StormStorm
Soldat i Mørkets Hær

Kaotisk Neutral
Race: Blandingsrace
Alder: 353

Status: Aktiv
Godkendt: 06.02.2019
Antal posts: 110
Skaber: Zofrost

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Storm Fjordin Karrell
Kaldet: Storm Karrell
Køn: Mand
Alder: 353
Fødselsdag: 12. januar 1667
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Har aldrig rigtigt knyttet sig til en speciel gud
Erhverv: Mørkets Kriger
Race: Blandingsrace - Menneske og Dæmon

Udseende

Højde: 184 cm
Vægt: 87 kg
Storm ligner ikke en, der hører til i Mørkets hær. Han ser alt for sød ud, med sine meget store blå øjne med mørke vipper, og sit mørkebrune krøllede hår. Hans ansigt er markeret med en kraftig kæbe, der dog blødet lidt op af de mørke krøller, der vælter ned over hans pande. Hans næse er kraftig og en smule bred. Under den er der et par kønne læber.

Fysik er han både høj og bred og man er ikke i tvivl om, at der er meget styrke under tøjet. Han er bred over skuldrene og ganske muskuløs.

Af ar har han mange, da han har været udsat for ene del. Hans ryg er oversået med ar fra piskeslag, han har en større ar ned fra skulderen og ned over hans bryst. Og ned af hans ene lår er der også et større ar. Ellers findes der mange ar af varierende størrelse rundt omkring på han krop.

Hans tøj varierer lidt. Hjemme i Kzar Dûn går han kun i uniform, men når han er på tur eller på opgave i landet, ses han mest i neutralt tøj, så han ikke afslører sig selv som værende af Mørket.
Han har altid et par praktiske støvler på, og han har altid et sværd ved siden. I bæltet sidder der en håndfuld kasteknive og hans pung, hvori der også er til at tænde bål med og andre småting der er gode at have.

Magi

Magisk evne (1): Præcision – Lige meget hvad end Storm kaster med, vil det ramme. Det er en passiv evne og han kan ikke kontrollere den. Hvis han ramme ved siden af noget, ja så skal han sigte ved siden af, ellers vil hans kasteobjekt ramme.
Og skal det siges, at han ikke kan kaste længere end hvad han fysisk er i stand til.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Magisk evne (2): Blomstring – Storm kan få blomster til at gro. De skal gro i jord, men der behøver ikke at være frø i jorden i forvejen. Få gram jord er nok til at gro en enkelt blomst, så han vil også kunne få blomster til at blomstre op mellem brostenene inde i byen.
Han kan dække omkring 15 kvadratmeter med blomster. Han styrer ikke selv, hvilke slags blomster, men det virker til at komme lidt an på, hvilket humør han er i. Godt humør giver farverige blomster, dårligt humør mere dæmpede farver og et tungt humør, f.eks. sorg, laver sorte blomster.
Hvis han er meget oprevet, kan blomsterne gro i det små uden at han bevidst sætter dem til det.
Dygtighed til at kontrollere evne: 7
Magisk evne (3): Mørk ild: Kan forme kugler af kulsort ild i hænderne, som kan skydes efter en modstander. Ilden føles kold, når man nærmer sig eller rører ved den, men vil stadig brænde dig som normal ild. Evnen kan også bruges til at sætte ild til brændbare genstande. Ilden lyser ikke op.
Dygtighed til at kontrollere evne: 7

Personlighed

Noget af det første man lærer om Storm er, at han ikke er særligt god til at tage i mod ordrer. Nogle gange følger han dem, andre gange… nå ja, ikke så meget. Han er en pine for sine overordnede, hvilket flere gange har ledt til nogle mere strenge straffe for hans ulydighed. Han har været gange været en tur i fangekælderen eller er på andre måde blevet straffet. Og det hjælper måske også for en tid, men så starter han forfra med at gøre som han selv vil.
Hvorfor er han så en del af Mørkets hær, kan man så spørge om? Han kan, trods sin lyst til at gå egne veje, godt lide det sammenhold og følelse af familie, der ligger over at være en del af en hær. Han kan simpelthen godt lide at høre til. Han kan bare ikke rigtigt lide den del med at tage i mod ordre.

Han er måske heller ikke den helt store fan af alt det, som Mørkets hær render rundt og laver. Det falder ham ikke helt naturligt at slagte uskyldige, pine folk og sprede ondskab på sin vej, men samtidigt er han også ligeglad nok til, at han kan gøre det. Han har normalt ikke noget i mod at de andre render rundt og gør det, så kan han tage sig et krus øl på den lokale kro i stedet. Det sker endda, at han lader en uskyldig familie smutte, fordi han ikke kan se meningen med død og ødelæggelse.

Egentligt er Storm en meget vred mand, der skal ikke meget til for at hidse ham op, men samtidigt er han også god til at skjule det. Det er mest en kold vrede, der brænder i ham, en vrede han kan holde under kontrol. Nogle gange sker det dog, at han gør grimme ting mens han er vred og så fortryder det senere.

Storm er en meget stædig mand. Har han først sat sig noget i hovedet, er det svært at få ham til at vige fra det. Det gør ham overraskende god til at modstå smerte og holde på hemmeligheder. Det gør ham knapt så god til at ændre planer og åbne op for nye ting.

Der har ikke været mange væsner i Storms liv, der har været tæt på ham. Hans mor har næsten været den eneste og tabet af hende har fået ham til at sætte en mur op om sig selv. Så han bilder sig selv ind, at han slet ikke er interesseret i at lære andre at kende. Og hvorfor skulle de også ville lære ham at kende?
Man kan sagtens tro, at han er ens ven, men han ofrer dig gerne, skulle du stå i vejen.

Udadtil virker Storm gerne lattermild og en der gerne er med på at lave lidt fjol og ballade. Han kan godt lide at gå på kro, drikke et par krus af det lokale bryg og forsøge at score kropigerne, hvilket med hans store øjne og skyldige udtryk ofte lykkes, mens han er social med de lokale. Det vil han hellere end at følge med sine kammerater ud for at pine endnu en stakkels familie eller handelsmand. Han siger da heller ikke nej til et spil terninger.

Altså, Storm er en mand uden den helt store samvittighed, men heller ikke helt skabt til livet i Mørkets hær. Han kan godt lide at nyde livet, men er lige så rustet til de hårde sider. Vreden ulmer altid i ham, især når han tænker på sin far, som han kun ønsker at finde og udsætte for noget af alt det, manden udsatte hans mor for. Han er ikke den helt store fan af autoriteter, men finder sig for så vidt i dem det meste af tiden.

Styrker:
- Stædighed
- En god indre styrke
- Mange års kamperfaring

Svagheder:
- Stædighed
- Manglende evne til at knytte sig til nogen
- Lethed til vrede

Baggrundshistorie

Storm er ikke et ønskebarn. Langt fra. Hans mor, en dæmon ved navn Injina, blev voldtaget af en engel, Storm kun kender som ”Sejr”. Manden tvang Injina til at gå igennem med graviditeten og føde sit tvungne barn. Og hun elskede det snart af hele sit hjerte, hvilket fik englen til at forlade dem igen, nu han var sikker på, at hans barn ville leve.
Men han havde efterladet Injina i stor metal smerte. For nok elskede hun sit lille bastardbarn, men hendes familie ville ikke have noget med det at gøre. Hun var et udskud sammen med sin søn, manden havde døbt Storm.

En dag, da Storm var omkring seks år gammel, blev de opsporet af en dæmondræber. På en eller anden måde fik Injina overtalt ham til ikke at slå drengen ihjel, hvis hun overgav sig frivilligt. For Storm vil hendes død altid have været et selvmord i hænderne på en mand, hun kunne have flygtet fra, på grund af en mand, der ødelagde hendes liv.
Dæmondræberen, Hrodar, tog drengen med sig i håb om at lære ham op til at hjælpe ham med at dræbe dæmoner. Storm lærte også hurtigt at slås, men dræbe dæmoner ville han ikke, lige meget om manden brugte pisk eller gulerod, så da han var en 15 år gammel, slog han manden ihjel og drog ud for sig selv.

Mange år gik, hvor han ikke havde noget mål med livet, indtil han en dag mødte en gruppe af Mørkets Krigere. De fik ham talt ind til at tilslutte sig Mørket, hvilket han gjorde.
Han har ikke decideret fortrudt, men det siger ham ikke så meget. Men det giver ham et sted at høre til og et mål med livet, og det med at melde sig ud igen, er ikke så let som man skulle tro.

Så de sidste omkring 75 år, har han arbejdet for Mørket som kriger, mens han leder efter manden, der ødelagde hans mors liv. Sin far.


Familie: Far: Sejr
Mor: Injina Fjordin Karrell (død)
Søskende: Ved ikke, at han har nogen, men alle Sejrs og Livs børn er hans halvsøskende

Nuværende levested: Kzar Dûn

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 8
Kampteknik: 8
Smidighed: 4
Fysisk udholdenhed: 7
Kløgt: 3
Intelligens: 3
Kreativitet: 3
Mental Udholdenhed: 9
Chakra: 5

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat