Amos SøfarerAmos Søfarer
Krystalisianer

Kaotisk Neutral
Race: Menneske
Alder: 30

Status: Aktiv
Godkendt: 06.05.2019
Antal posts: 56
Skaber: Laiza

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Amos Søfarer
Kaldet: Kaptajn
Køn: Mand
Alder: 30
Fødselsdag: 21. juli
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Valeria først, Aladrios 2nd
Erhverv: Piratkaptajn
Race: Menneske

Udseende

Højde: 185 cm
Vægt: 90 kg
Han er slank og med fremtrædende muskler under huden som følge af mange års hårdt arbejde til søs. Han er højere end de fleste mænd, men ikke særligt meget. Han har lange slanke ben og den lysere glød i hans hud og hans ansigtsform, giver en antydning om, at hans far nok ikke var fra Rubinien.

Han har blå, tætsiddende øjne i et unormalt aflangt ansigt. Det ser endnu mere aflangt ud, fordi han har ladet sit mørke hår gro så langt, som han har. Hans hageparti er tydeligt aftegnet og han har altid lette skægstubbe, fordi han aldrig rager sit skæg helt tæt af, men lader det heller aldrig gro langt. Han er meget pertentlig med sit hår og sit skæg i det hele taget og nyder de blikke, kvinderne sender ham af samme grund.

Magi

Magisk evne (1): Amos kan opretholde et stærkt skjold, som kan beskytte ham selv og to andre personer. Beskytter han kun sig selv, kan det tilbageholde de fleste magiske og fysiske angreb, men for hver person han vælger at beskytte sammen med sig selv, svækkes skjoldet tilsvarende.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Magisk evne (2): Amos kan heale småskrammer og lappe større skader nødtørftigt sammen - så længe han gør det, inden der er gået infektioner i såret. Han kan intet gøre mod sygdomme.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Personlighed

Amos har det godt med at påtage sig lederskab. Han føler sig stærkere, hvis han har folk under sig, som stoler på ham og vil lægge deres liv i hans hænder, fordi de ved, at han ikke tager sit ansvar let. Han er pengeglad og tager sig ikke meget af, hvem der ejer pengene, hvis det er noget, han kan lægge sine fingre på og han går gerne med ringe og andre smykker for at vise, at han har sine aktiver i orden. Dog aldrig, når han er ude på job.

Han foretrækker at tingene bliver sagt som de er og foragter sleskhed eller spytslikkeri og han tolererer det ikke blandt sine egne folk. Han sætter pris på styrke og snilde. Han besidder selv rigeligt af begge dele og har gennem årene lært sig at spotte det hos andre også.

Derudover er han en kvindebedårer og har mere eller mindre lemfældig omgang med enhver villig og smuk kvinde, som kommer i hans nærhed. Og man må sige, at mange er særdeles villige. En sjælden gang imellem dukker der dog en kvinde op, som klarer at fastholde hans opmærksomhed i længere tid af gangen og når det sker, så kan han være både venlig, blid og hensynsfuld, hvor han normalt sjældent er nogen af disse ting, med mindre der er en belønning i det for ham.

Styrker - Autoritet, Våbenfærdigheder, Kløgt
Svagheder - Pengegriskhed, Hævngerrighed, Temperament

Baggrundshistorie

Amos er født og opvokset i den sydlige del af Rubinien sammen med sin mor, som var kurvemager i ét af de mange fattige distrikter. Hun havde sjældent tid til at holde øje med ham og derfor løb han ofte og legede med de lokale gadebørn i stedet for at hjælpe til derhjemme, mens han lærte at tømme lommer og hugge mad fra købmandsboderne. Han vidste, at han havde magiske evner, men eftersom hans mor ikke havde penge til overs, så blev det ikke noget, han tænkte ret meget over før senere i livet.

Han var omkring 14, da hans mor døde af en ondartet lungesygdom. Hun havde været syg i mange måneder, men havde ikke haft råd til at betale en healer, hvilket altså resulterede i hendes alt for tidlige død. Amos er dog ikke typen, der bruger tid på at sørge og han trak sig derfor op i nakkehårene og eftersom han ønskede sig så langt væk fra Rubinien, som det var muligt, gik han ned på havnen og fik hyre på et købmandsskib med kurs mod Smaragdøen.

Han havde sejlet med skibet et års tid og ikke set sig for fin til at stjæle lidt her og dér i havnene, han kom forbi, da de blev angrebet af en sørøverflok, som slog det meste af besætningen ihjel. Han og den anden skibsdreng, som begge var store og stærke drenge, fik valget imellem at slutte sig til det andet mandskab i dybet eller gå i tjeneste på Natravnen – sørøvernes skib. For Amos var det ikke et valg, han behøvede at tænke over. Hans etik og moral lå i forvejen på et meget lille sted. Ombord fik han god brug for sine evner som helbreder og skjold-betvinger og resten af besætningen begyndte hurtigt at sætte lid til hans evner og han opnåede for første gang virkelig kontrol over sine evner.

Natravnens daværende kaptajn var en sadistisk karl, som aldrig tog fanger, med mindre de kunne sælges for et godt beløb i den næste havn og han tog ofte for sig af besætningens andel af rovet, uden at der dog var nogen, der turde sætte sig imod det. Amos var dog én af de få, som sagde fra, når Kaptajnens griskhed gik over gevind og dette vandt ham mange støtter blandt mandskabet. På grund af dette og hans fænomenale evner med sine krumsabler, var det også ham, der blev valgt som den nye Kaptajn, da den sidste blev dræbt midt under et angreb.

Som Kaptajn har Amos altid været vellidt og hans taktiske planlægning har kostet mandskabet meget få skrammer og stort set ingen dødsfald, i den tid, han har stået ved roret.

Familie: Mor afdød
Far ukendt
Nuværende levested: Natravnen (hjemhavn i Diamantbugten)

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 6
Kampteknik: 7
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 6
Taktik: 7
Intelligens: 6
Kreativitet: 2
Mental Udholdenhed: 6
Chakra: 4

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat