Ezra Krohl

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 17.04.2020

Antal posts: 23

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Ezra Sebas Krohl
Kaldet: Ezra
Køn: Mand
Alder: 19
Fødselsdag: 12.10
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Ezra er endnu ikke sikker på om han er troende, men han ønsker ike at skabe splid og følger derfor traditionerne...
Erhverv: Smed
Nuværende levested: Dianthos - Dianthos
Race: Menneske

Udseende

Højde: 198 cm
Vægt: 92 kg
Ezra er en høj gut. Han er slank og muskuløs, men overhovedet ikke på en måde man lægger mærke til. Han har arbejdet under sin far som smed i et par år nu, så han er en stærk fyr - som i han kunne nok godt vælte en ko, men en ko kunne nok også godt vælte ham.

Han er hvid, men ikke bleg. Hans hår har han haft klippet karse i et godt års tid nu, men efter han er begyndt at gro det ud. Det er blevet langt, mørkt og pjusket, med lidt krøller her og der. Hans øjne er dybt brune, ikke super specielle, men er skønnest når lyset lige rammer helt rigtigt.

Noget Ezra hader ved ham selv er hans næse. Den har været brækket og er helet dårligt, så han har en ordentlig pukkelrygget næse, som ellers var meget pæn førhen.


Faceclaim: Ezra Miller

Magi

Magisk evne (1): Ingen magisk evne

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Styrker:
- stærk fysisk
- charmerende
- loyal
- Beskyttende

Svagheder:
- Har svært ved at være omsorgsfuld selvom han gerne vil
- Sjældent den morsomme type
- Absolut ingen selvtillid
- Kan til tider godt være akavet selvom han er meget social

Generel beskrivelse af personlighed:
Ezra er en lidt skæv eksistens og det ved han godt. Derfor gør han alt i sin magt for at gøre sig selv nøttig. Han vil så gerne have relationer til andre folk, og det er derfor han er så loyal. Også selv hvis de ikke ønsker ham det bedste. Han kommer fra en elskende og tæt familie, så han har tæt på ingen traumer i forhold til hvad folk ville tro når de kigger på ham. Han har intet problem med sin eksistens, og er på ingen måder utildfreds med sin tilværelse, så når det bliver nævnt at han har dårlig selvtillid er det ment som i at han ikke ved hvad han er værd. For en person som ham er svær at finde. Han er super charmerende og en rigtig 'lady's man'. Bortset fra at han nok ikke helt gider damerne lige så meget som han gider knægten over fra bageriget...

Baggrundshistorie

Ezra er født på den rejse som hans forældre drog da de rejste ind mod hovedstaden Dianthos. Han blev født om natten, i en lille vogn hvor den eneste anden til stede end hans far, var en lille gammel kvinde de havde samlet op på vejen.

Som barn var ezra det barn en hver forældre ville ønske sig. Altid "Ja, far" og ingen problemer med opførslen. Det var indtil Ezra's bror blev født. Issy, eller Isiah var et barn sendt fra helvede, eller det var han i hvert fald ifølge Ezra. Selvom Ezra den dag i dag ikke holder noget ondt mod sin bror, har det ikke altid været lige let for de to. Da Isiah krævede rigtig meget opmærksomhed fra deres forældre på grund af hans konstante skaberi, gjorde Ezra sit bedste for at matche hans opførsel, men uden lige så meget held. Det var derfor at som Ezra blev ældre blev det nemmere for ham at have en tæt relation til sin far som hans smedelærling. Det gik også rigtig godt i lang tid, indtil at Isiah fyldte 16 og også blev bragt ind i branchen. Ezra har nu valgt ikke længere at kæmpe for opmærksomheden, og derfor bliver han hurtigt knyttet til folk der vælger ham frem for andre.

Ezra er virkeligt ikke nogen som helst. Han er ikke speciel, men gode guder hvor han ønsker sig et sted at høre til.

Familie: Fader (Arn) status: i live
Moder (Asha) status: i live
Broder (Isiah/Issy) status: i live (desværre)

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Elendig
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Blæksprutten, Lux
Lige nu: 2 | I dag: 8