AmyAmy
Bandemedlem af Kragerne

Retmæssig Neutral
Race: Menneske
Alder: 25

Status: Søger tråde
Godkendt: 12.05.2020
Antal posts: 40
Skaber: Jinx

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Amy Knox Horton
Kaldet: Amy - Knox - A.x (blandt bandemedlemmer)
Køn: Kvinde
Alder: 25
Fødselsdag: 14. November
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Kile & Zaladin - De yngre guder Nalish’ra & Chance
Erhverv: Bandemedlem af Kragerne
Race: Menneske

Udseende

Højde: 174 cm
Vægt: 65 kg
Hud:Lys
Hår:Sort
Hårstil:Kort
Øjenfarve:Blågrønne
Kropsbygning:Spinkel - Lidt veltrænet
Kendetegn:Hendes udseende, og bandenavnet "A.x”
Tøjstil:Afhænger meget af hendes humør, og hvad hun skal. For hun kan gå pænt klædt så man næsten skulle tro at hun var en adelig, og men hun kan også klæde sig i noget slidt tøj og nærmest fattigt tøj.


Magi

Magisk evne (1): Mind reading:Amy er i stand til at læse tanker, hvilket aldrig havde været noget hun ville og ønskede. Det startede allerede da hun var barn med at hendes forældre, og bror næsten ret tit holdte ting skjult for hende. De fortalte hende aldrig vigtige ting, fordi de var bekymret for hvordan hun ville reagere og håndtere tingene. Amy ønskede sig hele tiden at vide, hvad de tænkte på og hvad det var de holdte skjult. Jo mere hun ønskede at kunne læse deres tanker, jo mere begyndte hun at gætte sig frem til hvad tanker det var. Efter at hun havde opgivet at lokke tankerne ud ad hendes forældre, og bror skete der pludselig et magisk mirakel på en helt normal dag. Hun kunne høre og vide alt hendes forældre og bror tænkte, hun gjorde ikke andet end at kigge på dem.

For at Amy kan læse andres tanker er hun nød til at have øjenkontakt, røre ved personens hoved med begge hænder eller kigge på personen. Evnen kan virke i nogle sekunder, til minutter, da det er meget sjældent for hende at holde evnen igang i længere tid end det. Det er i meget sjældne tilfælde at hun kan holde evnen igang i 1 time, fordi så meget tid har hun tit ikke brug for, for at vide hvad andre tænker. Evnen virker dog ikke på folk der har mentale skjold, elle andet der kan bryde og stoppe hendes evne. Hun kan sagtens bruge evnen flere gange på en dag, så længe der går noget tid imellem som f.eks 1 time, eller lidt mere.

Når man bliver udsat for evnen vil man typisk ikke kunne røre sig før Amy har stoppet evnen, det kan ske at folk sagtens kan røre sig imens hun bruger evnen, men det er kun i de tilfælde hvor hun ikke rører ved personens hoved, eller har øjenkontakt. Det vil sige kigger hun på en person der måske bevæger sig foran hende, eller i nærheden vil hun kunne læse den persons tanker selvom personen bevæger sig. Dog vil tidsgrænsen for folk der bevæger sig imens hun bruger evnen være max 10 sekunder, fordi Amy ikke kan holde evnen igang i længere tid når der er bevægelse.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Styrker:
+Taktisk
+Imødekommende
+Hjælpsom
+Beslutsom
+Selvsikker
+ÆrligSvagheder:
-Dårlig taber
-Afvisende
-Indelukket
-Stædig
-Egoistisk
-Manipulerende

Generel beskrivelse af personlighed:Når man møder hende er hun for det meste altid imødekommende overfor andre. Men hun kan også sagtens tage afstand til andre, og det kan sagtens ske hurtigere end hvad man lige tror. Hvis det er bandemedlemmer er hun helt anderledes, der er hun altid meget åben, udadvendt og hjælpsom. For hende er hendes bande nærmest hendes familie, så hun gør gerne alt hvad der skal til for at banden har det godt, og ikke mangler noget. Det betyder så også at hendes dårlig side tit kommer frem, og hun nærmest bliver kold, ligeglad og afvisende. Hendes dårlig side ses tit kun når det gælder arbejde angående banden, eller andet kriminalitet. Hun stoler ikke på andre end bandemedlemmerne, og hun behøver ikke engang kende medlemmerne særlig godt, fordi hun igen føler banden er en slags familie for hende. Skal hun stole på andre, skal de bevise det overfor hende, og give hende deres ord på at hun kan stole på dem. For Amy gælder det om at stå ved det man siger, for hun hader løgnere, og folk der benægter deres egne ord og handlinger. Hvis man skal vise loyalitet overfor hende, eller få hende til at stole på en person, skal personen vise det via handlinger udover ord.

Hun er en håbløs romantiker, og typen der selvfølgelig falder for alle de forkerte. Selvom hun kan nægte sig selv kærlighed, og at finde den rette for hende, så har hun et indre ønske om det. Fordi Amy har den respekt i banden som hun har, og har det omdømme hun har, er der ingen der kender til hendes romantiske side, hun viser den ikke. Ingen ved, eller tror på at hun kan være romantisk, og kærlig. De kender kun til den Amy som de oplever og ser i banden, og for Amy er der heller ingen fra hendes bande der skal vide det, for hun holder det godt skjult fordi hun ikke vil have de skal se anderledes på hende, og tro at hun er svag. Selvom hun er spinkel og ikke ligner en der kan slå fra sig, så har hun ben i næsen og hendes stædighed skaber til tider gode veje for hende. Er der noget hun ikke er tilfreds med, så siger hun det, og gør noget ved det. Med hende er det aldrig "Måske" men enten "Ja" eller "Nej" for hun vil aldrig bruge ordet "Måske" til noget.

Baggrundshistorie

Barndom:

•Blev medlem af en bande for tyve, hvor det primært var tyveri der blev lavet, og det hele handlede om kriminalitet og ulovligheder. Det var ikke så meget andet der enlig skete, for banden lavede kun tyveri, kriminalitet og en masse ulovligheder.

•Blev smidt ud hjemmefra, fordi hendes forældre mente hun lavede for meget ballade, og kaos derhjemme. Men de smed hende også ud da de fandt ud ad, at hun var medlem af den bande som hun var. Hendes bror havde intet at sige, og sagde heller ikke noget.

•Blev voldtaget af bandelederen af banden, imens to andre medlemmer holdte hende nede imod jorden. Grunden til det var fordi de fandt ud af at Amy havde afsløret hemmeligheden om banden, og de ting de lavede for hendes forældre. Amy's forældre havde presset det ud ad hende selvom hun prøvede at holde det hemmeligt. Fik udover voldtægten en masse slag, flænger, skader her og der rundt på hele hendes krop.

•Blev reddet af bandelederen fra Kragerne imens nogle ad dén bande hjalp til med at de personer der holdte hende væk fra hende. Bandelederen tog hende med væk derfra sammen med hendes rygsæk og de andre medlemmer. Skulle til at forklare hende, hvad de var og hvorfor de havde reddet hende. Men Amy besvimede ret hurtigt pågrund af smerter, men bandelederen og medlemmerne tog hende med hen til det sted, hvor de holdte til.Teenager:

•Da Amy vågnede op fra den besvimede tilstand, opdagede hun hurtigt, at hun var et helt andet sted. Et sted hun aldrig havde været før, og hun fik hurtigt forklaret hvor hun var, hvad Kragerne var for en bande. Lederen af banden forklarede hende det hele, og hvad der var sket. Flere gange havde Amy nævnt at hun ikke vidste, om det var en god idé at hun kom med i banden. Dog på den anden side, havde hun intet andet sted at være, så hun begyndte at se banden som hendes familie, og fra den dag blev hun medlem af banden Kragerne.

•Efter at være blevet medlem af banden, lærte nogle af medlemmerne hende at bruge våben, dog ikke alle slags våben. Det var primært kun knive og spyd, fordi det var mest de våben bandens medlemmer var trænet i, og selv brugte. Så Amy brugte dage på at lære at håndtere og bruge de slags våben, og hun var heldig nogle af medlemmerne havde tid og havde lyst til at hjælpe hende med at lære det. Lederen havde for travlt til det, og havde overdraget ansvaret for at lære at bruge de våben til nogle af medlemmerne. Det var vigtigt for lederen at Amy som nyt medlem af banden kunne bruge enten knive, eller spyd. Fordi banden altid havde haft de former for våben, derfor var det vigtigt for Amy at lære at bruge de våben også.

•Hendes bror forsøger at dræbe hende, og hun ved ikke grunden til hvorfor. Hun har bare hørt fra hendes bror at det var en mission at han skulle dræbe hende, selvom Amy aldrig havde troet at hendes egen bror ville prøve på sådan noget. Det satte tanker igang i hende, om at hun ikke havde lyst til at ses med ham. Hun ville ikke bruge tid med ham, selvom det var et dybt ønske og havde det ikke været for bandens hjælp, og hendes egen måde at komme væk på havde hendes bror nok endt med at dræbe hende.

•Som dagene går, ugerne også går bliver Amy mere og mere indelukket, hun snakker nærmest ikke med nogen. Hun gider heller ikke snakke med andre, hun holder sig mest for sig selv. Selvom nogle af bandens medlemmer prøver at få kontakt med hende, og få nogle samtaler igang med hende, så kan de ikke fordi hun lukker dem alle ude. Hun er mest bare for sig selv, hun gider ikke snakke med nogen, hun gider og vil heller ikke fortælle nogle noget. Det er nærmest kun bandelederen som hun åbner sig op for, og vil snakke med. Det er som om hun slet ikke kan lukke bandelederen ude, så han bliver den eneste hun ikke er indelukket overfor som de dage, og uger går.

•Med tiden bliver Amy mere og mere kriminel, hun laver flere kriminelle ting og ulovlige ting. Hun begynder at blive involveret i en masse slåskampe. Slåskampe som hun enten bare lige har lyst til, slåskampe for banden, eller som er relateret til banden. Ved at hun laver en masse ulovligheder, og bliver mere og mere kriminel begynder hun også at få et dårligere og dårligere rygte.Livet lige nu:

•Hun hjælper med at træne nye tyve, og medlemmer af banden, det sker ret tit. Men det kan også ske, hvis lederen af banden har andet at se til, specielt hvis der er nogle opgaver, eller missioner der skal ordnes. Det sker til tider at Amy må lærer de nye tyve at være tyve i banden sammen med nogle af bandens medlemmer. Derfor kan der være både hende og nogle få medlemmer der hjælper nye tyve og medlemmer med at tilpasse sig, og lære de grundlæggende ting.

•Amy ser slet ikke noget til hendes forældre, hun har nærmest glemt at tjekke op på dem, og besøge dem. Selvom hun enlig gerne vil se dem (også selvom de havde smidt hende ud hjemmefra) så har Amy's fokus og opmærksomhed primært været på banden. Det er nærmest hendes et og alt, og desuden er der også meget der skal gøres så hun har slet ikke ment at det har været så vigtigt at besøge hendes familie. Men hun ved også at hun dybt indeni gerne vil besøge dem, og se dem så engang imellem ender det da også med, at hun lurer på dem igennem et vindue.

•Overvejer flere gange at opsøge hendes bror, og spørger ham hvorfor han prøver på at dræbe hende. Selvom banden også ved det, så har de flere gange prøvet at holde Amy fra at se hendes bror, og opsøge ham. Det er også endt med at hun måtte holde sig til det som banden har sagt, og den holdning de har. Det er svært for hende at håndtere situationen med at blive smidt ud hjemmefra, og slet ikke se hendes forældre og bror. Men eftersom hendes forældre sikkert aldrig vil forstå bande miljøet eller det kriminelle liv, så er hun sikker på det er bedst for hende at holde sig til banden.

•Amy arbejder primært indenfor banden som tyv, kriminel og engang imellem også som forsøgsperson til et eller andet relateret til banden. Det kan sagtens være noget som banden har gavn af eller ser som gode fordele, selvom det måske ikke er og vil være heldigt for Amy, så er det ligemeget. Hun gør gerne alt for banden, fordi hun ser det som hendes familie. Hendes forældre ser hun intet til, og heller ikke så meget til hendes bror, eftersom han har prøvet at slå hende ihjel. Selvom Amy måtte benægte mange ting angående hendes forældre,og bror så elsker hun hendes familie. Det er bare ikke noget hun indrømmer og gider snakke om, fordi følelser for hende gør en svag.Familie: Mor:Nancy Knox Horton (Levende)
Arbejder som kok & Skrædder

Far:Derek Knox Horton (Levende)
Arbejder som læge & Handelsmand

Bror:Tony Knox Horton (Levende)
Arbejder som lejemorder & Smed

Kragerne (bande):Udover bandelederen Jason, så er banden hendes familie nærmest, det er ukendt hvor mange medlemmer der. Men banden er altid åben overfor nye medlemmer, så længe man udviser loyalitet overfor medlemmerne og holder tæt med ting der sker indenfor banden så er alle velkommen til at blive en del af banden. Amy har den plads i banden at hun fungerer både som en der er omkring alt der sker, men også er det tætteste bindeled imellem bandelederen og andre bander. Hun er nærmest en slags højrehånd til bandelederen, derfor er hun også meget respekteret i banden.
Nuværende levested: Skumringskvarteret - Hun kan findes andre steder, hvis der er brug for hende(specielt bande relateret)

AndetKragerne (bande):Banden er primært specialiseret i tyveri, men laver nærmest alt indenfor det kriminelle miljø. Alt fra hærværk, kidnapning, til mord og vold, og det er meget forskelligt hvad form for kriminalitet det er alt efter opgaver, missioner. Det kan også afhænge meget af hvad bandelederen har lyst til, og tænker er en god idé og plan. Banden blev lavet af bandelederen ved hjælp af nogle tyve der intet sted havde at være, og noget hjem. Noglegange kan der sagtens være opgaver som kun omhandler to medlemmer af banden. Andre gange kan der sagtens være flere afsted på mission eller sendt afsted på en eller flere opgaver. Eftersom banden har et dårligt rygte blandt nogle enkle folk i diverse byer, holder banden til i en forladt bygning lidt udenfor Skumringskvarteret.

Eftersom banden godt kan have rivaler, og fjender her og der så undgår banden faktisk helst at blande sig i drama, selvom de ikke har noget imod problemer og kaos. Sker der drama og uenigheder blandt banden og andre bander, gør det heller ikke noget. Men tingene bliver tit ikke løst så fint som man måske havde håbet og regnet med. Til tider kan banden sagtens slås om domæner og territorium. Møder de medlemmer fra andre bander, kan der både opstå venskaber, men også fjendskaber. Bandens logo er en krage, fordi båden selve banden, men også dens medlemmer har et naturtalent for at se detaljer, og både skabe overblik men også holde overblik over lidt af det hele. Navnet "Kragerne" kom ret hurtigt på banen efter bandelederen og Amy samt nogle få medlemmer fra banden havde snakket og haft afstemninger.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 6
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 4
Kløgt: 5
Intelligens: 5
Kreativitet: 6
Mental Udholdenhed: 6
Chakra: 7


They Call me A.x... 

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat