Maharet AshburyMaharet Ashbury
Krystalisianer

Kaotisk Neutral
Race: Engel
Alder: 2979

Status: Inaktiv
Godkendt: 04.05.2018
Antal posts: 27
Skaber: Raider

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Maharet Ashbury
Kaldet: Ashbury, Maharet, Margaretha
Køn: Kvinde
Alder: 2979
Fødselsdag: 29 Juni
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Ingen, hun tilbedre jorden og naturen
Erhverv: Heks, urtekender, heldbedre af skoven
Nuværende levested: Norvik er på nuværende tidspunkt der hvor man kan finde hende.
Race: Engel
Uddybende om race: Nordfolk, det mener hun i i hvert fald selv. Guderne skal vide hvad hun var, hun mener selv at hun af den menneskelig race, men hun er smule usikker.

Udseende

Højde: 180 cm
Vægt: 67 kg
Kropsalder: i slutning at tyverne, mere kan der ikke siges om hendes fysiske udseende.
Hår + øjne: Hun har smuk naturlig rød hårfarve, karakteristisk for en kvinde der kommer nord fra. Hendes hår er desuden naturlig glat og gå ned til slutning at hendes ryg, Maharet sætter tit sit hår i fletninger eller i andre stille hvor håret bliver holdt oppe på hoved. Maharet har blå øjne, en usædvanlig øjenfarve for kvinde med rødt hår.
Hud + Ar: Maharet har lys hud, hun har svært ved befinde sig i solen, netop fordi hendes nordlig gener gør hende mere modtagelig overfor solen, typisk blev hun let brændt af solen, når hun rejser ned i de sydlig dele af Krystallandet. Maharet har ikke de store ar, hendes død som menneske efterlad ikke ar på hendes krop.
Kropsbygning: Maharet har en krop der ikke bygger på meget fedt, hun har altid haft problemer med tage på naturlig, men hun er ikke svag selvom hendes fysisk ofte viser andet. Hun har frydelig bryster, og rette ryg, som giver hende en elegant gang art. Hun fortrækker helt klar beklæde sig i de lyse farver. Hendes ansigt er lille og indrammet af mange lokker af rødt hår, hun har en lille næse, og dertil øjne som meget betagende.
Kendetegn: Hendes lange naturlig røde hår, er ofte det største kendetegn som folk husker hende på.

Magi

Magisk evne (1): Helbredelse: Maharet har evne til kunne helbedre andres sår og skader, hun praktiseret kunsten siden at hun var menneske, og hendes evner er efterhånden en mester kunst. Maharet bruger disse kunstskaber til helbedre de som er på god fod med hende, hun er ikke kendt for redde folks liv, med mindre at de stå hende nær. For bruge sin evne helbredelse skal Maharet blot holde sin hænder i et krys over såret eller skaden, hvor efter gylden lys vil blive dannet under hendes hænder, dette lys har en helbedrende kraft som effektiv overfor alle fysiske skader. Men der dog skader som Maharet ikke kan hjælp, hun kan ikke helbrede sygdomme eller kroniske skader, som har varet et helt liv igennem, dertil virker Maharet evne heller ikke på det psykiske punkt, hun ikke hjælpe folk der syge i sindet.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Kanalisering: Man kan ikke sige det er en magi som sådan, men fordi at Maharet har tæt bånd til skoven og jorden kanaliser hendes krop chakra derfra som hun kan bruge til helbedre andre, hun skal dog have kontakt til jordens element for hun kan tage chakra derfra. Jo mindre skove og natur der er omkring hende, jo mindre chakra kan hun trække derfra, byer er i sær et stor problem for Maharet, hun heller det stor held i syden, hvor jorden tør af varme, mens norden er det samme, dog er midt landet altid et godt sted for hende.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Fremtidsdrøm: Hun har ikke en som sådan, blot det at hun kan leve sit liv som hun lyster det, er nok i sig selv.
Elsker:
Naturen, mest skoven, men bjerge er også et smukt syn.
Isolation, hun kan godt lide at befinde sig på steder hvor der ikke kommer andre væsner end hende selv.
Skønhed, hun syns der meget skønhed at se og mærke i andre, og bruger tit sin tid på se på verden omkring hende.
Havet, det at kunne se havet, har altid været en hendes store drømme, nu hvor hun rejser meget har hun stadig en stor kærlighed for se havet igen.
Vin, smagen af rig vin er en de ting som hun nyder, sær på efterårsdagen hvor hun tvunget til leve indenfor.
Nomade livet, hun lever så vidt mulig udenfor i naturen, hvor hun kan rejse fra sted til sted uden behøv for sat bolig.
Bøger, hun har kærlighed til viden, i sær den slags der indenfor natur medicin og helbredelse af kroppen.

Hader:
Social, hun har det bedst med sit eget selskab og hun opsøger ikke andres selskab uden en større årsag. Maharet har levet alene, og en isoleret livsstil er det som der passer hende bedste, når det så er at hun skal have nye ting til hendes rejser, kan hun godt finde på at slå sig ned på en lokal bar, og snakke med folk i et par timer adgangen.
Lyde, hun byder sig ikke om mange lyde af gangen og derfor er hun heller ikke vild med livet i byen. Som udgang kommer hun ikke til byen uden god årsag.
Menneske, hun holder sig fra at efterlad indtryk på mennesker. Med hendes hukommelse om hvad der sket, da hun selv var menneske, har hun siden af undgået af have længere kontakt med mennesker.

Svagheder:
Kamp: hun har en minimal viden om hvordan at man skal bruge en kniv, men dette er mest til finde urter med. Maharet har ingen evner indenfor kamp, der har altid overrasket hende, at hun kunne slippe igennem sit liv som engel, uden at møde modsat eller kamp.
Klaustrofobi: hun hader små steder, hvilket er en årsag til hun ikke komme i byen på stor plan, hendes liv forgå i naturen hvor hun kan holde sig væk fra mennesker, lyde og alt for lidt plads.
Kynisk: hun er blev kynisk og kold med tiden, og hun mener ikke folk hende tid værd, med mindre at de betaler hende for helbredelse. Hun holder et kynisk ydre som en slags forsvar, på de måde kan hun skille folk fra som hun ikke kommer til have kontakt til.

Personlighed: Maharet er kendt for sit kølige forhold til andre mennesker, hun har svært ved lukke folk ind, hende mistro er stor efter hende oplevelse som menneske, er hun helt klar blev en mere socialt isoleret kvinde. Men skal ligefrem opsøge hende, hvis man ønsker at tale med hende, hun kommer nemlig ikke selv til andre. Man kan sige at Maharet bruger sit kolde sind på mange planner, men hun dog hjerte varm overfor de væsner som hun hjælper igennem sin magi, dog sker det mest hvis hun er blev betalt godt af andre, ellers er hun ret ligeglad med andre.

Baggrundshistorie

Maharet startede sit liv i skoven, hun blev født af en mor som var enlig om at skulle passe hende. Men det var ikke det store problem, for Maharet kom fra fællesskab af natur hekse. I det samfund, stod alle hekse for pasning af de børn som der blev født, og derfor kunne man ikke sige at de nyfødt havde en fast mor, da der flere kvinder som havde børn på samme tid. Som tiden gik, blev Maharet en eventyrlysten pige, hun blev større og bedre til de ting som barn skulle, og ved fire års alderen blev Maharet lukket ind i hekse verden. Her blev den lille pige sat i gang med basal vide omkring de forskellig planter som der blev brugt i hverdagen, hun urtekender sammen med de andre piger, og hun lært de første små ritualer da hun blev de seks år.

Maharet voksede sig større med tiden, og alder af ti år startede hun på at lære helbredelse magi. Det var et vanskelig fag, da hun skulle forstå hvordan at chakra kunne bruges, hun var slet ikke godt til bruge sin chakra til starte med, men med hjælp fra forskellige ritualer og meditation, blev Maharet bedre til at bruge sin chakra på optimal plan. Da hun blev omkring de femten år, havde Maharet fuld forståelse for helbredelses magi, hun blev set som familiens healer, og heksen man kom til, når man havde fysiske skader.

De lykkelige dage blandet hendes med hekse skulle dog aldrig vare ved, i en midt tyverne. Blev der udført hekse jagt i det område hvor Maharet levede, hendes med hekse og hende selv kom under stor mistanke fra den landsby som heksende opholdte sig ved, de blev alle ført til retten en efter en, men ingen vendte tilbage derfra. Maharets mor, gav sig liv for Maharet skulle været i stand til slippe væk, men Maharet kom aldrig i sikkerhed før at hun blev taget til fange.

Retssagen var brutal, Maharet kom under stor tortur som gik ud på for hende til tilstå at hun var ond heks, og at hun kun var ude efter skade andre. For Maharet sluttede hendes menneske liv på sommer nat, hun blev sendt på bålet, men det var ikke slutning på hendes historie.

Maharet ved ikke selv hvornår at hun genopstod, men da hun genopstod var det ikke i det samme liv som hun kunne huske. Der var ingen landsby at finde, eller kultur som hun var vokset op i, flere hundred år var forsvundet forbi uden at hun selv kunne huske hvad der var sket sin at endte på bålet.
Hun forlod de skoven, for søge viden. Viden som ville kunne give hende et indtryk af den verden som hun var blev tilkendt igennem sin genfødelse som engel, i starten vidste hun ikke at hun var en engel. Men over tiden blev hun klar over at hun ikke var menneske, som hun havde været før i tiden. Maharet rejste igennem Krystallandet, hun har set verden gå forbi, uden at hun selv har ville efterlade et indtryk af det som hun har oplevet, hun holdte sig til finde få nye venner, og helst de som der ikke ville dø af alderdom. Hun holdte sin kontakt til mennesker, på minimal plan, da hun stadig ikke helt var sikker på at hun ville kunne stole på dem.

Men som tiden gik blev klart, at hendes evne til helbedre andre var mere velset, end da hun var menneske. Maharet har haft flere steder af bo, hun har rejst omkring for helbedre folk, men ikke uden at tage penge for det, hun bemærker ikke hvordan tiden går hende forbi, fordi at hun aldrig bliver på det samme sted i lang tid afgangen.

Den seneste rejse har send hende op nord på, hvor hun blev siden.


Familie: Ingen relativer til denne dag, hun har forskellig venner.
Ældre venskab med Atreyu.

Andet

Sjove detaljer omkring Maharet:
Hun er udelukket vegetar, og hun syntes af kød smager afskyelig.
Hun hader af stå stille i lang tid af gangen, som barn var hun altid i bevægelse og det gør hende udmatte var næsten umulig, der skulle derfor bruges meget energi på at gøre Maharet træt til sengetid.
Hun kan ikke tåle ideen om at skulle miste sit lange røde hår, da det en af de ting som meget stolt af.
Hun kan godt lide at synge, men helst når hun er alene. Tanken om folk hører hende synge, er skræmmende.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Kampteknik: Under middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Elendig
Intelligens: Over middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: FantastiskAnd you once said, "I wish you dead, you sinner"
I'll never be more than a wolf at your door for dinner
And if I see you 'round like a ghost in my town, you liar
I'll leave with your head. Oh, I'll leave you for dead, sire

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat