Marilyn

Krystalisianer

Status: Arkiveret

Godkendt: 14.03.2020

Antal posts: 6

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Marilyn Belrose Portner
Kaldet: Mary
Køn: Kvinde
Alder: 22
Fødselsdag: 14. januar
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Isari
Erhverv: Skrædder for de adelige og rige
Nuværende levested: Dianthos - Dianthos
Race: Menneske

Udseende

Højde: 170 cm
Vægt: 64 kg
Hår: Håret har en smuk rød farve og er som regelt ikke sat op men hænger bare løst i meget bløde krøller omkring ansigtet.
Øjne: Hendes øjne er en fortryllende blå, som udstråler venlighed og kærlighed.
Hudfarve: Hendes hun er en smule lys med en rødlig undertone
Kropsbygning: Marilyns krop er smukt bygget, hun er ikke tynd men slank med flotte former.
Kendetegn: Hendes røde hår og så har hun en tatovering på hendes højre skulder.

Magi

Magisk evne (1): Illusions evne
Marilyn er i stand til at skabe en illusion af de kjoler hun syr så både hende selv og kunden kan se hvordan kjolen kommer til at se ud og så kunden kan komme med ændringer og prøve kjolen før den er færdig. Dette er en evne alle kvinder i hendes mors familie har og dette er grunden til at forretningen er så succesrig. Hun kan få op til 4 personer inklusiv hende selv til at se illusionen og som regel varer det op til et par minutter. Hun ved at hun kan skabe andre illusioner men dette er ikke noget hun har øvet sig i.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Ild (elementærmagi)
Marilyn kan danne ildkugler i håndfladerne, som evt. kan kastes/skydes efter modstandere. Ildkuglerne er ca. på størrelse med golfbolde. Derudover kan hun antænde brændbart materiale ved at berøre det. Marilyn bliver træt efter brug af hendes elementærmagi, hun kan derfor ikke skyde for mange ildkugler ad gangen eller antænde for store materialer uden af være helt udkørt bagefter. Hendes evne gør ikke at hun er immun overfor ild men hendes krop er altid naturligt varm.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Personlighed

Generel beskrivelse af personlighed: Marilyn er meget udadvendt og bestemt ikke bange for nye mennesker. Mange ville nok kalde hende naiv, alt for venlig, optimistisk, måske lidt skør og i det hele taget en meget glad og livlig person. Hun falder for hver anden fyr der kommer forbi hende og er gerne forelsket i mere end en mand ad gangen. Hun elsker kærlighed da dette er en af de vigtigste ting i verden for hende.
Marilyn har dog et meget stort temperament når hun bliver såret eller forrådt af nogen hun stoler på, hvis dette sker kan hun godt finde på at gøre ting uden at tænke sig om først.

Styrker: Venligtsindet, gode manerer og eventyrlysten.
Svagheder: Usikker på sig selv, svaghed overfor det modsatte køn og naivitet.

Baggrundshistorie

For 30 år siden faldt en sømand ved navn Viktor for datteren af en rig skrædder. Hendes navn var Elise og hun var lige så eventyrlysten som Viktor, hun havde altid drømt om at rejse verden rundt. De var forfærdelig forelsket og hver gang han var i Dianthos brugte han hvert eneste sekund med hans livs kærlighed. Efter mange år sammen, to år inden Elise skulle overtage familie forretningen, blev de gift og hun tog med ham på deres første sejltur sammen. Da parret kom hjem fra deres rejse var Elise gravid. Den 14. januar fødte Elise en lille pige som de gav navnet Marilyn. Blot få måneder efter tog Viktor afsted på hvad der viste sig at være hans sidste sejltur. Skibet han var ombord på blev fanget i en forfærdelig storm og gik til grunde. Elise blev fyldt med sorg da nyheden kom om at hendes mand var død og hun svor at hun aldrig ville lade hendes lille datter forlade Dianthos af frygt for at noget skulle ske hende. Ca 5 år gik og Marilyn voksede op med Elise og hendes bedstemor Ann i et hus midt i byen. En dag da Elise var på markedet mødte hun en gårdejer ved navn Leonard, og efter mindre end et år blev Elise og Leonard gift. Elise tog Marilyn med sig og flyttede ud på Leonards gård hvor hun fik plads til at have sin base for skrædderforretningen. Endnu et år gik og Elise blev gravid igen, og de fik tvillinger, en datter ved navn Erika og en søn ved navn Erik.

Nu, mange år efter, er Marilyn blevet voksen. Hun har lært at sy fra hendes mor og er blevet særdeles dygtig til det. Hendes mor vil have hende til at overtage forretningen og selvom Marilyn gerne vil gøre sin mor glad, så længes hun efter at opleve verden som hendes far engang havde gjort. Hun var vokset op med historier om mange af hendes fars rejser og hun ville gerne ud at rejse. Dette havde hendes mor dog forbudt hende og som hun var blevet ældre ville hendes mor ikke længere fortælle disse historier for hende, i stedet sagde hun bare at verden udenfor var et farligt sted.

Familie: Mor: Elise Belrose Vendell, levende.
Far: Viktor Portner, død.
Stedfar: Leonard Vendell, levende.
Halvbror: Erik Vendell, levende.
Halvsøster: Erika Vendell, levende.

Andet

Familiens skrædder-forretning har både en lokation i hovedstaden og ude på gården. Derudover tager de også ud til de adelige for at sy og rette deres tøj.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 1