Hera Eos Argyris

Juvelér, Guld- og sølvsmed

Status: Inaktiv

Godkendt: 18.05.2020

Antal posts: 26

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Hera Eos Argyris
Kaldet: Hera, Eos
Køn: Kvinde
Alder: 376
Fødselsdag: 08 Maj
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Zaladin
Erhverv: Juvelér, Guld- og sølvsmed
Nuværende levested: Tusmørkedalen - Tusmørkedalen
Race: Vampyr
Uddybende om race: Menneske

Udseende

Højde: 165 cm
Vægt: 55 kg
Hår: Kulsort
Øjenfarve: Blodrøde, bliver lysere jo mere hun hungre efter blod.
Hud: Meget lys i huden, men da hun er født og opvokset i Rubinen, er hun ikke helt ligbleg, men rimelig lys i huden i forhold til hvor hun voksede op.
Kropsbygning: Hun er ikke den spinkle type, hun er meget tynd, men på ingen måde spinkel i hendes bygning. Hun har former de helt rigtige steder, imens de svingende hofter når hun går nærmest kan tiltrække de flestes blikke. Brede hofter, en tynd talje og nogle bryster som sidder hvor de skal og er den helt perfekte størrelse. Hun har den kropsbygning som de fleste kvinder ønsker, selvom hun ikke forstår det, for hun mener alligevel alle er pæne på hver deres måde.
Ar: Hun har to prikker på halsen, fra hvor hun blev bidt ved forvandling. Samt hun har tre ar fra knivstik ved hendes venstre talje, som sidder nærmest rundt i en trekant.

Magi

Magisk evne (1): Poisen Bite
Når hun bider en person, kommer der en gift ud i personens blodbane, som lammer dem i 5 minutter. Der går dog lidt tid fra hun bider, til giften kommer nok rundt i blodet til at det virker. Så det vil være omkring 3 minutter personen oplever med fuld lammelse, men begynder at mærke prikken og få svært ved at bevæge sig efter 1 minut. Dette er ikke en evne hun selv er herre over, da den bare er passiv, altså en gift som vil komme ind i hvert væsen hun bider. Det kommer an på hvor længe hun bider, hvor meget gift der når at komme ind i kroppen. Men det er ikke en gift som er dødbringende for væsner, lige meget hvor stor en mængde de for i kroppen ved hendes bid.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Lullaby
Hun kan synge en bestemt sang, som kan få folk til at falde i søvn. Man vil falde langsomt hen i løbet af sangen, men vil første falde helt i søvn når sangen er slut. En med god mental udholdenhed, vil nemt kunne nå at komme ud af denne trance lignende tilstand det første 1,5 minut. Men når først man falder i søvn, kommer man ind i en dyb søvn, men en søvn der kun varer 10 minutter, som en helhed fra hun begynder at synge. Hun kan nemmere få en med en lav mental udholdenhed til at falde i søvn, end er stærkere i mental udholdenhed. Alt med en mental udholdenhed på over 7, vil hun have svært ved at kunne få til at falde i søvn, hun kan få dem i en trance i et enkelt minut, men det er også hvad hun så kan gøre. En med en mental udholdenhed fra 5-7 vil hun have sværer at påvirke, imens alt under 5 vil hun have rimelig nemt ved at påvirke, medmindre der nogle som på den ene eller anden måde kan bringe dem ud af den trance de kommer i det første 1,5 minut.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Styrker:
» Selvtillid
» Charmerende
» Udadvendt
» Ærlig
» Manipulerende

Svagheder:
» Har ikke empati for andre.
» Stædig
» Stoler sjældent på nogle
» Beskytter dem hun er loyale overfor

Generel beskrivelse af personlighed:
Hera er en yderst charmerende person, selvom hun har en ond side af sig, også at hun ikke har empati for andre. Hun er ikke en særlig romantisk person, samt hun kender intet til romantik på nogle måde. Hun er meget ærlig, hvilket godt nogle gange kan såre nogle mennesker. Hun er den meget udadvendte person, men det skal man ikke tage fejl af. Kan hun se værdi i en person, kunne hun nemt finde på at holde dem som slave, eller få lokket dem med hen til en slavehandler, da hun stadig begiver sig en smule i sine gamle kredse, dog ikke på samme måde. Hun kan være en meget giftig person, hvis hun ikke stoler på dig, så skal du ikke regne med hun er loyal og kan vende dig ryggen hvornår det skulle være. Hun er ligeglad med hvem hun træder på, for at få det hun vil have. Hun er meget stædig, så vil hun først have noget, så gør hun alt i sin magt for at få det hun vil have. Hun ved hvordan man charmere sig ind på folk, er heller ikke bleg for at bruge sin charme på at få hvad hun vil, eller for at se hvor højt nogle vil hoppe når hun ber dem om det.

Baggrundshistorie

Barndom:
Hera er født i Rubinien, hvor hun havde en stor familie. De var en familie på 7 søskende, deres forældre samt bedste forældre. Hun er det midterste barn, derved en af de børn i flokken som er blevet overset, da hun også er nummer 3 pige i flokken. Så for hendes forældre er hun ikke rigtig noget specielt, hun var bare endnu en pige i rækken af de syv børn. Den ældste og den yngste, var dem som forældrene mest gik op i, som gjorde de andre børn blev mere tabt i opvæksten. Hera var en af de børn, som virkelig blev tabt af forældrene. Der var ikke meget hun gjorde, som kunne få hendes forældre til at give hende mere opmærksomhed. Selv når hun var rigtig slem, med at være til at finde i de forkerte kredse, så var det bare en skuffelse for hendes familie. Hun var blevet indvoldveret som 8 årig, med noget slavehandel, hun var den som fik lokket andre ned til nogle af de slavehandlere der var. Hvilket hun absolut tjente lidt penge på, at sørge for de fik fyldt op ved deres slaver, det kom an på hvilken race hun kom med hvor meget hun faktisk fik ud af det. Hun så ikke selv noget forkert i dette, da det var hendes måde at få anerkendelse på.

Teenage år:
Allerede i alderen 14 år, var hun ikke længere en som boede derhjemme hos sin familie. Hun brugte det meste af sin ungdom som en danserinde, på mange forskellige kroer i Balzera og Sarghos. Hun var en lille nips ting, for hun fik kun lige nok til at spise nogle få gange om dagen. Men hun lignede allerede en som var ældre end hun var, som hendes krop udviklede sig i en tidlig alder. Hun blev van til den måde folk kiggede efter hende, hun tog sig ikke meget af det som hun lod det bare gå forbi. Hun var tilfreds med livet, selvom hun kun lige kunne forsørge sig selv for det lidt hun fik som danserinde. Hvilket også gjorde hun begyndte at opsøge sit gamle job igen, at finde nogle til slavehandlerne. Hun var havnet i lidt af en ond cirkel, med at bare gøre ting for at blive ved med at få anerkendelse, lige meget hvor farligt det egentlig kunne være. Hun var begyndt at følge mere med den onde vej, som hun begyndte ikke rigtig at have særlig meget empati for andre. Hvilket også gjorde hun nemmere, fik lokket folk med hen til den slavehandler hun arbejdede for. Hun brugte alt den charme hun havde, på at kunne lokke selv de fleste med sig.

Voksen:
Dog som hun blev 20 år, måtte hun anerkende, at hendes metoder nok ikke var de aller bedste. Men hun sad så dybt i det hele, at hun ikke kunne gøre meget ved det. Det var svært at komme ud af det miljø hun havde sat sig i, hvilket også var noget hun vidste, så hun valgte bare at forsætte som det var. Hun så ingen udvej i det hun havde gang i, så hvorfor skulle hun dog kæmpe i mod det. Det var også i denne verden hun mødte hendes skaber, en ældre vampyr, men blev selv forvandlet da han var omkring 30 år. Han var en af de slavehandlere hun begyndte at arbejde for, han begyndte at give hende flere og flere opgaver. Hun skuffede ham aldrig, hun gjorde alt for at holde hans interesse. Hun vidste bare ikke hvad han var, det kom som et chok for hende, at han bare ledte efter en anden han kunne forvandle, hvor hun havde være den han havde set passede bedst. Den person han mente bedst ville kunne klare sig som vampyr, men det var først da det allerede var forsent at hun opdagede hvad han var og hans motiver.

Efter Vampyrforbandelsen:
Hun blev forvandlet da hun var 25 år, så hun var ret ung da hendes skaber havde valgt at forvandle hende. Så snart hun fandt ud af hvad hun var, forlod hun Balzera og sin skaber i nattens mørke. Hun havde hørt hvor de fleste vampyrer var, så hun havde en anelse om hvor hun kunne finde nogle. Hun var vred på sig selv, over hun havde troet på sin skaber, lige indtil den dag hun blev forvandlet. Hun fandt nogle vampyrer i tusmørkedalen, hvor der var en som valgte at lærer hende mere om alt ting. Samt få hende til at forstå alt med blod, alt det som hørte med til at være en vampyr. Det tog hende 100 år, rigtig at få styr på hendes blodtørst. Hun kunne på ingen måde nærmest styre det de første 50 år, derefter begyndte det at blive bedre, men hun havde slået mange mennesker ihjel det første 50 år i hendes nye liv som vampyr.
Da hun endelig havde styr på det, begyndte hun at finde noget at beskæftige sig med. Hun startede med at lære alt om at være guld og sølvsmed, hun fik startet sit eget sted, hvor hun fik nogle til at arbejde for hende. Da hun søgte mere viden, hvor hun endte med at lære at være Juvelér. Hun står selv for sin Juvelér forretning det meste af tiden, men hun har nogle gange hun skal holde styr på sin guld og sølvsmedje, så engang imellem tager hun derhen, hvis hun ikke bare er ude og se hvad der sker i landet. Hun har derved fået lavet to forretninger for sig selv, som ikke ligger så langt fra hinanden.


Familie: Ingen i hendes familie lever på dette tidspunkt af hvad hun ved af, men hun havde nogle søskende, men hun ved intet om de fik børn og hvor de måske var, da hun ikke går meget op i familie.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Fantastisk
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Helli , Krystal
Lige nu: 2 | I dag: 9