Leonora Viktoria af ArysLeonora Viktoria af Arys
Fyrstinde af Arys-slægten

Retmæssig God
Race: Menneske
Alder: 46

Status: Aktiv
Godkendt: 19.05.2019
Antal posts: 19
Skaber: Dragonflower

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Leonora Viktoria Falka Arys
Kaldet: Hendes Højhed Fyrstinden af Arys, Deres Højhed, Fyrstinde, Fyrstinde Arys, Viktoria af nære bekendte, Leonora af nær familie
Køn: Kvinde
Alder: 46
Fødselsdag: 28. Februar, 1973
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Aladrios, Azur, Isari
Erhverv: Fyrstinde af Arys
Race: Menneske

Udseende

Højde: 168 cm
Vægt: 62 kg
Leonora er en aldrende kvinde, der bære sig selv med ophøjet ro og autoritet. Hun normalt bygget, og det er tydeligt på hendes figur, at hun aldrig har manglet noget, eller lidt synderlig overlast i sit liv. Hendes brune hår bære spor af gråt der afsløre hendes alder, et syn der kun forstærkes af de små kragetær omkring hendes øjne.

Som en kvinde af adelig af blod, ses hendes stand tydeligt, i alt fra hendes holdning, til de klæder hun bære. Leonora er altid rigt klædt, i silke, brokade og juveler, og hendes form er upåklagelig. I sine yngre dage bar hun flere farver, men nu til dags ses hun sjældent i andet end hvid, sort og grå, dekoreret med guld, sølv eller delikate ædelsten. Aldrig for opulent, men heller aldrig så dæmpet at man på nogen måde kunne være i tvivl om hendes stand.

Skønt hendes klædning ændre sig, er der altid en ting Leonora har med sig. En unikt designet, elegant skåret, og rigt udsmykket stok. Denne var en gave fra en nær bekendt, og et symbol på en lektie lært.

width:500px;height:375px;

Magi

Magisk evne (1): Manipulation - Ædelmetal
Leonora kan frit forme ædelmetal hun røre ved, og kan i mindre grad påvirke og forme ædelmetal på afstand.
Ædelmetaller inkludere metaller som guld, sølv og platin.
Dygtighed til at kontrollere evne: 5

Magisk evne (2): Spejling
Leonora har evnen til at parre to spejle, så man kan se og tale igennem dem. Når først to spejle er sammensluttet, kræver de ingen energi at opretholde, men processen der knytter dem kræver fokus og en del energi. Jo mere elegant knytningen skal være, jo længere tager det.

En hurtigt knytning, der altid er åben kræver en lille times fokuseret arbejde. Knytningen kan også laves så den kun åbner ved et bestemt kodeord, hvilket tager op mod en dags arbejde, afhængigt af kompleksiteten af kordeordet. Sidst kan knytningen laves, så den kun svare til en eller flere specifikke personer. Dette kræver dog enormt fokus, og kan tage alt fra et døgn til en uges arbejde uden pauser for andet end søvn, og kræver ydermere tilstedeværelsen af alle personer knytningen skal laves til.
Dygtighed til at kontrollere evne: 5

Personlighed

Fyrstinden af Arys er netop det - Fyrstinde. Som leder for sin slægt tillader Leonora sig få personlige glæder. Hun lever og ånder for at fremme slægten. Til trods for hvordan Lyset svigtede slægten under Mørkets invasion, og fik Leonoras moder grusomt myrdet, støtter Arys slægten Lyset med dedikation og loyalitet, fordi det er for slægtens bedste. Leonora holder stadig Lyset ansvarlig for ikke blot sin moders død, men sine søskenes ligeså. Men hun gemmer den nag hun bære dybt nede, og arbejder dedikeret med riget, for en bedre, mere fredelig fremtid.

Leonora forstår at hendes levetid er insignifikant i en verden med elvere, engle og andre nær-evige væsner. Netop derfor bære hun mottoet "Dit navn er Arys" nært sit hjerte, som en påmindelse om, at hendes eget navn og ambitioner betyder forsvindende lidt i det store hele.

Et tydeligt kendetegn ved Leonora, er hendes vane med at forme metallerne på sin stok. Til tider snor det sig mellem fingrene på hende, og andre gange ændre hun blot dens design efter sit humør.

Hendes evne til at forme ædelmetal har også givet anledning til en let besynderlig hobby for en kvinde af hendes stand. Leonora laver håndværk, alt fra smykker og brugsgenstande, til vaser og skulpture - alle i ædelmetal.

Styrker:
Politik
Diplomati
Nerver af stål

Svagheder:
Nægter sig personlige ambitioner
Kort levetid
Elendig til at tage imod råd fra andre

Baggrundshistorie

Leonora var aldrig tiltænkt til at skulle styre hus Ayrs. Som tredje barn af Fyrsten og Fyrstinden var hun en brik at forme, og gifte væk for politiske alliancer, mens hendes ældste søster skulle overtage slægten, og hendes mellemste broder sluttede sig til lysets hær.

Leonora var stadig ganske ung da hun blev trolovet med John Arthur Isenwald, for at styrke de to familiers bånd. Hvert sommer rejste hun til Isenwalds gods, for at bruge tid med sin kommende familie, isærdeleshed Arthur selv, og hans søster Verona Lissandra Aleera Isenwald.
De tre kom godt ud af det med hinanden, men det viste sig dog, som de blev ældre, at Arthur ingen interesse havde i at ægte Leonora, men i stedet sendte lange blikke efter andre mænd. Så Leonora brugte somrene i selskab med søsteren Lissandra, velvidende at hendes forstående ægteskab ikke ville ændre sig, men at de, når de havde produceret en arving, kunne få sig hver deres elskere, og måske finde en smule kærlighed ved siden af deres pligt.

Fremtiden skulle dog ikke blive så sikker. Først faldt Leonoras broder i kamp mod Mørket, under kong Aldemar. Kun få år efter døde Leonoras søster, arvingen til Arys slægten, af sygdom under hungersnøden der fulgte krigen. Pludselig var Leonora ældst, og eneste levende arving. Hendes trolovelse blive hurtigt aflyst, og skylden for det skudt på Arthur. Sandheden var, at de ilde kunne gifte deres arving væk til et mindre-stærkt parti, eller risikere Isenwald fik slået for stærk rod i Arys slægten.
Leonora forstod det ikke endnu, og trods de skår bruddet slog i de to familiers forhold, lovede hun Lissandra at besøge dem igen snart, når alt var faldet på plads. Det var ikke en løfte hun kom til at holde.

De efterfølgende år holdt Frysten og Fyrstinden af Arys Leonora tæt på. Både fordi hun nu var deres eneste arving, og for at hun kunne se hvad denne nye position i livet holdt for hende. Der var meget at lære, og begrænset tid at lære det på.
Det var heller ikke længe efter Leonoras trolovelse var blevet afbrudt, før hun blev gift med en anden, og snart gjorde hun sin familie stolt ved at producere først en arving, og senere to børn yderligere.

Leonoras lærte hvad hun kunne, og da hendes fader gik bort, fulgte hun sin mor tæt, for at suge hendes viden til sig. Frystinden tog gladeligt sin datter med, selv til vigtige begivenheder. For hun så vigtigheden af, at deres handelspartnere, kontakter og de andre adelige slægter kendte det næste ansigt i rækken. "Dit navn er Arys" sagde Fyrstinden ofte til Leonora, men det blev først over Fyrstindens lig, at betydningen af de ord slog rod.

I det herrens år 2003 indtog Mørket Arys slægtens områder, og krævede dens underkastelse. Fyrstinden nægtede stolt, sikker på Lyset hær ville komme dem til undsætning. Men Lyset havde allerede føjet sig, og trukket sig tilbage til hovedstaden. Alt Fyrstinden fik for sin stolthed, var 7 dage og 6 nætters tortur spændt udover spisesalens langbord, inden hun omsider åndede ud.

Over den lange uge, med sin moders skrig ekkoende igennem huset, indså Leonora hvad hendes mors ordsprog havde ment. Leonoras navn var Arys, som hendes moder havde været det, og som generationer ville være det efter dem. Det var det eneste der betød noget. Leonoras børn var ligeledes Arys, men de var endnu ikke klar til at overtage slægtens ansvar, så Leonora måtte gøre hvad der var nødvendigt, for at sikre familiens overlevelse.
Således var det, at da Fyrstinden døde, og Leonora trådte i hendes sted var hun beredt. Hun knælede for mørket, og accepterede deres styre. I sin ambition til at se slægten ikke bare overleve, men blomstre, tillod hun mange uhyrligheder i sit land under Mørket. Hvorom hun aldrig hjalp Mørket mere end alle højst nødvendigt for at holde sin plads og stand, gjorde hun heller intet for at sabotere eller modarbejde dem.
Som Lyset kæmpede for at genvinde fodfæste, så hun passivt til. Lyset vandt, krigen var over, og en Dronning af Lyset atter havde indtaget tronen, men Fyrstinden af Arys var forberedt. Undskyldninger var på plads, og alliancer sikret, så slægten Arys kunne kaste mørket af sig, og knæle for Lyset med deres værdighed og stand intakt.
Men der var én der så igennem Leonoras politiske spind. Verona Lissandra Aleera Isenwald, Leonoras barmdoms veninde. Lissandra bød hende ikke en varm favn, men en stok, smukt dekoreret, og glimrende at støtte sig til, nu Leonora tilsyneladende var så svagelig, hun end ikke kunne stå op for sit folk.

Budskabet var ikke tabt på Leonora, og hun svor at gøre op for sine passive gerninger. Hun måtte ikke blot sikre sin families arv, ej heller blot bønderne på sit land. Det galt rigets ve og vel. Hvis riget stod stærkt, ville alt under des bander blomstre.


Familie: Mand: Fryst - af Arys

Arving: Prins(esse) - af Arys
Andenfødte: Prins Rasmus III
Tredjefødte: Prins(esse) - af Arys
Nuværende levested: Dianthos

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 3
Kampteknik: 2
Smidighed: 3
Fysisk udholdenhed: 3
Kløgt: 8
Intelligens: 10
Kreativitet: 6
Mental Udholdenhed: 8
Chakra: 5

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat