Fuego Cryo

arbejder for banken.

Status: Inaktiv

Godkendt: 27.04.2018

Antal posts: 183

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Fuego Hayze Cryo
Kaldet: Fuego, eller Fue
Køn: Mand
Alder: 82
Fødselsdag: 13 december
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: lidt af alle, for alle kan bidrage med noget.
Erhverv: arbejder for banken.
Nuværende levested: Omrejsende - Det Centrale Krystalland, lidt ude på landevejen.
Race: Blandingsrace - Menneske og Elemental
Uddybende om race: halvt menneske, halvt Elementaler.

Udseende

Højde: 180 cm
Vægt: 70 kg
Hår:
Hvidt på den ene halvdel og rødt på den anden halvdel.
det er en normal længde for en mand.
hans hår er meget tykt.

Øjne:
Et hvid/lyseblåt øje, og et orange/gyldent øje.
det lyseblå er i den røde halvdel af håret da han er blevet delvis blind på øjet.

Ar:
han som ny ild betvinger brændt sig selv på venstre øje og huden omkring, og aret er aldrig blevet healet og kan aldrig heales.

Tøj:
han går mest i billigt tøj med mindre han skal noget vigtigt eller på arbejde. han ved jo aldrig hvorfor ilden tændes i ham så han vil hellere ødelægge billigt tøj end dyrt tøj.
det er tit bare en skjorte, tshirt eller trøje og et par slidte bukser.
Faceclaim: Todoroki (My Hero Academia)

Magi

Magisk evne (1): Krystal magi.
Fuego kan ud af sin krop danne krystaller. han kan også ved at ligge en bar hånd ned jorden få krystaller til at komme op af jorden.
Ulemper:
Fuego kan ikke flytte sin hånd fra jorden vis han laver jord krystaller, det vil sige han selv gro fast til nogle kommer og befrier ham. og krystallerne på hans krop vil heller ikke forsvinde med indre nogle "høster" dem.
Krystallerne vil ikke kunne fjernes helt fra hans krop og derfor han kun laver det når nogle fagfolk er i nærheden til at hjælpe ham med at få det af igen.
når krystallerne bliver høstet gør det forfærdeligt ondt men hans smertetærskel er meget høj pga mange års høstning.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Tempraments ild.
Fuego kan vis han bliver vred nok brænde og sætte alt omkring ham i flammer. det kan også siges at når han sætter ild til stedet brænder hans tøj. sko. og jorden i en radius af 3 meter. det er nok ikke meget men man kan komme slemt afsted med forbrændninger da hans flammer har høj grader,
Ulemper:
Fuego selv kan bliver forfærdeligt forbrændt vis han selv røre ved sig selv imens han har ild tændt.
ilden slukkes ikke lige så nemt som et bål. man skal finde en måde at få Fuego ned på jorden igen.
kan kan få temperamgs ild på mærkelige tidspunkter og kan nogle gange gå helt i stå når han for det. hvilket gør at man skal kunne tale ham ned eller selv kunne gå ind i ild uden det skader.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Fuego er en meget venlig person når man kommer ind på livet af ham. men man skal passe på hans temperament, vis først han bliver gal er det ikke til at sige hvad der sker. han er meget enspænder og ønsker ikke at skade andre som han ikke vil skades.
han har en meget høj smertetærskel. hvilket han skal bruge for at f fjernet krystaller. Fuego er meget sød og forstående når man først er hans ven. men er man hans fjende skal man ikke så meget som sige hej til ham.

Svagheder:
* temperament: han har svært ved at styre sit temperament og vrede.
* Alicia: hans første rigtige date og kæreste som droppede ham for at komme i byvagtens enhed.
* han kan virke for godtroende: han ønsker at folk behandler ham som han selv vil behandles og kan derfor virke godtroende.

Styrker:
*hans smertetærkel er ekstrem høj: dette gør han kan tåle mere smerte end andre lige vil kunne.
*hans familie: han elsker sin familie og finder altid ro og trøst hos dem.
*ilden i ham: han har en meget kraftig ild da den kommer fra hans vrede.

Baggrundshistorie

Krystaller.
Fuego var en meget livlig en, hans evner havde dog altid været lettere ukontrollerene. Fuego havde en evne til at gro krystaller på sig. Hvilket var meget smertefuldt når de skulle af. Han blev tit taget med til smeden når hans mor var alene med ham. For de skulle brandes af hvilket kunne risikere at ramme hans hud vis man ikke passede på. Smeden tog altid en dolk varmede den op i pejsen (eller hvad det hedder hos en smed) og begyndte at skære krystallerne af med den helt varme dolk.
Fuego som lile skreg altid da det gjorde ondt. Han blev dog mere og mere van til det med årende. Han sagde ikek et pip da han blev ældre, han var van til det nu.


Brandt
Fuego var kun lige ved at få et hidsigt temprament. Og det resulterede i at hans tøj begyndte at lugte af røg. Han var ved sin skole da nogle drenge kastede sten mod ham. Han blev vredere og vredere og til sidst gik der ild i hans ærme og han stod helt ligeglad. Han fik en sten i øjet og tog sig til øjet. Hvilket resulterede i at han brandte øjet og huden omkring øjet. Og fik skadet øjet ved denne sten og varme. Han blev lidt blind på dette øje og det var desværre sådan at han ikke kunne lig at gå til heldbrederne så han blev aldrig heldbredt hurtigt nok til at få sit ar og blindhed til at forsvinde.
Fuego blev så gal at han skreg og løb efter de drenge der havde kastet sten på ham. De flygtede hurtigt og ville ikke brandes. Fuego løb efter dem og opdagede ikke at ud af hans arm begyndte krystaller at dannes. En evne han havde kendt til i lang tid. Men ikke havde styr på endnu. Da drengene gemte sig bag en lærer, så læreren på Fuego og sagde han skulle slappe af og tage med til rektoren. Fuego trak vejret dybt og slappede af og ilden forsvandt. Denne lærer havde altid haft god kontrol over ilden i Fuego. Han kom til rektoren som måtte sende en brevdue afsted til hans forældre som begge to var skilt men levede sammen som venner. Fuegos mor som var menneske blev så skuffet over det var sket at hun skyndte sig til skolen og snakkede med rektoren imens at Fuego prøvede at knække krystallerne af sin arm som de var vokset ud af. Det gjorde ondt og han vidste hvordan han skulle gøre for at få den af men det var kun hans far der havde evnen til det. Hvilket jo betød at han skulle hjem til en skide balle.
Fuegos far var ild element og havde et lige så hidsigt temprament som Fuego. Hvilket ikke altid var godt for så kom hans forældre op at skændes pga ham selv om de var sammen i hverdagen skændtes de tit pga Fuego.

Date.
Fuego havde meget svært ved det med piger i sin alder. Men han mødte en der var lige som ham med blandnings race. Han forelskede sig helt og holdent i hende. Han så hende som sit et og alt men hun måtte gå fra ham en dag hvor hun skulle starte træning til byvagt, hvilket jo ikek faldt helt i Fuegos smag. Han var opdraget gammeldags at piger ikke skulle arbejde. Men at piger skulle være hjemme. De var nød til at gå fra hinanden, Fuego så hende dog tit når han tog på arbejde i banken. Ikke fordi han var god til regning men fordi med hans evne kom der hurtigt penge ind i banken og det skulle de jo helst ikke ha en der gik rundt og gav krystaller ud til alle og enhver. Hvilket Fuego godt kunne forstå.
Fuego havde dog altid fortrudt de ikke kunne sammen. Men han kunne også godt se fra hendes synsvinkel at hun havde brug for et liv også. Fuego savnede hende dog tit. For hun forstod ham og hjalp ham med at slappe af. Fuego fandt dog andre piger an datede men ikke nogle der kunne sætte sig ind i hans sted.



Familie: Mor: Menneske. død.
Far: element. lever.
Søskende: lille søster, lever.
lille bror: lever.

Andet

en stor paint hest som han rider til og fra hjem og arbejde og byen. han har nogle venner i byen han stiller hesten hos når han skal på arbejde.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel


Shouto Todoroki
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Nao, Muri
Lige nu: 2 | I dag: 14