Elisa

Krystalisianer

Status: Arkiveret

Godkendt: 25.10.2019

Antal posts: 53

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Elisa Elsebeth Withers
Kaldet: Else, Eli, Elisa
Køn: Kvinde
Alder: 26
Fødselsdag: 24/8
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Isari
Erhverv: Tjenestepige på Krystalpaladset (når hun gider...)
Nuværende levested: Dianthos - Et lille værelse på tjenestefløjen, på Krystalpaladset i Dianthos.
Race: Menneske

Udseende

Højde: 156 cm
Vægt: 57 kg
Elisa en er glad og livlig pige, der næsten altid har et smil på læberne. Hun ser meget ung ud, så folk tror næsten altid hun er yngre end hun egentlig er. Noget Elisa ikke har noget imod, tværtimod! Hun har smålangt, rødt hår, som næsten altid at flettet i to fletninger, og store grønne øjne. Elisas krop er slank, og uden meget fylde ved brystkassen, i stedet har hun en forholdvis markeret talje.
Da Elisa godt kan lide at kunne bevæge sig frit rundt, vil man ofte se hende med kjolerne foldet lidt op under et bredt læderbælte, så kjolen bliver kortere og nemmere at bevæge sig i. For at kompensere for den korte kjole, og så hun ikke går rundt og viser alt for meget hud, har hun altid lange strømper og støvler på, som gå helt op på lårene af hende. Hun elsker store tørklæder, og har som regel altid et tørklæde på. Hun har altid en halskæde om halsen, med en lille guldpære som vedhæng.
Ofte vil man se hende gå rundt med grøntsager på sig, enten i en lille skuldertaske eller siddende på hendes skulder, alt efter om hun har sat liv i en grøntsag, eller bare har dem med sig, så hun kan, hvis hun skulle få lyst.

Magi

Magisk evne (1): Elisa kan bringe små planter til liv. Det er en evne hun mest bruger på grøntsager, for hun finder dem nuttede når de kommer vraltende. Jo mindre grønsagerne er jo hurtigere kan de bevæge sig, men standart tempoet er meget langsomt, så "hurtigt" er et relativt begreb her. Da grøntsagerne ikke har en hjerne, og heller ikke får en når de bliver animeret, kan de ikke så meget andet end at være små "stik i rend"-ting, som ikke kan gøre ting af sig selv, men skal have at vide hvad de skal gøre.
Så længe grøntsagerne ikke er længere væk fra Elisa end 5 meter, kan de bevæge sig frit omkring, men så snart de kommer mere end 5 meter væk fra hende, falder de om, og ligger som helt almindelig grøntsager. Det er muligt for Elisa at holde én grøntsag "i live" i et par timer, hvis hun er frisk og udhvilet, og ikke lige har brugt evnen, men så snart hun er en smule træt, har brugt evnen inde for den sidste time, og/eller har mere end en grøntsag animeret, kan hun kun holde dem "i live" i max 30 minutter.
Jo flere grøntsager hun har animeret på samme tid, jo hurtigere bliver hun udmattet, og jo sværere bliver det for hende at holde dem animeret.

Eksempler på animerede grøntsager;

Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Elisa er en meget bestemt person. Hun ved hvad hun vil, og det er ofte det hun går efter at gøre. Hun gør for det meste hvad hun har lyst til, ligeglad med hvad andre siger, og kan nogen gange virke meget ubekymret. Hun spiller rigtig meget på at hun ser yngre ud, og opføre sig derfor også ofte en smule barnlig, men hun synes også det er sjovere at leve som hun har lyst til, i stedet for gøre alle mulige ting man ikke rigtig har lyst til, som fx at gå på arbejde og opføre sig ordenligt og fint.
Elisa er meget snaksagelig, og derfor hader hun også at være alene. Folk kigger ofte lidt skævt på en, hvis man går og snakker med sig selv. Derfor har hun ofte sat liv i en grøntsag, hvis hun er alene, for så kan hun snakke med den, selvom det forstår meget lidt, og der ikke er særlig meget samtale over det. Hun kan også finde på og bare ligge i naturen og snakke med fugle, selvom de sikkert slet ikke forstår noget som helst. Alt den snakken med grøntsager og fugle har dog smittet lidt af på hende, så hun har fået en tendens til at kommenterer lidt på sig selv, også når hun snakker med andre.

Selvom Elisa virker meget barnlig, så gemmer hun på en voksen, og lidt vild side, som er gem lidt væk bag den barnlige facade. Ud over den vilde side, kan Elisa også godt være voksen og ansvarlige. Det er dog ikke noget hun ligefrem reklamere med, og den side af hende kommer sjældent frem. Faktisk viser hun den kun hvis det virkelig er nødvendigt.

Elisa føler lidt at hendes familie har svigtet hende - først sendte forældrene hende væk, for at tjene penge, og da forældrene så døde, ville resten af familien ikke have hende tilbage. Det har gjort at hun godt kan have lidt svært ved at stole på folk af og til. Det betyder dog også at hun tit hungre efter anerkendelse, og følelsen af at folk gider hende. Her kommer den barnlige side også lidt ind, og nogengange kan hun opføre sig specielt, da hun håber eller tror det vil gøre at folk gider hende.

Et af Elisas helt store problemer er hendes balance. Selvom hun selv synes hun har forsøgt at træne hendes balance, er det som om, at uanset hvor meget hun forsøger, bliver hun ved med at have elendig balance når hun lukker øjnene. Det er til så slem en grad, at hvis hun lukker øjnene i mere end et par sekunder, vil hun begynde at tippe til siden. Jo længere tid hun har øjnene lukket, jo mere vakkelvorn bliver hun. Hvis man skulle skubbe til hende, mens hun har lukket øjnene ville hun med sikkerhed vælten. Hun kan selvfølgelig slet slet ikke stå på et ben, med lukkede øjne.
Har Elisa øjnene åbne, er hendes balance ikke vildt meget bedre. Hun kan selvfølgelig sagtens stå uden at vælte, og gå på en nogenlunde lige linje. Hun kan nogenlunde holde balancen når hun står på et ben, men det er med en masse hoppen og hvad hun ellers har brug for at gøre for at holde sig stående.

Baggrundshistorie

Elisa er den yngste af en kæmpe søskende folk. Hendes familie har aldrig haft en hel masse krystaller, og det blev ikke bedre af at familien blev så stor, selvom det betød flere der kunne skaffe krystaller.
For at skaffe familien flere krystaller blev Elisa i en meget tidlig alder sendt ind til Krystalpaladset for at arbejde som tjenestepige og tjene krystaller til familien. Derfor har hun ikke haft meget af en barndom, og derfor hun har svært ved rigtig at vokse op.
Elisa brugte meget af tiden alene, både når hun arbejdede og når hun havde fri. Derfor fandt hun hurtigt ud af at det var en smule mindre ensomt at snakke med grøntsagerne i køkkenet. En dag fik hun en af dem til at bevæge sig, og har øvet sig og brugt de levende grøntsager lige siden, som selskab og små hjælpere til småting.
Da Elisa er den yngste, og hendes forældre var ret gamle da de fik hende, var hun derfor ikke særlig gammel da de begge døde. Hendes mor døde da hun var 12, på grund af en infektion i et sår hun havde fået fra at arbejde i familiens mark, hende far døde få måneder efter af hjertesorger. Selvom Elisa havde en del ældre søskende der kunne tage sig af hende, valgte de at det nemmeste og bedste var at lade hende forsætte med at arbejde på paladset.
Den dag i dag arbejder hun stadig på paladset. Hun har aldrig prøvet andet, og i virkeligheden gider hun ikke rigtig arbejde. Hun ved dog godt hun skal bruge krystaller for at overleve, og bliver nødt til at arbejde en gang i mellem for ikke at miste værelset på tjeneste fløjen.

Familie: Mor og far: Døde.
En masse søskende der stadig er i live. (Skriv hvis du gerne vil oprette en søskende til Elisa)

Andet

Elisa er utrolig glad for fugle, og har altid været meget fascineret af dem. Lige siden hun var helt lille, har hun drømt om at kunne flyve ligesom fuglene.
Hun har altid været meget smidig da hun har fundet det en god hjælp i hendes arbejde. Derfor har Elisa altid forsøgt at holde sig nogenlunde smidig.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Elendig
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel


Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3