AliaAlia
Krystalisianer

Neutral God
Race: Skovelver
Alder: 1529

Status: Aktiv
Godkendt: 18.08.2018
Antal posts: 49
Skaber: Fnuggie

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Alia Everhart D. 3
Kaldet: Alia
Køn: Kvinde
Alder: 1529
Fødselsdag: 14/2
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Avanya
Erhverv: Har sit eget redderi
Race: Skovelver

Udseende

Højde: 175 cm
Vægt: 63 kg

Hudfarve: Lys
Øjnfarve: brune
Hårfarve: Brunt
Hårlængde: langt hår
Kropsbygning: Slank bygget, er ikke robust bygget
Påklædning: Har typisk sin armor på i tilfælde af at der bliver røvet når hun er ude med vare på vandet. Dog kan hun også gå i løst tøj der ikke viser for meget hud. Hun kan sagtens finde på at tage almindeligt mennesketøj på da hun går rundt i byerne, og derfor ikke vil vække for meget opmærksomhed

Magi

Magisk evne (1): Tale med dyr: Som mange andre elvere kan hun tale med dyr, men gør det ikke så tit. Bruger kun sine evner i yderst tilfælde når det er nødvendigt
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Manipulering af vand:
Kan manipulere med vand i det omfang det kan tillade sig. Hun kan forme vand til forskellige former og kaste dem afsted, dog virker evnen kun i en radius af 40 meter, hun kan også gøre vand roligt hvis de er på havet, dog er det ikke noget hun kan bruge i længere tid af gangen.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Personlighed

Styrker:
Hårdtarbejdende
God leder
God arbejdsmoral
Har altid hjertet på rette sted

Svagheder:
Har svært ved at sige nej til alkohol
Voldlig når man indtager for meget alkohol
Bange for hunde

Alia er en meget rolig person. Hun har ikke rigtig nogen udsving i sit humør. Hvis hun har udsving i sit humør er det fordi skibets besætning laver rod i tingene, eller de får gjort noget de ikke skulle.
Hendes ellers rolige natur ligger også i at hun er skovelver og derfor ikke har behov for at hidse sig sådan op. Hun er fuldt ud tro mod sine egne behov og gør hvad hun føler er rigtigt. Hun har altid et smil på læben og er altid munter.

Baggrundshistorie

Det var året 485 da Alia blev født. Et vaske ægte barn man ellers ikke så så tit i elverriget på det tidpsunkt. Det var Alia's mor Everhart D. 2 der havde planer om dette barn uden farens viden. Det kom derfor som en overraskelse at Alia's mor fødte da man ikke havde kunne se på hende hun var gravid. Alia's mor var selvfølgelig glad for dette og var overlykkelig for at det var sket. Alia's far derimod var ikke nær så glad for det.

Året 700 og Alia var vokset op til at blive voksen. Hendes mor var død og hendes far havde forbandet hende langt væk de sidste lange stykke tid. Evnerne voksede og blev stærkere men det gjorde Alia også.
Hun havde derfor tænkt sig at rejse væk fra Elverly, og væk fra hendes såkaldte familie. Det gjorde hende ikke noget at hun ikke havde nogen familie og så kunne hun da lære at klare sig selv. Hun gjorde intet for at gemme sig væk fra omverden.

Året 1599 Alia havde brugt de sidste 700 år på at bevæge sig rundt i landet, se landet se hvordan folk levede og finde ud af hvordan det forgik i verden uden for Elverly. Hun var faktisk blevet glad for at leve uden for Elverly, og hun glæede sig til at opleve endnu mere.

Året 1960 Alia begyndte på et redderi hvor en meget flink man oplærte hende i at sejle og transportere vare rundt i landet. Det var et fantastisk sted og det var noget hun godt kunne lide. Hun havde lært at skyde med bue og pil i sin tid væk fra Elverly, men dette her var meget bedre. Her kunne hun vise sit hver og vise hvad det var hun kunne. Hun begyndte at få mere og mere leder rolle som årene gik.

Året 2018 Alia har nu overtaget rederiet "Everhart" som hun har valgt at opkalde rederiet efter sin mor, som den eneste af familien hun kunne lide. Hun har fragtet alle slags vare rundt i verden. Selv mennesker og elver der ville væk fra Kile's orden og deres magt i Dianthos. Alia er ikke bange for at skulle hjælpe hvor hendes hjerte sidder henne.

Familie: Mor: Alia Everhart D 2 (Død)
Far: Topas: Everhart (Død i dragekrigen)

Nuværende levested: Dianthos

AndetMed sig ved sin side har Alia altid sin kat med sig. Den er lige så stor som hendes hofte og hun kan ikke undvære den. Den er meget lydig og man behøver blot at fløjte efter hende for at hun kommer løbende.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 4
Kampteknik: 7
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 7
Intelligens: 7
Kreativitet: 2
Mental Udholdenhed: 7
Chakra: 6

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat