Arion ScarletArion Scarlet
Byvagtslærling

Retmæssig God
Race: Menneske
Alder: 16

Status: Aktiv
Godkendt: 15.05.2019
Antal posts: 46
Skaber: Hobbit

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Arion Scarlet
Kaldet: Arion
Køn: Mand
Alder: 16
Fødselsdag: 02.05.2003
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Isari
Erhverv: Byvagtslærling
Race: Menneske

Udseende

Højde: 166 cm
Vægt: 60 kg
Øjne: Mørkebrune varme øjne
Hår: Tykt sort hår, der ligger nogenlunde fladt ned over hans hoved, men har en tendens til at stritte en smule efter han har sovet. Ikke noget en hånd ikke kan udrede. Arion er begyndt let at få skægstubbe, men det er stadig kun dun.
Hud: Lys, ikke alt for nemt til at tage farve, selvom han oftest befinder sig i solen.
Kropsbygning: Arion er bygget som mange drenge, men til den lidt bløde side. Han har fyldige kinder især, og en bred overkrop, opbygget af arbejde i marken fremfor i træning. Desuden, er han nok blevet en smule forkælet af sin farmor, der har bragt lidt ekstra på kroppen.
Særlige kendetegn: Meget bredt og varmt smil, der går helt op i hans brune øjne. Ellers ser han ikke meget anderledes ud end mange andre teenagere man finder i de mindre samfund.
Udstråling: Positiv. Han nærmest emmer af ren positiv energi, selvom han ikke sidder oppe i en sky af fornægtelse. Oftere end ikke sender han en varm aura omkring sig og fremstår imødekommende og alt andet end faretruende. Det har sine ulemper især, men så sandelig også sine fordele.

Magi

Magisk evne (1):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0

Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0

Personlighed

Styrker:
- Godhjertet og Optimistisk
Arion er lettest genkendeligt ved det bredde og varme smil han oftest bære på læben. Han er generelt en meget glad person, som ser dagen som lys og lang, fuld af muligheder, fremfor grå og trist. Oftest er han i stand til at gøre folk i bedre humør, enten ved bare at lytte til dem, tale eller på anden vis underholde med sang og historier. Arion formår også altid at finde noget godt i folk. Nogen er naturligvis svære at se det i end andre, men ikke destro mindre prøver han. Og oftere end ikke, lykkes det.
- Sociale færdigheder
Arion har let ved at tale med de fleste. Han har nemt ved at falde i tale med folk, og har en dyb forståelse for generele sociale sammenkomster. Han har ikke forstand på hvordan det fungere til de adeliges store baller og hvad der er tilladt og strengt forbudt i de kredse, men han forstår sig på den almene befolkning. Aflæse folks reaktioner, hvordan man taler dem ned, og hvornår man skal trække sig. At få vendt et sorgfuldt ansigt til et bredt smil og gråd til latter. Tanken om at leve uden menneskelig kontakt ville have en nedslående effekt på knægten.
- Høflig
Lyanna, hans kære gamle farmor, gik meget op i at han lærte at tale pænt og korrekt. Altid adressere med korrekt titel, herre og frue, frøken hvis man nu ved at dette er tilfældet. Altid bukke i hvert fald hovedet som en høflig hilsen, et buk til dem af højere byrd. Derudover vil Arion stort set altid tale pænt til folk. Han slynger ikke om sig med fornærmelser eller tvetydige sætninger.

Svagheder:
- Uheldig
Det er imponerende hvor godt mod Arion kan holde sig i, taget i betragtning hvor uheldig og klodset han til tider kan være. Det er ikke unormalt for ham at tabe ting, snuble eller miste fodfæstet. At gribe ting har især sine udfordringer, men som altid forsøger han at få det bedste ud af det. Det er dog meget indvendigt man griner når man for tredje gang har brændt sin aftensmad på.
- Uerfaren
Oven i at være uheldig, er Arion heller ikke særlig erfaren i livet. Hans farmor har da lært ham at begå sig. Tale pænt især, og han kan udføre sine pligter, næsten uden at tabe spanden alt for mange gange ned i brønden, og han ved hvordan man laver velsmagende mad - næsten også uden at brænde det på. Men han har ikke erfaring med at bygge en lejr, eller fange sin egen aftensmad, og båltilberedning er en smule kompliceret stadig. Mest af alt, har Arion svært ved at klare sig selv, selvom han virkelig prøver.
- Tilgivende
En massiv ulempe ved at være godtroende og altid søgende efter det bedste i folk, gør at Arion også er meget tilgivende. Selvfølgelig bliver han såret, fornærmet og sur som enhver anden person kan, men han er hurtigere til at tilgive og skubbe ting over i fortiden. Enhver kan tilgives, men Arion har ikke lige lært at ikke enhver burde.
- Våbenfærdigheder
En del af at være uerfaren, betyder også at Arion ikke har lært at forsvare sig selv. Især ikke med våben. Han foretrækker den mere diplomatiske tilgang og snakke med folk, fremfor at nedslagte. Han kan dog ikke undgå at få lys i øjnende ved tanken om en skinnende rustning og respektfulde blikke fra folket. Men uden kendskab til at bruge meget mere end en køkkenkniv, har Arion et ret stort problem.
- Ingen magiske egenskaber
Arion er ligesom resten af sin familie, født og opvokset uden magiske evner. Ligesom mange andre i landsbyen, og ikke noget han ser som et problem eller svaghed. Men som han er blevet ældre, kan han godt se hvilke fordele det især kan have. Han har intet skjold mod en ildkugle, eller muligheden for at sende sine tanker til omkringstående. Men er det i virkeligheden et problem, når man ikke føler at man mangler det?

Drømme
Arion er fuldstændig forelsket i tanken om at være en beskytter! Passe på folket, hjælpe hvor der er behov for det. Han kan heller ikke helt slippe tanken om hvor fantastisk det må være at have folk til at se op til en. Ens mod, selvopofrelse og styrke. Arion drømmer derfor om at blive en ridder.

Baggrundshistorie

Historiebøgerne fortæller næppe gode tider, som Arion kom til verden. Mørket havde sænket sig over landet, og taget mange ofre med sig i graven. Deriblandt Arions egen far som havde ladet livet, kæmpende for en bedre verden for dem alle. Skarpt efterfulgt af hans mor der mistede så meget blod under fødslen at hun ikke stod til at redde. Healere er ikke noget der findes i alle byer, havde Lyanna fortalt. Arion opvoksede derfor hos den gamle Lyanna, hans farmor, og hørte historierne om sine forældre igen og igen. Arion blev aldrig træt af at høre om sin fars bedrifter eller hvor stolt og lykkelig hans mor havde været første gang han sparkede i hendes mave. Det gav ham en fortrøstning, at selvom de ikke længere var i de levendes rige, var han et elsket barn. Ikke kun af sine forældre, men af sin farmor ligeledes.
Han vidste det nogen gange var hårdt for hende. Han mindede så meget om sin far, at Lyanna havde indrømmet at det nogle gange gjorde ondt. Men at vide at hun hver dag kunne se sin søns smil have bragt håb i de hårde tider, hvor Lord Sabbatin udtømte landets ressourcer og lod de lovløse hærge landet.

Arion var 8 år gammel da festen brød ud i hver eneste landsdel. Hvordan lysets slægt, den retmæssige regent af landet var vendt tilbage til tronen, og han så til med store øjne når krigerne med deres lysende rustninger og rette ryg red igennem byen. Her indså han, at selvom det kunne koste ham alt, ville han følge i sin fars fodspor. Følge i retningen af at blive kriger. Han ville bære en skinnende rustning og lytte til sange om hans dåd i at beskytte de svage.
Men drømme er ikke nemme at udfylde. For selvom Arion trænede med pinde med de andre drenge i byen, var de næppe krigere. De var bønder. Og som arbejdet i marken blev mere og mere nødvendigt for dem at deltage i, jo længere væk gled drømmen. En drengedrøm havde farmoren sagt med et svagt smil. Hun blev ikke yngre, og som hendes evne til at klare sit arbejde dalede, des mere steg Arions.

Arion brokkede sig aldrig. Heller ikke nu, som teenageårene for alvor fik fat i ham, men han tog nogen gange på eventyr. Korte eventyr ud i skoven i nogle dage, bare for at prøve. Prøve at klare sig selv. Måske var det al det eventyr han fik, og det tætteste han kom på en riddertitel - men livet havde meget andet end blot en titel at tilbyde. Om ikke andet, kunne han altid genfinde mening og glæde i livet ved at være den han altid havde været. Den smilende dreng, som fandt de mest kreative måder i verden på at gøre livet sjovere for sine medmennesker - specielt efter han lærte at synge.

Familie: Arion har aldrig kendt sine forældre. Ifølge hans farmor, døde faren, Caspian, før Arion blev født og moren, Anna i barselsseng.

Farmor: Lyanna Scarlet
Farfar: John Scarlet - Død
Nuværende levested: Medanien

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 4
Kampteknik: 2
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 6
Taktik: 3
Intelligens: 4
Kreativitet: 7
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 0


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat