Draco

Krystalisianer

Status: Aktiv

Godkendt: 28.05.2020

Antal posts: 183

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Draco Duncan bercalinon
Kaldet: grønne lyn
Køn: Mand
Alder: 300
Fødselsdag: 20 August
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Isari og Avanya
Erhverv: Kriger
Nuværende levested: Elverly - Elverly
Race: Skovelver

Udseende

Højde: 160 cm
Vægt: 70 kg
Draco er en elver på 160 cm og Slank til værdags brug går han med en vid skjorte han guld tegn på skulderen mens han har en vest på som er grøn med grønne Mønster på og har lidt guld kant på sig der også. Draco har vidt sølv elver hår og bær en Tiara med en lille som en form af en krystal Perlær som er grønne Draco har også lyse grønne øjne og et mærke på side af kinden som fortæller som han fik lavet da han bliv Soldat. Draco har også et sværd som bliv smede til ham ud af en stjerne. Draco vejer om kræng 70 kilo.


Magi

Magisk evne (1): Han har even til at bevæge rødder. Nogle kræver mere ind andre. De helt stor kræver lidt tid at få og dem har han kun kunne få 6 op af ind til Videre. Han bruger dem som våben eller forsvar hvis Fjenden er længere væk. for det meste lægger han hånden ned på jorden for at få bedst rasutalt ud af det , men han kan også gøre det med med bare at pege ned mod jorden. Her er det kun de små rødder der kommer op, for de kræver ikke så meget som de store. Når han bruger de store rødder tager det lidt mere af hans kræfter end hans små. De små rødder bruger næsten ikke noget af hans energi. Når det glæder tid på hans evne, så kan han bruge den en halv time på de store og en times tid på de små.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Draco er en meget sød når man lære ham at kende og finder også ud af at han har et respekter folks valg hurtigt. Dog ville Draco ikke snakke om sin mor for meget da det gjorder ham ondt i langt. Draco ser dog meget lidt på så som onde væsner de har ikke noget at gøre i dette land som sådan sem som gøre onde ting i verden. Burde straffes. Men på tros af det kan Draco også blive ked af det som alle Ander. Men han holder altid sin munterhed i top han elsker også at spille musik. Og elsker Dyr og ville også gøre alt for at beskytte dem vis han kan komme til det... Draco er dog bange for flagermus dem bryder han sig ikke så meget om plus han har en svaghed for lidt charme Draco kan også virke Flintene en gang i mellem men det er mest vis der er en kvinden han godt kan lide... selvom m han ikke mener det så hårdt. Hans savn til hans mor kommer af og til ind når han er af lenne i sit hjem og det er også der for han ikke bliver der særlige længe af gagen og er sammen med sine venner når han kan gøre det.


TALENTER !
lærnem
god til at lytte
god til at af læse folk
er god til slås
og er gald for sin Natur Evne røder



Svagheder:
han er bange for flagermus
bange for at ikke at blive en god nok kriger/ soldat for sin far og for at skuffe ham
han har en svag hed for lidt charme
han er bange for ikke at blive god nok og ikke en skuffelse
hans mor. hans savn til sin mor har vokset sig lidt
Hans sværd han er lidt øm om den da den bliv lavet til ham ud af en stjerne
hans indlukkethed kan også spænde ben for mange ting men det ikke noget som han viser

Baggrundshistorie

barndommen
Det var en klar sommerdag da Ayesh fødte Draco Duncan, sin første fødte søn i Elver byen Elvelry. Hans far var så lykkelige over at have fået sig en søn, at han næsten fortalte det til alle i byen. Det havde nemlig været svært for dem at få et barn sammen, men efter nogle års forsøg, lykkedes det så. Draco var et fin lille drenge barn, sund og rask, og hans mor var altid så nervøs for ham, når han var ude og lege sammen med sin far. Draco blev 4 år gammel og var begyndte at lege lidt mere med børn på sin egen alder. Han blev gode venner med en pige ved navn Elia og en dreng med navn Spot. De 3 danne sig hurtigt et tæt venskab og Spot og Draco fik altid kastet sig ud i problemer. Det lå ikke i god jord med Ayesh, Dracos mor, men hun kunne ikke få de 3 adskilt fra hinanden. En dag blev Dravos far dog sur, da de vældtede en gammel rustning som Dracos farfar havde brugt. Det kunne de mærke på den hårde måde.
Da Draco fyldte 6 år, begynder han at lære at bruge sværd sammen med sin far. Til at starte med syntes han det var sjovt og drømte om at blive soldat/kriger Da hans far dog sagde: ” Det skal der bruges meget mere tid på, og det ikke noget man bare lige bliver, ” fik lysten i ham til at stige. Draco blev tit gjort lidt grin af, når de ander spurgte ham om hvad han godt kunne tænke sig at være. Da Draco fyldte 16 år meldte han sig som soldat .
Draco begyndte stom lærling sammen med Spot. Dog ville Elia gå den anden vej og blev healer. Det viste sig også var en god ide, da Draco efter nogle måneder, fik et slag over øjebrynene og fik et sår. Med hjælp fra Elia, fik hun healet det meget hurtigt. Hans mor var dog ikke så glad for at se det og gav hans far skylden for ikke at træne ham bedre op. Efter det måtte Draco gå til ekstra trænings timer. Draco fyldte 17 år og var stadige meget ung. Her fik Draco en kniv af sin far, som var blevet special lavet til ham. Han fik at vide, at han kun måtte bruge den til at forsvar sig med, hvis det kom til det.

90 år sener; ung elver

Draco var nu blevet en ung mand på nogle 100 år, og var ved at kunne sine kamptekniker rigtig godt. Draco indså at det var svært at blive soldat/kriger i sin egen hjem by, og dette var hans far ikke særlige glad for da han fortalte hans det.Til hans fars lettelse blev Draco dog kriger/soldat hos elverene alligevel. Hans drøm var stadig at blive soldat Hos elverne




Dracos 200 år

Draco blev så 200 år, men dette er en svær tid for ham, da han mistede sin mor i en ulykke. Dette skete da hun bliver reddet ned at to heste. Dracos far taget tabet rigtig hårdt og der går nogle år før de begge er kommet sig over det igen. Der går dog ikke en dag uden Dracos savn til sin mor er der. Draco fylder så 250 år og få sit første elver smedet sværd, ved navn Ulfhild. Dette betyder ulv og kamp (historien kan ses længere nede) Ikke nok med at hans mister sin mor, så spiller pesten også en store rolle hos elverens liv. Draco blev dog ikke syg på samme måde som andre, men mistede nogle af hans venner. Derudover brød der en konflikt ud med dæmonerne, hvilket gjorde det svært for ham at besøge andre. Da hans pligt som soldat/kriger var vigtigt.. her lærte han også at kunne bruge råder som våben og så meget andet


300 år

Draco var nu 300 år og begyndte at tænke stor baner; han ville ud og rejse mere. Han ville ud og se noget mere af den store verden, og det gjorde han så i en periode. Han rejste fra nord til syd til øst til vest og brugte noget tid med det. Draco sluttede turen med at vende hjem og sige til sin far at han ville have sit eget sted at bo. Han ikke gad at bo hjemme mere. Så det gjorde Draco og fandt sig et stille og rolige sted hvor han kunne studere, passe sin have og træne til kamp vis det skulle være det og her bor han stadig den dag i dag .

Familie: Far- lever
Mor-død

Andet

hans sværd historige Ulfhild

bliv smede ud af det Finest jern man kunne lave og i denne tid den var i gang med at blive tenget op og lavet faldt en stjerne ned fra Himlen og det syntes Draco god ide vis man kunne få sådan en smuk stof ind i sit sværd. Så Draco tog safølige ud for at finde den falden stjerne men det var ikke helt så ledt som han tode det tog ham nogle unger for at finde den dog var der heldige vis igen der hadet set var stjerne var faldet ned... så han fadnt den og samlet den lille crystal op lå på jorden.... sener bliv det til de runer som sidder inden i Dracos sværd få even til at kunne lyser op når der er fare på fære

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3