Smo FernisSmo Fernis
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Elemental
Alder: 36

Status: Inaktiv
Godkendt: 03.03.2018
Antal posts: 20
Skaber: The Evil Queen

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Smo Fernis
Kaldet: Smo; Ypperstepræstinde Fernis; Ypperstepræstinde Smo
Køn: Kvinde
Alder: 36
Fødselsdag: 3. April
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Shara
Erhverv: Ypperstepræstinde for Shara
Race: Elemental

Udseende

Højde: 162 cm
Vægt: 55 kg
Smo har mørk hud, meget mørk hud. Hun er en frodig kvinde, men ikke tyk, hun har bare former og det ser godt ud på hende. Flere mænd finder hende smuk og attraktiv, men er også lidt bange for hende, fordi hun trods alt er ypperstepræstinde.

Hun har rødbrunt hår, som når hende til midt på ryggen. Håret begynder dog at ligne at det brænder, hvis hun lader det gøre det eller hvis hun bruger meget magisk energi. Hun har brune øjne, som bliver lillae, når hun bruger sine magiske evner.

Hun er som regel iklædt en lilla kjole/kjortel(lignende) og brune sandaler af læder.

Magi

Magisk evne (1): Smo har som evne ilden. Hun kan danne små ildkugler i håndfladen, men også store ildkugler, som ikke er i berøring med hende. Hun kan kaste dem efter modstandere, og antænde brændbart materiale uden at rørre ved det. Hun kan godt brændes af ild, dog ikke af det hun selv har skabt, men ild lavet på naturlig vis eller af andre med evner indenfor ild.

Skal hun lave store kugler af ild, så kræver det stor koncentration, og hun kan ikke kæmpe med et våben og lave store ildkugler på en gang. Det job skal hun bruge begge hænder til. Men hun kan godt lave små ildkugler og kaste dem efter folk, samtidig med at hun bruger et våben med den anden hånd.

Det kræver en del energi at skabe store ildkugler, og hun kan måske skabe omkring 10-11 af dem i streg, uden at blive helt udmattet, men makset er 20 i streg, så kan hun ikke lave flere og har brug for en pause.
Dygtighed til at kontrollere evne: 9

Magisk evne (2): Smo kan se ind i fremtiden. Hun er en ufrivillig seer. I hvert fald på en måde. Det er korte, uklare glimt af en mulig fremtid, hvilket betyder, at det ikke nødvendigvis vil ske, men at det er en mulighed at det kommer til at ske. Hun kan ikke selv fremkalde synerne, de kommer helt af sig selv. Oftest når hun er svækket. Hun styrer derfor ikke denne evne, den styrer hende.
Dygtighed til at kontrollere evne: 2

Personlighed

Smo er stærk. Hun er møllerdatter, og er vandt til, eller var vandt til, at kaste med tunge melsække. Hun kan løfte det meste, men er ikke særlig stærk i kamp. Hun er bare virkelig god til at kaste med ting. Hun bruger dog sjældent sin styrke mere, så styrken falder stille og roligt, fordi hun ganske simpelt ikke har brug for den, fordi hun bruger sine magiske evner i stedet for. Hun er ret udholden, kombineret med sin styrke.

Hun er semi-dygtig med våben, men har kun erfaring med spyd og kniv. Sværd, økser og lignende kan hun ikke håndtere. Hun er meget smidig, og kan lave split i luften i kamp, om nødvendigt, hvilket er ret effektivt. Hun laver noget yoga-lignende hver dag i en time, hvilket er grunden til, at hun er så smidig som hun er, og kan bruge det i kamp. Selvom hun foretrækker at bruge sin magi i kamp.

Smo er mere råstyrke end hun er taktik, men det betyder ikke, at hun er dum til det heller. Hun kan klare sig sådan rimelig, og ejer sund fornuft.

Hun er rimelig intelligent, men det er også tydeligt, at hun er møllerdatter. Hun kan læse basis, og kan enkelte andre sprog, men kun i kraft af uddannelse, dengang hun blev præst, og senere ypperstepræstinde. Hun har en rimelig humor, men er ikke vildt kreativ, faktisk. Hun spiller heller ingen intrumenter, men har kunne spille fløjte engang, noget som hun egentlig ikke ved, om hun stadigvæk kan.

Mentalt er Smo ikke specielt udholden. Hun bliver ikke bange for ingenting, men hun er heller ikke specielt modig. Dog er hun meget viljefast, og står ved sine valg, selvom hun er bange.

Indenfor brugen af sin egen magi, er Smo virkelig dygtig. Hun har store magiske ressourcer, da hun bruger sin evne mere end sin styrke eller våbenfærdigheder. Der går noget tid, før hun har opbrugt sin magiske energi, og kan bruge magi i længere tid end de fleste.

Baggrundshistorie

Smo er en møllerdatter, og har kastet med melsække hele sit liv. Hendes styrke er dog faldet siden hun ikke bruger den ret meget længere. Hun har levet sammen med sin familie, til hun var 14 år, hvor de alle døde af en ukendt sygdom, og der ikke var penge til medicin til dem alle kun en, derfor valgte de at Smo skulle overleve.

Derefter kom Smo in i Sharas tempel, og blev med alderen præstinder og senere ypperstepræstinde.

Det var også først da hun kom til Sharas tempel, at hun begyndte at træne sin primære magiske evne: at skabe ild. Hun trænede med de andre præstinder, som alle havde samme evne, og denne evne er i dag meget stærk.

Senere hen opdagede hun, at hendes forældre (møllerparret) ikke var hendes rigtige forældre, fordi de ikke var elementaler. Og hun var selv 100% elementaler, så derfor kunne de ikke være hendes rigtige forældre. Hun er derfor på udkig efter familie, andre elementalere som hun kunne være i familie med.

Familie: Alle er døde.
Nuværende levested: Hovedstaden, Dianthos, Den Hellige Bydel

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 5
Smidighed: 8
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 4
Intelligens: 6
Kreativitet: 5
Mental Udholdenhed: 3
Chakra: 9

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat