KlytiëKlytië
Krystalisianer

Kaotisk Neutral
Race: Elemental
Alder: 26

Status: Aktiv
Godkendt: 19.03.2020
Antal posts: 76
Skaber: Pivedyr

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Klytië Eos Sarris
Kaldet: Klytië, Eos
Køn: Kvinde
Alder: 26
Fødselsdag: 22 December
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Valeria
Erhverv: Bonde
Nuværende levested: Azurien
Race: Elemental

Udseende

Højde: 165 cm
Vægt: 55 kg
Øjenfarve: Crystal blå øjne, med en hint af havblå i den yderste del.
Hårfarve: Kridhvid hår
Kropsbygning: Ligger til den lave side, meget spinkel men har alligevel kvindelige former, selvom hun er meget ranglet i hendes kropsbygning.
Ar: Tre ar fra en kniv på hendes venstre hofte, de er på en lige række, og er alle samme størrelse. Har også fået graveret med en kniv en bølge på hendes lår, men ikke et ar man nemt lægger mærke til da den er til den lille side. To prikker på siden af halsen, som stammer fra et bid fra en vampyr.
Smykker: Har en ring som er formet som en dråbe rundt om hendes ene finger, der en nærmest gennemsigtig blå.Magi

Magisk evne (1): Hun kan manipulere med vandets temperatur, så det fryser. Hun kan ånde under vandet, samt kan skabe flodbølger, så længe det er fra en større vandressource, som ved en sø eller havet, men det ikke noget hun kan gøre særlig mange gange på en dag, da det kræver meget af hendes egen energi, så det er meget udmattende for hende.
Hun kan lave små vandkugler, fra mindre vand ressourcer, eller hvis der nok vand i luften, kan hun godt formå at hive noget vand frem fra luften i stedet. Hun kan kaste med vandkuglerne hun laver, for at kunne beskytte sig selv. Hun kan forme vand efter hendes ønsker, og fryse dem i den form hun laver det.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Hun kan fryse enhver flydende substans som hun kan se, så det bliver til is, men kan også varme det op igen efter hun har frosset det til is. Hun kan også tage lidt vand af gangen og fryse det til is, derved lave enten istappe eller iskugler som hun kan bruge som våben mod andre. Hun kan få is til at brække i stykker og komme i bevægelse, også selvom det er is på en større overfalde. Når hun begynder at få vand fra luften til at fryse, bliver det til sne eller hagl, eller hvis der er nok vand i luften til istappe eller måske iskugler.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Styrker:
- Udadvendt
- Hun er god til at holde lav profil når hun ikke vil have opmærksomhed.
- Selvtillid

Svagheder:
- Stoler blindt på folk hun kender
- Kan være yderst opmærksomhedskrævende
- Har et voldsomt temperament

Generel beskrivelse af personlighed:
Klytië lever nærmest i vand, eller yderst tæt på vand. Hun er god til at gemme sig selv væk, hvis hun ikke vil have opmærksomhed. Hun er en person som har mere selvtillid end mange andre, men hun har også et temperament som man ikke har lyst til at opleve. Når hun først stoler på en person, så stoler hun absolut blindt på dem. Hvilket før har givet hende nogle problemer, hvilket også er grunden til det tager lang tid for hende at stole på andre. Hun er meget udadvendt, elsker især at få opmærksomhed. Hvilket nogle gange kan pisse hende lidt af, hvis hun ikke kan få folks opmærksomhed. Hun er sød det meste af tiden, kan være yderst charmerende, hvis hun absolut føler for det. Hun er ikke bange for at tage en udfordring op, næsten lige meget hvad det faktisk er. Hun ved hvad man skal gøre for at få opmærksomhed, men dette er ikke altid noget hun faktisk ønsker, da hun ofte bare ønsker hendes tid. Hun er typen som er stolt af den person som hun er, som ikke fortryder meget i hendes liv.

Hvis hendes temperament stikker helt af for hende, så skal man absolut passe på. Hun vil bare i arrigskab kaste is og vand efter folk, fryse hver flydende substans hun kan se for at kaste det efter en person. Ved større vandressourcer vil hun nok ligefrem gøre så vandet for hevet folk ned under det. Hun er ikke en person man har lyst til at være uvenner med, for hun er ikke den som fortryder de ting hun gør i vrede.

Baggrundshistorie

Hun har altid boet i Azurien, hvor hun er tættere på naturen end så mange andre steder. Hun blev født af magi igennem de naturelementer som er i Azurien, så det er et sted hun altid har kendt til siden altid.
Klytië har været en som var sky overfor andre væsener og mennesker, da hun oplevede hvordan de nogle gange kunne reagere, dengang hun var i gang med at begynde lærer sine evner at kende, hvor de begyndte at jagte hende, hvor hun bare var glad for hun ikke havde øvet sig tæt på sit eget hjem.

Hun havde nok oplevet mere end hun burde i den tidlige alder, kun 14 år, var hun allerede knækket, havde ingen tillid til nogle væsener omkring hende. Hun var blevet tortureret af andre væsner, ar som stadig kan ses på hendes krop. Det var både fysisk og psykisk smerte hun gennemgik, hun var blevet holdt fanget i år. Hvor tortur og voldtægt var blevet hver dag, hvilket også gjorde hun en dag knækkede. Det var den dag hun især opdagede hvad hun var i stand til, for der havde været en flod tæt på dem. Hun kunne se den fra et vindue, det var så tæt på, men det føltes så langt fra. Men vreden havde ophobet sig så meget, at hun havde formået at lave en flodbølge, som havde taget mange af de omliggende huse med sig. Hun havde været en slave i flere år på det tidspunkt, det var altid forskellige personer hver dag, men altid en hun kendte, ham som havde taget hende fra hendes hjem.

Hun har altid nærmest levet i vand, så derfor fandt hun også hurtig ud af hun kunne ånde når hun var i vand. Men en dag hvor hun var i Azurien, blev hun opdaget som hun var under vandet. Det var dog en venlig person, ved navnet Benjamin. Det tog ham tid at få hende til at åbne op, til at få hende til at stole på han ikke ville hende noget ondt. Hun skælvede hver gang han kom tæt på hende, imens hun kastede vand på ham flere gange for at få ham til at forsvinde. Men da han først fik knækket hendes skal, begyndte han at lærer hende alt der var værd at vide. Hjalp hende med at forbedre sine evner som årene gik, så hun kunne komme til sit maks. potentiale.

Hun måtte starte fra bunden, hvor de startede med fysisk styrke. De begyndte langsomt at bygge den op, hun begyndte langsomt at bære på flere og flere ting. Indtil hun ramte et punkt, hvor det var nok for hende, hun havde ikke brug for en større fysisk styrke. De prøvede også med våben, hun ved hvordan et våben skal holdes og bruges, men kun en kniv. Hun var lidt af en kegle til lige at lærer våbenfærdigheder, det var ikke nået som faldt hende naturligt ind.

Hun har altid haft en god smidighed, så det aldrig noget de rigtig har trænet hende i, da det ikke føltes nødvendig. De brugte mere tid på at få hende mere fysisk udholdenhed, da hun slet ikke kunne gøre særlig meget uden hun var helt forpustet med det samme. Imens prøvede de også arbejde på hendes taktik og mentale udholdenhed, hun havde det ofte med bare at tænde fuldstændig af, hvor hun bare endte med at gøre et eller andet tilfældigt uden at tænke over hvad det måske havde af konsekvenser for hende. Hun kunne presses ved den mindste ting, der skulle ikke meget til for at få hende til at tænde fuldstændig af eller gøre hende bange for dens sag skyld. Men jo mere de fik arbejdet med alle de ting, jo mere kom hun ind på sine egne evner, så de også kunne begynde at finde ud af hvad hun faktisk kunne, hvilke evner hun var så heldig at være blevet givet.

Benjamin har altid været en del af hendes liv, fra dengang hun var helt ung hvor hun ikke havde andre, slet ikke i den svære tid efter de år i fangeskab. Desværre var Benjamin et simpelt menneske, han døde 2010, hvor Elementalerne begyndte at vise deres vrede. Der var en elemental der så dem, som de var igang med at bygge hende op til at være klar til kamp, men den anden elemental troede han hjalp hende for han troede ikke de bare trænede, elementalen valgte at slå Benjamin ihjel. Der gik ikke mange minutter, inden hun havde elementalen ihjel, som havde slået den person ihjel hun så som familie. Hun har levet for sig selv siden den dag, passet på med hvem der så hende og hvem der ikke gjorde, på trods hun ikke er genert på nogle måde. Men hun havde brug for at sørge over det hun mistede, en så tæt på hende, en hun stolede på med hendes liv. Hun fik alt den opmærksomhed hun kunne ønske fra ham, hvilket også har gjort hun er blevet meget opmærksomheds krævende som tiden er gået, så det altid ligegyldigt om det er den gode form for opmærksomhed eller den dårlige form.

Familie: Har intet familie.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Kampteknik: Under middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Intelligens: Under middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Fantastisk

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat