Xilla Ramirez

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 23.12.2018

Antal posts: 272

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Xilla Luciana Summer Ramirez
Kaldet: Xilla
Køn: Kvinde
Alder: 25
Fødselsdag: 18 November
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Isari
Erhverv: Tjener
Nuværende levested: Dianthos - Primært Dianthos, ellers rejser hun lidt rundt, da hun har nemt ved at finde arbejde så hun behøver ikke være et sted.
Race: Engel
Uddybende om race: Menneske

Udseende

Højde: 170 cm
Vægt: 70 kg
Hår:Sort
Øjenfarve:Ocean Blue
Kropsbygning:Spinkel, men med former
Hud:Lettere lys hudfarve
Kendetegn:Går altid rundt med en halskæde som har en lyseblå vedhæng.
Ar: Tæt på hendes hofte på højre side, kan man se et ar fra en kniv. På den venstre side, kan man se en varulvs bid som dækker fra den ene side og om på den anden side ved hoften. Rækker fra midten af hendes hofte, op til det andet nederste ribben.

Sådan ser hun ud når hun har trukket sine vinger ind


Når hun har foldet sine vinger ud

Magi

Magisk evne (1): Forvandling. Hun kan forvandle sig til en forholdvis stor, hvid ulve lignende dyr med nogle store vinger. Helt lysende blå øjne, med en slags lyseblå sten i panden, som symbolisere det vedhæng som er på hendes halskæde.
Hun kan holde sin forvandling maks 5 dage, hvis hun overhovedet ikke forvandler tilbage i løbet af de 5 dage. Men dette er hvis hun ikke laver det helt vilde og voldsomme i hendes forvandlede form, hvor hun har begrænsninger, hvis hun f.eks bruger hendes anden magiske evne imens, så kan hun kun holde hendes form i 2 dage uden at forvandle tilbage, og kun har brugt den anden magiske evne med mellemrum. Jager hun, eller er i kamp på nogle måde, vil hendes forvandling blive cuttet ned til en dag, hvis hun slåsser uafbrudt i 12 timer.
Presser hun sig selv til det yderste med hendes forvandlingen i de forskellige positioner, så går der en hel dag inden hendes chakra bliver stabil nok til hun igen kan bruge hendes forvandling. Hun kan heller ikke skifte frem og tilbage alt hvad hun har lyst til, hun har en maks begrænsning på 12 gange, før hun mentalt ikke længere kan følge med, da ulven også har sin egen personlighed, nok er mange ting de samme, men den er lidt af sit eget væsen også.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Usynlighed. Hvis hun vælger at blive usynlig hvor hendes lugt og lyd bliver mindsket, kan hun holde sin usynlighed i 10 timer, hvis hun bare går rundt og sniger sig. Bruger hun sin usynlighed i kamp på nogle måde, ender hun med at skifte frem og tilbage hele tiden. Men dette kan hun kun gøre 12 gange på en dag, som ved hendes forvandling. Bruger hun sin usynlighed imens hun er forvandlet, skal hun fjerne sin usynlighed hver anden time og den skal være fjernet på i en time af gangen, på de 2 dage hun kan holde holde sin forvandling uden at skifte tilbage i sin forvandling.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Personlighed

Styrker:
» Ærlig
» Hendes evner hun altid har trænet meget
» Hun er meget udadvendt
» Loyal

Svagheder:
» Hendes familie
» Hun er meget stædig
» Kan ikke svømme
» Hun er ikke god til våben

» Xilla er en pige som er meget rolig, hun vil altid og har altid været hudløs ærlig. Hun har dog en tendens til at være flabet på de forkerte tidspunkter, hvilket kan give hende problemer. Hun har lært på den hårde måde, man ikke bare skal stole på folk man lige har lært at kende.
» Hun kan være meget flirtende, imens hun også gerne tager imod udfordringer for lidt mere spænding i livet. Hun er utrolig selvsikker, samt en selvtillid som der ikke kan sættes en finger på. Hun er meget udadvent, men kan også være ekstrem nysgerrig. Hun er frisk på ballade, bare for at lave et eller andet. Hun er en meget åben person, også selvom hun ikke stoler på personen. Hun har dog nogle søvnproblemer, nogle gange er alt fint, andre gange kan der gå længe før hun sover om natten. Hun er en meget positiv pige, hvor der skal meget til for at slå hende ud af kurs.

Baggrundshistorie

Hun har altid haft en fornemmelse hun var lidt speciel, men aldrig så hun tænkte mere over det. Forvandling ligger mange år tilbage på hendes mors side, imens kun nogle få generationer tilbage på hendes fars side var usynlighed. De valgte dog ikke at fortælle noget til deres børn, da det ikke var sikkert nogle ville få de magiske evner som de var i besiddelse af.
Da Xilla var 5 år gammel, opdagede de hendes første magiske evne som var forvandling. Dette skete da der var nogle som syntes de skulle lave røveri mod hendes forældre, det lykkes dem næsten med røveriet, det eneste der lykkedes for dem, var at dræbe hendes far. Det var der det slog klik for hende, hendes forvandling kom frem pga vrede.
Hun brugte meget chakra og energi hver gang på sin forvandling, bare 5 minutter og hun var ved at besvime. Hendes mor vidste heldigvis hvordan hun kunne forbedre sin chakra, hvordan hun kunne have en god smidighed så det ikke gjorde ondt hver gang hun forvandlede. Hendes fysiske udholdenhed skulle også være okay, sammen med hendes mentale udholdenhed.
Først blev hun trænet lidt med hendes styrke, da det var krævede af hende, for at hendes ulv var i en god form. Hun skulle også selv være i en forholdvis god form, for at kunne forvandle sig. Hun startede med at være med på gården de boede på, hvor hun hjalp til, hvor de ligeså langsomt fik hende til at bære nogle tungere ting som tiden gik. For at hun fik noget mere styrke i kroppen, på samme tid blev der også trænet noget fysisk udholdenhed.
De trænede stadig hendes forvandling en gang om dagen, for at få hendes chakra styrket, igennem at bruge hendes evne. Selvom hun ikke kunne holde formen længe, imens hun ikke var særlig gammel, da hun ikke havde nogle fysisk udholdenhed eller mental udholdenhed. Men jo mere hun fik styr på den fysiske og mentale del, jo nemmere blev det for hende at holde forvandlingen. Men hun var dog stadig i meget store smerter hver gang hun forvandlede.
Hun har altid haft en god naturlig smidighed, men de trænede det alligevel, så hendes smerter i forbindelse med forvandlingen blev mindre. Hver dag lavede hun noget nyt som gjorde hende mere smidig, hun holder det stadig ved lige, da hun er bange for at være i store smerter som hun altid var i da hun var yngre.
Da hun blev 6 år, begyndte hendes mor at bede hende om at gå ned til byen for at aflevere nogle af deres ting de solgte fra gården. Hun skulle løbe tilbage hver gang hun havde gået ind til byen med tingene, derved begyndte hun langsomt at opbygge hendes fysiske udholdenhed noget mere. Efter nogle måneder, begyndte hun også at løbe ned til byen med tingene, så hun løb frem og tilbage.
Hun blev mental udfordret, ved hun var meget naiv da hun var yngre. Det bed hende tit i røven, mange udnyttede hendes godtrohed, gav hende mange løgne for hun gjorde som de gerne ville have. Da hendes mor fandt ud af det, begyndte hun at få nogle gode mentalister til at sørge for hun kunne blive bedre til at rumme hendes ulv. Også for at hun ikke var så naiv mere, mindre godtroende, det var det bedste for hendes ulv.
Da hun blev 8 år, begyndte hun at blive trænet i at være i kamp, efter hun kunne holde hendes ulveform i 2 dage. Dette sørgede hendes brødre for at give hende kamp til stregen, Raul var rigtig god til våben, imens Alejandro selv havde forvandlings magi. I starten havde hun ikke mere styrke end at kunne klare det i 10 minutter, inden hun blev forvandlet tilbage til menneske i ren udmattelse. De trænede hver dag, men den første måned kunne hun klarer det i 10 minutter af gangen. Måneden efter kunne hun strække det til 20 minutter af gangen, inden hun var ved at falde om i udmattelse. De vidste hvordan de trickede hendes ulv, men hun lærte at ignorer det, som gjorde hun blev så mental udholden som hun er nu, da hun kunne være forholdvis rolig og ikke nem påvirkelig overfor gode mentalister.
Hun blev trænet hver dag siden hun var 5 år, hendes chakra, styrke, fysisk udholdenhed, mental udholdenhed og smidighed. Det var først da hun blev engel, hun fik sin anden magiske evne, som hun også har trænet meget med siden hun fandt ud af det.
En aften hun tog hjem fra hendes tjener job i sin hjemby, blev hun overfaldet som endte i hendes død, eftersom hun gjorde alt hvad hun kunne for at kæmpe imod, men døde i hænderne på en varulv på en fuldmåne. En varulv der på den ene eller anden måde, har formået at liste sig ind i byen på det tidspunkt, som fandt frem til hende da hun allerede lå og forblødte i en tom gyde. Hun døde i en alder af 18 år, har derved været engel i 7 år

Familie: » Mor « † Valentina Luciana Ramirez †
» Far « † Samuel Diego Ramirez †
» Storebror « Alejandro Rafael Ramirez
» Storebror « Raul Nicolás Ramirez

Andet

Om hendes indre ulv / altså ulven hun forvandler sig til
Navn: Gaia
Øjenfarve: Lyseblå
Højde: Rammer en højde på 140 cm ved skulderen.
Pels Farve: Kridhvid, men har nogle steder som under maven hvor den har lysegrå pels, næsten hvid.
Pels Type: Vinterpels året rundt.
Vingefang: 7 meter fra vinge spids til vinge spids
Personlighed: Den er meget opmærksom på de væsner som Xilla møder, hvis hun får en bad vibe fra personen, så vil den hele tiden være på vagt, men til gengæld fornemmer den ingen trussel, så vil den bare være bagerst i Xillas mind. Den finder sig ikke i nogle angriber hendes menneske, eller nogle som hun ser som en del af sin 'flok'. Hun kan være meget arrig hvis du gør skade på hendes menneske, eller nogle af flokken, hvor den vil gå direkte efter at skade dig, for at smage dit blod, den vil kræve den smager blod fra den som har gjort dem fortræd. Den gør alt for at passe på hendes menneske, samt dem som hun ser som en del af 'flokken'.

Hendes ulv ved forvandling

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Fantastisk


Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 1