AnukiAnuki
Ypperstepræstinde for Chance

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 27

Status: Søger tråde
Godkendt: 27.10.2019
Antal posts: 34
Skaber: v0idwitch

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Anuki Amynta
Kaldet: Nuki
Køn: Kvinde
Alder: 27
Fødselsdag: 21/1 1992
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Chance
Erhverv: Ypperstepræstinde for Chance
Race: Menneske

Udseende

Højde: 168 cm
Vægt: 62 kg
Hud: Anukis hud er lys og stort set fejlfri fra et priviligeret liv stort set uden farer eller stress.
Hår: Mørkebrunt, som regel med midterskilning, og som hun nyder at sætte op med diverse pyntegenstande, alt fra sæsonens blomster til smykker hun har fundet fra beundrere. Det går hende til lige omkring albuerne.
Øjne: En lys, varm brun, der kan virke lidt kedelig i mørket, men som lyser op som rav i solens stråler.
Kropsbygning: Gennemsnitlig. Generelt lille at se på, men ser samtidig ud som om hun kunne slå en mand ud, hvis hun virkelig lagde sin vægt bag slaget.
Særlige kendetegn: Udseendemæssigt er der ikke så meget, der får hende til at stå ud fra mængden, udover hendes extravagante påklædning og måden hun fører sig frem på, som var hun dronningen selv.

Beklædning: Selvom de er dyre, elsker Anuki at gå i kjoler med sirlige mønstre i perler eller broderi, og med smykker både i ørerne, om halsen og i håret.
Tilbehør: Anuki har altid en kniv hængende ved sin side, der repræsenterer Chances symbol: En tveægget kniv, der er sløv på den ene side. Under ceremonier og højtider kan hun også ses med en vægt i hånden.

Magi

Magisk evne (1): Medfølelse
Ved berøring kan Anuki få dig til at føle medfølelse for det sidste væsen du gjorde ondt. Om det var en hest, der blev pisket for hårdt, nogen, der blev slået eller stjålet fra, eller en anden person der blev følelsesmæssigt såret, kan hun hive deres følelse op, og tvinge dig til at føle den. I den tid mindet varer eller i den tid hun bruger sin evne, vil du være tvunget til at føle deres frygt eller smerte. Denne oplevelse er altid ubehagelig, da hun ikke kan hente den positive version af det frem. Dette virker, selvom du ellers er uden følelser, da det ikke er dine følelser hun bruger, men dit offers følelser.
Hun kan heller ikke selv vælge, hvilket offer det er hun hiver frem, men kan kun bringe følelser fra den sidste, der er blevet såret frem.
Fordi Anuki går meget op i at lade alle få en chance mere, bruger hun dog også sjældent denne evne - også fordi hun gerne vil have at alle kan lide hende, og det er de færreste, der kan lide hende efter hun tvinger dem til at opleve noget ubehageligt, der som regel medfører skam. Hun brugte den dog meget i sine barndomsår, på sine forældre og sin barnepige. Noget hun skammer sig over nu - og endnu en grund til at hun tøver med at bruge den nu.
Dygtighed til at kontrollere evne: 7

Magisk evne (2): Vejrtrækning:
Anuki kan stoppe dig fra at trække vejret, ved at se på dig. Så længe hun kan se dig, kan hun tage vejret fra dig, men er du ude for hendes synsvidde, eller blinker hun eller ser væk fra dig, holder hendes evne op med at virke. Evnen tvinger ikke din nuværende luft ud af dine lunger, så så længe du kan holde vejret, kan du overleve hendes brug af evnen. Anuki bruger kun evnen i nødstilfælde og træner den heller ikke, fordi hun ikke bryder sig om at skade levende væsner, og kan derfor kun holde den i et minuts tid - hvis hun overhovedet kan lade være med at blinke så længe. Efter at have brugt den én gang, kan hun kun gå direkte videre til at bruge den i 30 sekunder, og får hun derefter ikke en pause igen, kan hun kun bruge den 15 sekunder. Derefter har hun brug for mindst en times pause, før hun kan bruge den igen.
Evnen virker dog også igennem reflektioner - i spejle, glas eller vandoverflader. Så længe hun kan se dig, kan hun bruge den, men når hun ikke kan se dig direkte er den mindre stærk og hun kan derfor kun bruge den halvdelen af den normale tid.
Dygtighed til at kontrollere evne: 3

Personlighed

Kendetegnende ved Anuki er hendes barmhjertighed. Hun er den første til at foreslå at en person får flere chancer og den første til at tilbyde sin hjælp, når hun kan se at nogen har brug for den. Hun tager sit eget job seriøst, men hun forventer på ingen måde at andre gør det samme; for hende er hendes job et kald, men hun forstår, at for andre er deres job bare en måde at overleve på. Er der nogen, der beder hende om at lyve for dem, vil hun altid gøre det. For hende kommer mennesker og medmenneskelighed langt over loven eller over retfærdighed.

Anuki har i sit liv selv haft brug for flere chancer og lige så meget for held, og selvom hun stoler på sin gudinde, er hun også selv god til at 'skabe' held for andre. Ser hun et barn løbe væk med noget de har stjålet, vil hun selv 'komme til' at vælte noget, der vil stoppe forfølgeren, og går hun en tur igennem den fattige del af byen vil hendes pung 'tilfældigvis' være bundet løst.
Hun bryder sig ikke om selv at give til dem, der har brug for det, direkte, for på den måde hun gør det, skaber hun noget lykke og held, og derigennem tilbeder hun sin gudinde bedst.

Af samme grund er hendes tempel nu, mere end under nogen andre ypperstepræstinder, besøgt af kriminelle og fattige. Anuki tilgiver dem ikke deres synder, men hun ser forbi dem og opfordrer dem til at tage den chance de har fået til selv at skabe balance i deres liv og i deres gode og onde handlinger.

Anuki har fundet sin egen måde at være ypperstepræstinde på, og selvom hun hun på nuværende tidspunkt har flere ting, hun gerne vil have råd om, har hendes stolthed indtil videre været for stor til at hun har kunnet få sig selv til at bede om dem.

Anuki kan som regel ses med et smil på læberne, for hun ved at heldet smiler til hende og hun ved, at heldet også vil smile til dem der tilbeder Chance, og hun bruger sjældent tid på at bekymre sig. Når hun endelig bekymrer sig, er det for dem, der har valgt en anden vej end Chances vej, eller som hun føler kæmper imod deres skæbne, men som hun gerne vil hjælpe alligevel.
Selvom hun altid smiler, virker hun ældre end hun er.
Hun kan godt lide sort eller mørk humor, men kun fordi hun går ud fra, at det der bliver joket om ikke er ment seriøst.

Når hun ikke kan sove om natten, kan man finde hende i Chances tempel med et stykke broderi i hånden som hun langsomt og detaljeret arbejder på.
Hendes største frygt er at miste sin stilling, hvilket også er grunden til at hun arbejdede så hårdt og nægtede at bede om hjælp i løbet af sit første år som ypperstepræstinde, fordi hun var nødt til at se ud som om hun havde styr på alting hele tiden, ellers ville frygten for at miste sin stilling overtage hende.

Styrker:
- Sit tætte forhold til de fleste af Chances tilbedere. Fordi Anuki stort set ikke forlader sit tempel og møder Chances tilbedere med et åbent hjerte, får hun også hurtigt et tæt forhold til mange af dem, og det er de færreste af dem der ville se stillestående til, hvis der kom nogen for at gøre hende noget.
- Forbindelser. Med en tidligere ypperstepræstinde som mor, og en far der stadig er kriger i Lysets Hær, er det de færreste begivenheder hun ikke er inviteret til, og de færreste vigtige personer, der ikke har hørt om hende.
- Uddannelse. Udover at være blevet oplært i et tempel siden hun kunne gå, har hun lært både at læse, skrive og regne af sine velstående forældre, og har desuden lært manerer og historie, og hun kan nemt indgå i samtaler med adelige. Denne uddannelse har også gjort at hun altid holder hovedet højt og går med rank ryg, og man kan se på afstand at hun kommer fra en velhavende familie, på måden hun bærer sig selv på.

Svagheder:
- Godtroende. "Fool me once shame on you, fool me twice shame on me" gælder ikke for Anuki, der er villig til at give folk så mange chancer, at hun aldrig vil være mistænkelig omkring dem, selvom hun kender til deres kriminelle fortid, heller ikke selvom hun selv har været offer for den. Hun har været så beskyttet hele sit liv, at hun ikke ved, hvilke fare hun udsætter sig selv for ved at nægte at beskytte sig selv.
- Uvillig til at bruge sine evner. Anuki bryder sig ikke synderligt om nogle af sine evner, som hun begge anser som værende 'onde' og er ikke særlig trænet i den ene, imens hun føler skam ved brug af den anden og forbinder den med dårlige minder fra sin barndom.
- Smukke genstande. Vil man have et øjeblik at Anukis tid, som hun ellers ikke er villig til at give, skal man blot tilbyde hende en smuk genstand. Dette kan være et smykke, en kjole, eller bare pynt, men Anuki er besat af, ikke bare Chance, men også af smukke genstande, og det er en nem måde at distrahere hende eller få hendes øre i en sag, hun ellers ikke ville blande sig i.

Baggrundshistorie

Anuki er født og opvokset i Dianthos. Hendes mor var ypperstepræstinde for Aldrios i flere år, men frasagde sig stillingen, da hun følte at hun var blevet for gammel til at klare de opgaver der hørte til faget, så Anuki er vokset op med en tæt viden om jobbet som ypperstepræstinde og hjalp også ofte sin mor med forberedelser op til helligdage og ceremonier.
Igennem sin mors arbejde mødte hun også en masse andre ypperstepræster og -præstinder, hvem af nu de ældste genkender hende fra dengang hun var lille og helt op til hun var teenager, hvor hendes mor stoppede som ypperstepræstinde.

Anuki har også af samme grund altid følt at Aladrios' lære var lidt for gammeldags, måske endda lidt for kedelig, og så snart hun lærte om Chance, følte hun et kald hun aldrig havde følt før. Heldigvis opfordrede hendes mor hende straks til at blive en del af Chances tempel - selvom hun ikke længere ville være Ypperstepræstinde, kunne hun tydeligt se sin datter i faget, havde faktisk aldrig ønsket andet for hende. Derfor var det også nemt for Anuki at stige i graderne, for det gik hurtigt op for hende at hendes mor havde sat hende til at hjælpe med meget mere, end hvad var normalt.
Arbejdet i Chances tempel holdt hende væk fra det normale teenageliv i byen, da hun dedikerede al sin vågne tid til det, og ofte helt holdt op med at sove i sådan en grad at hun hallucinerede samtaler med Chance flere gange. Hallucinationer, som hun selvfølgelig tog for gode vare som et syn. Dette betød også flere skænderier og til tider ligefrem slåskampe med de andre lærlinge i templet, men Anuki var ligeglad med at få venner, det eneste der betød noget for hende var Chance, og det anerkendte den daværende ypperstepræstinde også, der ved sin afsked fra templet valgte Anuki som sin efterfølger.

Men selv med sin nye titel som Ypperstepræstinde kunne Anuki ikke slappe af. Hun var ung i faget og ivrig efter at bevise sit værd.
Det første års tid i sin stilling undlod hun fuldstændig at spørge andre ypperstepræstinder om hjælp - ikke engang sin mor - og begik derfor også en del fejl, missede højtider af ren stress, mumlede sig igennem ceremonier, og mistede en del af sine følger. Først nu, i gang med sit andet år, har hun fundet mere ro i sin stilling. Hendes egne mange fejl og oplevelse af hybris, har fået hende til at indse at hvad Chance ønsker for sine følgere er mere end én chance; en chance mere, ligegyldigt hvilke fejl de har begået i livet, en chance mere ligegyldigt hvor mange chancer de før har fået.

Familie:
Mor: Ihlot Amynta. Tidligere ypperstepræstinde for Aladrios, nuværende keramiker. Levende.
Far: Wetyrn Amynta. Kriger i Lysets Hær. Levende.
Søskende: En lillesøster. Levende.
Nuværende levested: Dianthos

Andet

- Hvis man ikke kan finde Anuki i sit tempel, kan man finde hende i biblioteket, hvor hun læser op på hvad end viden hun kan finde. Hun hader at kede sig og hun elsker at læse.
- Hun kan lige håndtere sin kniv, men ikke noget større våben end dét, da hun ingen træning har i det. Træning i at bruge sin kniv har hun fra sin far, der er kriger, men hendes mor fandt det upassende at lade hende træne i mere end dét.
- Anuki har fra barnsben trænet i blokfløjte og dans, omend kun af den slags der bliver danset til bal. Derfor er hun rimelig smidig og hendes kreativitet også høj.
- Anuki drikker overhovedet ikke alkohol eller indtager stoffer på andre måder. Til gengæld tager hun nogle chancer, hvor oddsene måske ikke er til hendes fordel, fordi hun stoler på Chance.

Ypperstepræstinde:
- Efter hun fik rollen som ypperstepræstinde for Chance har hun dekoreret templet med flere messingvægte i forskellige størrelser, hvorpå man kan veje sin ofring og tage halvdelen med sig hjem igen, hvis man har brug for dem.
- Én gang om dagen holder hun en messe, hvor hun holder en prædiken.
- Har man brug for ekstra held, kan man altid opsøge Anuki og hun vil derefter velsigne dig eller dit foretagende. Spørger hun ind til hvad det er for, er det kun for at lære dig bedre at kende, ikke for at dømme dig, og hører hun at det er noget kriminelt, vil hun heller ikke gå til byvagterne med det. Hun holder på de hemmeligheder Chances tilbedere kommer til hende med.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 3
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 4
Intelligens: 6
Kreativitet: 7
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 7


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat