IslaIsla
Krystalisianer

Kaotisk Neutral
Race: Menneske
Alder: 32

Status: Aktiv
Godkendt: 13.05.2020
Antal posts: 276
Skaber: Keefer

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Isthar Oakes
Kaldet: Isla - Eadgar den Andægtige
Køn: Kvinde
Alder: 32
Fødselsdag: 25 oktober
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Isla påstår hårdnakket, at hun er hævet over det religiøse nonsens, men skal sandheden frem, har Isla opsøgt Kile flere gange.
Erhverv: Urtemester/praktiserende urtekyndig
Race: Menneske

Udseende

Højde: 165 cm
Vægt: 55 kg
Som et utilsigtet biprodukt af et kortvarigt gnidningsløst knald mellem en kvinde fra Rubinien og en mand fra Nordlandet, har Isla arvet en lys hud (fra sin far) samt et par mørke øjne og en sort hårpragt (fra sin mor), der er skåret i en skulderlang, praktisk frisure med pandehår.
Kroppen vidner om et aktivt liv i det fri med stærke hænder og en let foroverbøjet kropsholdning (der i modsætningen til de finere folks ranke rygge og stolte, opblæste attituder) kan give beskueren et indtryk af Isla som underdanig.

På trods af sit erhverv som praktiserende urtekyndig er Isla yderst forfængelig og iklæder sig både smykker og lange kjoler i forskellige naturfarver, når hun kan komme til det. Ved særlige arrangementer kan hun tilmed finde på at udsmykke/sminke både krop og ansigt med farve udvundet af planter. Om livet bærer hun et snoet bælte, hvori der hænger både urteknive, diverse anvendelige remedier og flere læderpunge i forskellige størrelser.

Magi

Magisk evne (1): Formskifter. Isla kan skifte form men evnen er begrænset til kun at kunne forvandle sig til personer, der enten har stået hende meget nær og haft en betydelig eller vigtig indvirkning på hendes liv eller som hun egenhændigt har slået ihjel (udelukkende med forvandling for øje) ved brug af en specifik ”urtekniv” med et særligt blad.

De sidste fem år har Isla kunnet forvandle sig til en ung, mandlig krystalisianer, der går under navnet ’Eadgar den Andægtige’.
Det er en gudfrygtig knøs, ca. 20 år, der forkynder Lyset og som ofte befinder sig i nærheden af enten templer eller store menneskemængder, for at udbrede kendskabet til Isari, Livets Moder.
Selvom det stadig er Isla der er gemt indeni, har hun ihærdigt arbejdet på at skabe en fuldkommen og troværdig karakter, det perfekte skalkeskjul, der, set udefra, besidder egne agendaer, og meninger samt et unikt kropssprog og en måde at tale på, der ikke kan forveksles med eller forbindes til Isla. Eadgar går i simple gejstlige klæder af hvidt og guld og har et indskåret, tyndt ar i panden og i begge håndflader, der forestiller en sol med en stjerne i midten.
Eadgar bruges primært til at komme steder hen, Isla ikke selv kan komme, få informationer, hun ikke selv kan opstøve, eller erhverve sig ting eller væsner, hun ikke selv ville kunne skaffe.
For hvem ville mistænke en søn af Lyset?
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Styrker: Isla har sans for planter og urter. Hun ved, hvilke der kan lindre mavesmerter og hvilke der kan fremme mavesår eller fremprovokere en voldsom hovedpine. I en magisk og potentiel farlig verden, har Isla samlet information om krystallandets planteliv, som ikke kun anvendes i den gode sags tjeneste. Tværtimod har hun, i de sidste 10 år, overvejende afprøvet og søgt efter urter og planter, der vil kunne hjælpe hende i svære situationer og i bedste fald give hende en fordel i mødet mod en fjende.
For nylig er hun stødt på nogle særlige urter, der kan give den, som indtager det, hallucinationer, vilde feberdrømme eller skabe en unaturlig lykkefølelse og et frygteligt behov efter mere. Isla er for længst gået væk fra at afprøve alle planterne selv, men forsøger at lokke urterne i fremmedes munde og iagttage virkningen på afstand. Eksperimenterne foregår i det skjulte ligesom det stadig er ukendt for særligt den bedre del af befolkningen, at Islas ekspertiseområde er indenfor planteriges mere destruktive anvendelsesformer.

Svagheder:
Isla er et menneske med en meget begrænset magisk evne. Hun er hverken særlig stærk eller hurtig, men har måtte bruge sin kløgt og sin kreativitet til at sikre sin egen overlevelse. Denne formåen har givet en overdreven tro på egne evner og hun er nået til det stadie af sit liv, hvor hun er begyndt at passe mindre på, overtræde flere optrukne grænser og være mere kæk end hvad der er fornuftigt. Særligt fysisk vil hun være let at knuse og hun besidder ingen reelle kampfærdigheder med sværd eller kasteskyts til at forsvare sig med.

Generel beskrivelse af personlighed:
Overordnet set er Isla sat i verden for at komme frem, være økonomisk uafhængig og vigtigst af alt; være fuldkommen fri. Hun er et grænsesøgende individ, der gerne prøver både mænd og kvinder af, for at nå den absolutte følelse af frihed. Hun kan virke besidderisk overfor folk, hun finder særligt tiltalende og forsøger, for så vidt muligt, altid at etablere sig som den uafhængige part i en hver social relation (hvor andre, mere kraftløse væsner, skal påtage sig, med eller unden indirekte tvang, den afhængige, mentalt bundne rolle.) Isla higer efter at komme helt derop, hvor guldskeerne og de fine, pudrerede bagdele hersker, selvom hun egentlig er imod alt, hvad det fine folk står for og repræsenterer.
Isla kan rumme en kvælende jalousi, og selvom hun ser sig selv som et fuldt ud rationelt og skarpt begavet menneske, er hun i mange situationer i stor grad præget af sine følelser, der udspringer som et voldsomt, næsten teatralsk kropssprog og tilhørende mimik. Det er disse følelser, den mere irrationelle styrende del, som for alvor kan få hende til at vakle på linjen mellem hvad der er godt og hvad der er decideret ondt.

Baggrundshistorie

Han havde de fineste, blide hænder hun nogensinde havde mærket. De var helt hvide, og bar præg af aldrig at have lavet noget mere krævende end at løfte hellige skrifter og røgelsespinde fra det ene rum til det andet. Håndryggene var som de silkestoffer, hun havde dristet sig til at berøre, når de blev vist frem på markedet. Lange, glatte hænder, der kunne tage fat om hendes kæbe med en stærk, intimiderende mildhed, hvis lige Isla aldrig havde oplevet. Hun havde fulgt ham på afstand, vel vidende at han naturligvis havde bemærket hendes skygge. Blikket havde fulgt hans gejstlige foretagende, iagttaget røgen, der smøg sig op mod det lys, han tilbad.
Lyset. Han havde været hendes lys; klar og fin og hvid. Evig mild, evig kærlig, evig andægtig.
Han havde vist hende de første urter, åbnet hendes øjne for en verden hun ikke havde skænket opmærksomhed før og som de fleste ignorerede eller forsømte.
’Det vil give dig klarhed’ havde han sagt med sin syngende stemme og vist hende hvordan blomstens blå kronblade havde gjort væsken tyk og lilla.
’Det vil få dig til at sove’, ’den vil få dig til at glemme’, ’den vil få din smerte til at svinde ind og forsvinde’. Han havde haft et råd til alt og sikret sig, at Lyset ovenover havde bifaldt det.

Han havde aldrig sluppet Livets Moder før de fysisk selv slog livet ud af ham.
Selv i døden havde hænderne været bløde, og hun havde trukket dem til sig, begravet sit ansigt i dem og lovet sig selv at de aldrig måtte forsvinde.
Så hun tog ham til sig. Gjorde det døde legeme levende. Pustede liv i et hult minde, en tom, yngre krop:

”Eadgar den Milde, Eadgar den Kærlige, Eadgar den Andægtige.
Hellige være dit navn; Lyset være dit væsen.
Forlad min skyldner, tilgiv min synd.
Jeg kan ikke slippe dig; og jeg kan ikke være dig.
Du er mit redskab til det mål, du advarede mig mod at nå
men dit Lys er slukket og kan ikke længere modsætte sig min vilje”Familie: Moren lever muligvis et sted i Rubinien, og har, med stor sandsynlighed, avlet flere børn med en eller flere mænd.
Nuværende levested: Hovedstaden

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 4
Kampteknik: 2
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 2
Kløgt: 8
Intelligens: 5
Kreativitet: 6
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 2

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat