LunaLuna
Iagttager for Verbatim

Neutral Ond
Race: Halvdyr
Alder: 16

Status: Søger tråde
Godkendt: 15.02.2020
Antal posts: 45
Skaber: Jinx

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Lunaliluna Cordylos
Kaldet: Luna - Betteskid - Møgunge - Flere kan komme
Køn: Kvinde
Alder: 16
Fødselsdag: 30. januar 2004
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Ikke troende (Vil tro på hendes bror Lui hvis hun skulle tro på noget)
Erhverv: Iagttager for Verbatim
Race: Halvdyr
Uddybende om race: Hvidt firben

Udseende

Højde: 170 cm
Vægt: 60 kg
Luna er spinkel, og er ikke selv sikker på hun ejer nogle former for runde former, og generelle former. Hendes hud er lys, og hun har langt hvidt hår. Ligesom hendes bror Lui er Luna koldblodet,og det vil derfor føltes koldt at røre ved hende. Hun føltes altid kold.

Hun har spidse negle, hvilket er et af hendes klassiske kendetegn. En sort tunge, som ligesom med hendes bror Lui kan blive lang, men dog ikke ligeså lang som hans. Luna har en lang tynd hvid skællede hale, lidt mørkere i farven end hendes brors hale.Luna går ligesom Lui klædt i mørke farver, gerne i tøj der har hætter, så hun kan gemme sig lidt væk. Hendes hale er gemt væk ind under hendes påklædning. Så den ikke er fremme for andre.

Magi

Magisk evne (1): Kravle klør

Lunas negle er spidse, og bliver automatisk meget lange ved brug af evnen. Neglene vokse max op til 7 cm, hvilket gør det muligt for hende at kravle op ad mure,vægge, træværker. Andre slags bygninger og materialer vil også gøre det muligt for hende at kravle ved brug af hendes klør. Det er ikke kun på hænderne men også på fødderne, og med det maksimale på 7 cm kan Luna selv bestemme længden på kløerne, så længe grænsen ikke overskrides. Evnen kan bruges højst op til 1 time, når dr er gået 1 time vil evnen holde op med at virke, så hvis Luna kravler rundt vil hun simpelthen falde ned når der er gået en 1 time.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Magisk evne (2): Firbenets hale

Omvendt hendes bror Lui, så kan Luna s hale bliver op til 3 meter lang, for normalt har hendes hale en normal størrelse. Men så snart denne evne bliver aktiveret kan halen bliver 3 meter lang, hvilket giver hende mulighed for at kunne indfange bytte. Det sker ved at hun snor halen rundt, og enten hiver byttet til sig,eller svinger byttet rundt. Det giver hende også en glimrende fordel at fange føde på,ved at bruge hendes hale til at skaffe det føde hun vil have brug for. Det er kun en gang om dagen, at hun kan bruge evnen.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

PersonlighedLuna er ligesom hendes bror Lui til tider meget barnlig, og kan have en utrolig barnlig opførsel. Hun nyder at se andre være i smerte, og hun nyder at se andre komme til skade. Hvis hun selv kommer til skade eller lider vil hun enten give skylden på alle andre end hende selv eller grine over det. Man vil typisk tænke møgunge når man møder hende, fordi hun tit opfører sig som en værre unge. Tit gør det ikke hele førstehåndsindtrykket bedre når hun er sammen med Lui, for tit stikker det helt af når de to er sammen. Hendes dårlige syn som Lui gør at hun tit kan støde ind i andre uden at have set dem, eller lagt mærke til dem.

At undskylde overfor dem er slet ikke noget hun ville gøre,hun vil bare give dem skylden for at have væltet ind i hende. For i hendes øjne gør hun aldrig noget dårligt, eller ondt. Luna er af natur meget nysgerrig, og det er nærmest på ALT, personer, steder, lyde og dufte. Alt skal næsten udforskes og undersøges, før hun faktisk føler hun kan falde til ro og få ro i hovedet. Hendes hale er hun modsat Lui meget opmærksom på, hun ved hvor den er henne, og dog så opstår der sommetider situationer, hvor hun slet ikke kan kontrollere hendes hale, så den kan sagtens ligge og flyde et sted hvor hun opholder sig. Når den bare pludselig bliver synlig, og ligger og flyder kan folk tit træde på den, og så er det først i det øjeblik at det går op for hende, at hendes hale var der.

Selvom hun faktisk havde været vågen omkring den,og opmærksom på den. Så det skønne overblik over hendes hale kan godt smutte, og dog kan det også ske at hun ender med at vælte andre. Spænde ben for dem, og sker det vil hun blot grine og nyde synet af det. Der vil ikke være nogle former for skyldighed, eller nogle former for skam. Hvis det skulle ske at Luna taber halen, går der ca 1 måned før den vil være vokset ud igen, og det er det samme som med hendes brors hale. Hun vil dog være utrolig fornærmet hvis det skete, og nærmest blive utrolig pigesur imens hun ville have armene over kors og sukke så dybt hun overhovedet kunne.

Luna er meget flink ret tit faktisk, hun er ganske venlig overfor alt og alle for det meste. Det er dog mest hendes til tider meget arrogante og drillende opførsel der skygger det venlige og flinke. Hun elsker at gøre tingene meget værre end, hvad de allerede er. Udover det er hun et rimelig stort konkurrence væsen, som elsker at vinde,og hader at tabe. Derudover er Luna meget glad for at diskutere og skændtes med andre,og det er næsten underholdning for hende. Men hvis man gemmer alt de næsten grusomme sider af hendes personlighed væk, så er hun ganske venlig og flink. Ønsker faktisk ikke at være så ond overfor andre, men det sker ligesom bare hele tiden.

Styrker:

-Tilpasse sig - Luna er utrolig god til at tilpasse nye omgivelser, og personer. Det vil sige hun har det rigtig nemt ved at falde ind blandt andre personer, og falde nemt til nye steder.

-Lusket - Hun er af natur meget lusket, så derfor kan hun nemt finde løsninger på alle mulige ting. Mest for at give hende selv en fordel. At være lusket gør også hendes anden evne meget effektiv at bruge, fordi hun sagtens kunne finde på at spænde ben for andre, og gøre livet surt for andre ved brug af hendes hale.

-Hurtig - Hun kan hurtig forsvinde blandt mængder af folk,enten ved at kravle (både ved brug af hendes evne men også uden). For at forsvinde hurtig væk er Luna nød til at kravle, fordi hendes løb ikke er særlig hurtigt. Som firbenet er hun hurtigst på jorden,græs, andre steder hvor hun har mulighed for at kravle.


Svagheder:

-Stædig - Vil tit have hendes vilje, og kan blive utrolig pigefornærmet, sur hvis det ikke sker. Luna vil have ret hele tiden, og får hun det ikke vil hun finde alle mulige grunde til hvorfor hun skal have ret.

-Lui - Selvom hun har et had/elsk forhold til hendes bror (mor også) så er Lui virkelig det hun elsker allerhøjst, uden ham vil hun slet ikke føle sig som den person,og det hun er. Skulle der ske Lui noget ville hun nærmest gå amok, og bruge alle midler for at hævne sig. Hun kan være utrolig modbydelig overfor ham, men også meget overbeskyttende overfor ham.

-Taktisk - Er utrolig dårlig til at være taktisk,og det gælder både generelt og med hendes evner, hvis der skal klares noget ordner hun det tit som hun føler det skal gøres. Hendes taktik er utrolig dårlig, og selvom hun prøver at blive bedre til det, så sker det aldrig. Hun har måske en meget minimal form for taktik, så det er ikke noget hun er særlig god til. Det kan være ganske uheldigt i visse situationer, og kan også tit være et stort problem. Hvis hun skulle bruge hendes evner vil hun aldrig gøre det taktisk, det vil kun ske meget, meget sjældent at de overhovedet bliver brugt taktisk samt logisk.Baggrundshistorie

Bemærk det meste af baggrunden er meget lig Lui s baggrund.

Luna er fra samme kuld som hendes bror Lui nemlig et kuld på 17 halvfirben. I familien var det ikke unormalt, at alle unger blev overladt til dem selv, så snart de kom ud, men alle unger blev som regel i deres skjul indtil de var 2 år. Før det, var de nemlig alle helt blinde. Derefter begyndte synet at udvikle sig og som 3-årig stoppede udviklingen, dog havde Luna et lidt bedre syn end de fleste, selvom hendes øjne var ganske blinde det meste af tiden, så blev synet bedre og bedre. Om det havde været et held,eller gode gener vides ikke. Til tider føler hun sig stadigvæk blind, og at synet bliver værre og værre.
Luna brugte meget af de første 4 år af sit liv i sumplandet som Lui gjorde, hvor hun mere eller mindre levede som et vildt dyr, lige som alle sine søskende. Luna nød at hoppe rundt, og udforske hele sumplandet. Næsten hver krog skulle udforskes og tjekkes ud. Ud ad hele søskende flokken var hun nok en af dem som var mest nysgerrig,og nærmest undersøgte ting helt ned i detaljer. Når der var tåge over hele sumplandet kunne mange af hendes søskende gøre brug af de evner de havde. Luna derimod kravlede løs på træer, sten, og rundt omkring, og når det var tid til at få noget at spise kunne hun fange byttet og føde med hendes hale, eller sætte kløerne ned i byttet.

Som 5-årig luskede Luna rundt omkring medanien, de varme kilder og andre steder hvor hun lige havde lyst til at udforske og luske rundt. Hun kravlede løs, og undersøgte de nye steder. Der var også en klar plan for hende ved at være disse steder, og det var at finde noget nyt bytte, noget nyt føde som hun kunne nyde. Det var efterhånden blevet trættende for hende at spise det samme hele tiden. Hun trængte til noget nyt, og havde også lyst til at se sig omkring. Efter at have undersøgt og kravlet rundt ved områderne besluttede Luna sig for at snuse og luske efter Lui. Fandt ham fanget af en trold, og uden at tænke sig om prøvede hun at redde ham, og få ham fri for den stygge trold. Men efter at trolden havde givet ham en chance vidste Luna at hun slet ikke behøvede at hjælpe ham. Så hun vendte tilbage til det hun var igang med,nemlig at undersøge andre steder. Mest efter føde, og for at se sig lidt omkring, og eftersom Luna manglede noget tøj var hun nød til at finde en løsning. Efter at have endt i Amazonitskovene besluttede hun sig for at prøve at finde ud af, hvordan hun kunne skaffe sig noget tøj. Eftet at have ledt i noget tid mødte hun en frø der talte til hende, hun forstod først slet ikke, hvad frøen snakkede om. Men efter lidt tid gav det mening, og hun forstod pludselig hvad frøen snakkede om. Frøen lærte hende om sproget kaldet krystalisiansk, og Luna lærte skam også lidt af det, så godt som hun nu kunne. Så nævnte frøen at det var godt at hun dækkede sig til, specielt når hun tilhørte den race som hun gjorde. Til at starte med kunne hun slet ikke forstå, hvorfor hun skulle dække sig til, det gav da ingen mening. Frøen daskede hende ovenikøbet flere gange i hovedet med en gren, og forklarede hende så omkring tøj, hvordan hun kunne lave det selv. Den letteste måde til at lave noget tøj selv, og så flink frøen var hjalp han da også hende med at få lavet noget tøj. Det blev til nogle mørke klæder, og efter hendes store ønske om hætter fik frøen gang i sytøjet,og syede noget beklædning med hætte på til hende.


Efter at Luna var fyldt 9, søgte hun lidt længere ind mod Dianthos, og enlig generelt det område. Hun boede tit her og der rundt omkring i sumpe, skove og på gaden. Aldrig sammen med Lui, selvom hun tit tænkte på at finde ham, og opsøge ham. Men det blev mest til at hun opholdte sig for sig selv. Hun var ganske fremragende til at tilpasse sig, så det var slet ikke noget problem at bo her og der og rundt omkring. Med tiden var hun blevet mere almindelig, og begyndte at klæde sig mere passende og mere som et normalt menneske næsten. Det hun manglede, og havde brug for kunne hun let skaffe, enten ved at stjæle det eller ved at bruge nogle metoder der ikke var helt lovlige. Ikke fordi at stjæle var lovligt, men det var hun ligeglad med. Sprog var noget hun lærte mere og mere, både ved hjælp af frøen fortsat, men også ved at støde ind i random personer, og at lytte til det. Ved at udforske kroge og byer, lærte Luna hurtig at udvikle sproget mere og mere, hun blev meget god til at bruge det. Hendes beklædning og evner havde hun begge to rimelig godt styr på, evnerne startede hun med at få styr på i en tidlig alder, og beklædningen blev kun bedre og bedre jo mere hun øvede sig. Men også ved hjælp af frøens instrukser. Hun begyndte at opholde sig mere og mere omkring byen, også skovene blev nydt rigtig meget. Måden at skaffe føde på blev bedre, og hun udviklede tit nye metoder til at indfange et bytte. Luna var blevet mere almindelig og normal, man skulle næsten ikke tro at hun var den race som hun var.

Ligesom der var sket for Lui så havde Luna en helt normal dag vandret rundt i de tætte skove, og der havde hun hørt en masse snak omkring en organisation. Det gjorde hende utrolig nysgerrig, og hun ville høre mere omkring det. Synet af nogle fremmede havde hun efterhånden haft øje for i noget tid, og med god udsigt fra et af træene hun havde siddet oppe i. Men efter at have siddet på en ustabil gren, var hun faldet ned på jorden, og ømmede sig højlydt. Hun blev fanget, og fortalte dem hvad hun havde hørt, og at hun havde luret på dem i noget tid. En dag opsøgte de Luna, og de tilbød hende en position - den laveste i organisationen Verbatim. Siden den dag blev og har Luna været iagttager for Verbatim, hvor hun nyder at hænge ud med Lui, og hjælpe organisationen.

Luna kan ligesom Lui ikke helt flydende Krystalisiansk endnu, men det er tættere og tættere på. Hun prøver hele tiden på at øve det. Tit kommer der sætninger, ord ud ad hendes mund som slet ikke giver nogen mening, tit forstår andre hende ikke. Selvom hun må prøve at fortælle med hænderne og engang imellem halen, selvom det overhovedet ikke hjælper.Familie: Far Ukendt.
Mor Ukendt.
16 søskendeDe fleste er ukendte på nær Lui.

Nuværende levested: Det vestlige Krystalland

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 5
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 4
Intelligens: 5
Kreativitet: 6
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 10


It's never my fault, only 90% of the time but shh...

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat