lidt lige som, når man lære et nyt sprog - vil der efterhånden være gået for lang tid hvor hun ikke har brugt den, til hun stadig kan bruge præcis den stemme.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Personlighed

Styrker
· Ikke nem at bringe ud af fatning ·
· Kløgtig ·
· Fantastisk til at huske ting ·
Især dem man ikke ønsker hun skal huske

Svagheder
· Bestemt og kan til tider være meget snæversynet ·
· Tilgiver ikke ·
· Varme ·
· Hendes mand ·


Generel beskrivelse af personlighed

Meget kan man sige omkring Fyrstinden Erneyll, men en ting er sikker. Dette er en stædig dame, der har sine måder at gøre tingene på. Hun bryder sig bestemt ikke omkring folk, der skal fortælle hende hvordan tingene kan gøres bedre, eller burde gøre anderledes. Hendes hus, hendes regler. Hvilket også kan ses i den måde hun har opdraget sine børn. Strengt og med disciplin - det var nogle af de vigtigste egenskaber der blev gjort i. Mest af alt, fordi hun så alle børnene som lige. De levede trods alt i en verden, hvor det ikke var uhørt at se at ens børn mistede livet - så hver og en af dem, kunne i sidste ende være den næste Fyrste for Erneyll. Så derfor var det også vigtigt, at de alle blev korrekt opdraget og belært inde for de vigtigste kunstaber. Men skal man finde hende i den bløde side, skal man blot finde hende samme med hendes ægtemand. For selvom, at det var et arrangeret ægteskab - blev det hurtigt meget mere end det. Især da hun forelskede sig i ham, næsten ved første øjekast. Og for ham vil hun gøre alt, hvilket også næsten knuste hendes hjerte da han for nogle år tilbage var dødelig syg, og de var sikker på at miste ham. Derfor prøver hun også at bruge hver dag, som var det den sidste hun havde med ham. Foruden hendes stramme personlighed - har Dionisia også en spøgefuld side, og elsker at drille folk - dog selvfølgelig ikke i alt for voldsom en grad. Blot en enkelt stikpille i ny og næ - hvilket hun også bruger hendes magiske evne til at gøre tit.

Baggrundshistorie

Det var en umådelig normal barndom for Dionisia, hun voksede op blandt en større søskende flok, af den daværende Fyrste og Fyrstinde af Pompadour, inden at hendes ældste bror Emile overtog forehavende.
Lige siden hun kunne gå, har hun fået ind med ske, hvordan var en rigtig prinsesse - blev lært op i alle de vigtigste ting, hvordan man gik, hvordan man sad - hvordan spiste man rigtigt, og selvfølgelig lærte hun også hvordan man brugte bue og pil, og blev også lært op i at bruge et sværd. Ikke at hun nogen sinde skulle bruge det til noget. Men det var alt sammen vigtige ting at lære, især da hun vidste stort potentiale i at gå på jagt.
Fra en tidlig alder, vidste hun dog også at der allerede vente en ny skæbne for hende. At det kolde nord, ikke ville være hendes hjem for altid, da hendes forældre havde formået at indgå en alliance med Erneyll familien om at hun skulle giftes med den næst ældste søn af Fyrsteparret. Det havde hellere aldrig ligget i hendes lod, at hun skulle arve noget større end blot være en Prinsesse, og selvfølgelig alle de strenge og muligheder der kom med dem.
Blandt andet aldrig at mangle noget.
Og udsigten, til at se frem til nogle lidt bedre vejrforhold end det kolde nord, var da altid en bonus. Trods frygten for at blive gift væk, til en mand hun aldrig havde mødt - og intet kendte til.

Den frygt blev gjort til stor skamme, for da den unge sekstenårige pige, lagde sine øjne på hendes kommende ægtemad. Forsvandt alt hun havde været bange for, og det eneste hun så - var en fantastisk mand, der snart ville blive hendes. Så for hende, var det næsten værd at kalde det kærlighed ve første blik.
Det hjalp også gevaldigt, at en af hendes første møder med den unge Prins af Erneyll, skulle vise sit værd - og begyndte at smide med træstammer. Hvilket blot fik hende til at grine - og som hun altid havde tænkt, kunne han få hende til det. Så ville det aldrig blive så slemt, som man kunne tro.

Der indledte de et næsten eventyrridt ægteskab - og selvom det ikke havde ligget i kortene. Ende de med blive gjort til Fyrste og Fyrstinde af Erneyll inden de nåede de tredive år, fik en masse fantastiske børn - har også fået nogle smukke børnebørn. Alt i alt, har hun aldrig kunne klage over noget, ønsket sit et bedre liv.
For livet med Iorvo var bedst beskrevet som, fantastisk. Til trods for den store forskrækkelse de havde, da han pludselig blev meget syg - og de ikke troede han ville klare sig. Da var første gang at den fire år ældre kvinde, følte at hun var ved at gå til grunde. For tanken om at leve uden ham i hendes liv, var noget hendes hjerte ikke selv kunne klare. Men hun kan stadig takke guderne for, at hendes elskede mand stadig går på jorden - og hun bruger nu hver dag, som var det den sidste hun havde med ham.


Familie: -

Ægtemand Fyrste Iorvo af Erneyll
Søster/svigerinde Rosana Elaina af Ernyell
Fyrst Iorvo Niece Isabel af Erneyll
Fyrst Iorvo Niece Clara af Erneyll

Søn Alaric Rorik af Erneyll

Søn Waleran af Erneyll
Svigerdatter Mathilda af Erneyll
Barnebarn Athelstan af Erneyll

Søn (unavngivet)
Svigerdatter (Unavngivet)
Barnebarn Noah af Erneyll

Bror Emile de Pompadour
Svigerinde Blanche de Pompadour
Niece Mirabelle de Pompadour II
Nevø Spencer Maxwell de Pompadour
Nevø (Unavngivet)
Niece Lucy de Pompadour

Bror Louis de Pompadour
Svigerinde Celeste de Pompadour
Niece Amelia de Pompadour

Søster Sophiae de Pompadour
Svoger Kragne de Pompadour
Nevø Thedric de Pompadour
Niece Hygiea de Pompadour

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Smidighed: Under middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Erforias
Lige nu: 1 | I dag: 10