Atesh

Kriger

Status: Inaktiv

Godkendt: 04.05.2019

Antal posts: 23

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Atesh Ra'shack
Kaldet: Atesh
Køn: Mand
Alder: 2036
Fødselsdag: 8. januar, år 16 f.kt.
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Zaladin og Shara
Erhverv: Kriger
Nuværende levested: Omrejsende - Omrejsende
Race: Dragefødt

Udseende

Højde: 245 cm
Vægt: 178 kg
Hele Ateshs krop er dækket i røde skæl. Nogle er små og virker bløde, andre er større og meget hårde. Men de beskytter alle hans krop i mod skarpe klinger og slag. Intensiteten af den røde farve svinger en del og han er mest rød på ryggen, over skuldrende og ned af halen.
Hans hale er rimeligt kraftig og minder mest om en krokodilles, med mindre takker.
Ateshs ansigt minder mest om en drages, men man kan godt se det menneskelige i det også. Hovedet er overraskende fladt, men stadig mere aflangt end et menneskes. Der er ingen næse, men en snude med skrå næsehuller. Langs kæben sidder der takker, det gør der også langs hans kindben. Øjnene er smalle og sidder på skrå. Hans øjenfarve er gul og pupillerne opfører sig som en kats og kan blive smalle og runde alt efter lyset omkring ham.
I stedet for øjenbryn starter to mindre horn nede fra toppen af snuden og fortsætter over hans øjne op i panden og derefter ud i horn. Disse horn er sorte og spidse.
Hans mund er meget stor og fyldt med spidse tænder, der hovedsageligt er beregnet til at spise kød, men han kan også spise plantemateriale.

Hans krop er meget bygget op som et menneskes, bare meget muskuløst og bredt. Han har kun fire tæer på sine fødder, der meget minder om en drages i opbygning, dvs. at han går på sine tæer. Alle negle er sorte kløer, også på hænderne.

Et generelt billede af Atesh er, at han er et kæmpe væsen med tydelig fysisk styrke, røde skæl, takker over hele kroppen, et par reptilagtige øjne, en kraftfuld hale og et gab der kan flå armen af en mand.

Han er ikke i besiddelse af en rustning, men rejser rundt i et par løse gråbrune bukser og en blågrå lang, løs vest. Om livet har han et bælte, hvori der sidder et meget langt kurvet sværd, der er næsten lige så langt som han er høj. Sværdet er meget smalt, men er magisk forstærket, så det ikke knækker så let.
Derudover har han en taske slynget over den ene skulder, hvor hans meget få ejendele befinder sig.

Magi

Magisk evne (1): Indre ild – Atesh kan ikke, som nogle andre dragefødte, spy ild, men derfor betyder det ikke, at han ikke har ilden i sig. I stedet for at spy ren ild ud af munden, kan han varme sin krop, eller dele af sin krop, op til meget høje temperaturer.
Han kan blive varm nok til at få metal til, ved berøring, at blive rødglødende, så det kan vrides, bukkes eller endda rykkes over. Men det kræver utroligt meget energi for ham at varme hele sin krop op til de temperaturer og han kan kun gøre det i op til et halvt minut af gangen, hvorefter han bliver udmattet. Derfor er det utroligt sjældent, at han varmer mere end sine hænder op til den ekstreme temperatur. Det kan han gøre i et par timer, men oftest bruger han det kun i få øjeblikke til at sætte ild til ting.
Hvis han bare hæver sin kropstemperatur en smule, kan han holde sig varm i et halvt døgns tid.
Han vil altid være lidt varmere end den typiske dragefødte, det kan han ikke gøre noget ved.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Healing ved meditation – Atesh kan ved at meditere fremskynde healingsprocessen i sin krop. Det tager sin tid og kræver koncentration, og efterlader ham i en lidt sårbar situation. Men i og for sig er det meget praktisk.
Skrammer og små sår kræver et par timers meditation. Han kan også stoppe blødninger fra større sår i løbet af en time eller to.
Større sår tager højest en halv dags tid.
Brækkede knogler tager flere dages meditation hen over nogle timer hver dag.
Et par timers meditation gør også hans krop mere udhvilet og kan for en mindre periode erstatte søvn.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Man kunne godt komme til at tro, at Atesh er dum. Han har levet et meget ensformigt liv lukket inde i Kzar Mora og han ved ikke ret meget om verden. Han kan svinge et sværd og slå sine modstandere ihjel på mere end én måde, men han ved ikke ret meget om livet ud over det.
Men sandheden er, at Atesh blot ikke har haft mulighed for at udvikle sig og lære. Hans intelligens fejler skam ikke noget.

Når det er sagt, så har han ingen viden om, hvordan man opfører sig i den civiliserede verden, han har bevæget sig ud i. Han er et udyr uden nogen form for forståelse for andet end sine egne behov. Hele hans liv har handlet om ”kæmp eller dø”, hvor han selv kun har været i centrum. Han har ikke nogen rigtig familie og har aldrig oplevet kærlighed. Det eneste tilhørsforhold han har, er den lille klan af rubin-dragefødte han har været tilknyttet siden sin skabelse.

Så man skal ikke forvente nogen form for høflig eller forstående opførsel fra Atesh. Han er sig selv nærmest, og hans verden har altid været fyldt med vold. Diplomati er ikke noget, han er i besiddelse af. Lykkes det ikke i første forsøg, skal vold nok få det til at ske.

Det betyder ikke, at han er helt hjerteløs, han har bare aldrig lært at tilgå den side af sig selv.

Siden han altid har fået at vide, hvad han er og hvad han skal gøre, er den nyfundne frihed et problem, for han skal pludseligt til at tage stilling til ting selv. Det kræver noget tilvænning og en gang i mellem vil han blive forvirret og gå lidt i stå, mens han finder ud af, hvad han skal gøre.

Styrker:
- Sin fysiske størrelse og styrke
- Sin våbentræning
- Evne til at omstille sig

Svagheder:
- Mangel på viden om livet og verden
- Voldelige løsninger på problemer
- Mangel på selvstændighed

Baggrundshistorie

Ateshs baggrund er ikke særligt begivenhedsrig. Trods sin høje alder har han ligget i dvale i langt størstedelen af årene, så reelt set er han kun 35 år gammel.
Som de fleste andre dragefødte blev han skabt og derefter ved hjælp af magi tvunget til meget hurtigt at vokse op. Han har aldrig haft en rigtig barndom, men er fra så tidligt som muligt blevet oplært i kamp og krig.
Så det er det eneste, han har oplevet, inden han blev lagt i dvale, det eneste han har erindring om.
Da han og hans folk blev vækket fra dvalen, besluttede hans klan sig meget hurtigt for at forlade Kzar Mora og bevæge sig syd på til Rubinien. Her slog klanen sig ned i varmen og fandt sig meget tilfredse med det. Atesh derimod var blevet nysgerrig på verden omkring dem og endte med at forlade sin klan for at undersøge resten af verden. Uden at vide hvad han ville finde, forsatte han syd på igennem ørkenen. Var der noget på den anden side? Hvem ville han møde? Var der flere som dem eller var der nye racer?


Familie: En lille klan af rubindragefødte

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Fantastisk
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Fantastisk
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Fisk, Helli , Aria, Krystal
Lige nu: 4 | I dag: 12