Danielle Feyre

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 01.03.2018

Antal posts: 18

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Danielle Feyre
Kaldet: Fey
Køn: Kvinde
Alder: 17
Fødselsdag: 6/6
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: N/A
Erhverv: Feyre Delivery Service
Nuværende levested: Omrejsende - N/A
Race: Menneske

Udseende

Højde: 156 cm
Vægt: 51 kg
Hår: Danielles hår er langt gyldent hår, som krøller en smule. Hun foretrækker at holde det langt, til trods for problemer med at det bliver grebet af vinden og kastet ind i ansigtet på hende. Når hun har travlt bliver det ofte sat op i en knold, men har desværre en tendens til at rive sig selv fri i tide og utide.
Ansigt: Hendes ansigt er spinkelt og huden er bleg. Blå øjne over en lille næse. Hendes øre er oftest skjult under håret, men bærer ellers præg af en spids i toppen.
Kropsbygning: Lav og spinkel af bygning. Hun bruger meget tid på at holde sig fin og præsentabel af både personlig præference og af pligt, hun ved aldrig om modtageren er af finere slægt og ikke tillader folk klæd i støv og mudder til at træde ind med beskederne. Hendes muskler er ikke markeret, men bærer dog præg af at være velholdte fra lange løbeture både over eng og gennem skov.
Påklædning: Når hun er på vejen foretrækker hun to lag. Det inderste tætsidende og varmt, så hun kan holde på varmen og tørre sveden af før den køler hende ned i de kolde vinde. Det ydre lag er en stor tynd kappe, som kan holde hende varm om natten, eller gribe vinden når hun virkelig får travlt. Begge lag er tynde, men vejer lidt. Selv en smule ekstra vægt, kan gøre en stor forskel når man har løbet i mange timer.
Hun foretrækker Hvidt tøj, men det er desværre ikke hvad hun bruger. Mørkere tøj gør det lettere at skjule rejsestøv og sved, så det er hendes normale påklædning.
Hun bærer yderligere nogle tasker bundet til hoften og ryggen. Begge vandtætte og med flere skjulte lommer, til at gemme breve og små pakker, samt til at have vand og mad til turerne, hvor det ikke er let at skaffe sig nyt.
Andet: Hun bærer 2 lange daggers af et let glaslignende materiale.

Magi

Magisk evne (1): Personal Density Control: Danielle er i stand til at ændre sin personlige masse imod begge ekstremer. Hun kan gøre sig selv let som et fjer, eller tungere end hvis hun var lavet af massiv guld. Ved at ændre sin vægt, kan hun øge sin fysiske råstyrke. Des tungere hun er, des stærkere er hun. Det gør hende dog langsommere at være tung.
Når hun løber skifter hun sin masse ved hvert skridt. Let som hun sætter af, men tung som hun sætter foden i jorden igen. Dette gør hun kan løbe hurtigt i lange spring, men kræver fokus.
Det er også muligt at ændre dele af hendes krops vægt uden at påvirke resten af kroppen, men dette er sværere og noget hun ikke har mestret.

Ved at sænke sin vægt er hun også i sted til at løbe henover vand og andre væsker. Hun kan dog ikke gøre sig så let at hun begynder at svæve, men kan dog blive så let vinden blæser hende væk.
Hun kan hæve sin egen vægt til flere tons og kan generelt løfte omkring sin egen kropsvægt.

Hun kan ikke ændre vægten af hendes tøj, pakker eller lignende.

Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Vind Element: Danielle kan kontrollere luft og vind i hendes nærvær. Des længere fra hende hun prøver at påvirke noget, des svære er det. Hun kan dog skyde vinden afsted tæt på hende og lade dette ramme længere væk, men det gør det svært at kontrollere hvordan vinden spreder sig eller fokusere kraften.

Når hun spænder sin kappe ud og reducerer sin vægt, er hun i stand til at flyve med denne evne. At holde kursen kræver dog fokus.

Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Personlighed

Danielle er ensom. Hun er altid fremmed og alene, lige meget hvor hun rejser hen. Enkelte har set hende før, men kun få husker pigen, som rejste gennem deres by få år tidligere.
Hun har dog lært at gøre sig selv velkommen hvor endt hun er og er ikke bange for at åbne en samtale eller spørge til hvad interesserer hende, men enhver afsked bagefter følger hende længe.
Hun er pligtopfyldende og har fået indlært reglerne for hendes erhverv.
- Fuldfør enhver opgave du accepterer.
- Giv den kun til dens beskrevne modtager.
- Hav altid en flugtvej.
- Åben aldrig pakken.

Hun elsker at komme steder hun aldrig har været før. Det er den lille glæde, der gør hun stadig løber med beskederne og grunden til hun nok aldrig stopper med det, i hvert fald ikke før hun ikke længere kan løbe de små stier eller lade vinden bære hende.

Svagheder:
- Lader dårlige følelser hænge sig i hende længe efter de burde være overstået.
- Har svært ved at åbne op for folk. Hun er ikke vant til at have nære venner og bærer ofte hemmelige dokumenter, så det er ikke let at lade folk komme for tæt på.
- Hun har svært ved at acceptere nederlag. Hun nægter at indse og acceptere et tab, prøver at vende det rundt, selv om hun blot graver din egen grav endnu dybere og sværere at komme ud af.

Baggrundshistorie

Communication leads to Community

Disse ord blev sagt så ofte, at Danielle endte med at se dem som en lille personlig mantra. Da hun voksede op var hun altid på farten. Altid på vej imod et nyt sted, men aldrig på vej væk. Det var i hvert fald hvad de fortalte hende, og hvad hun lærte at fortælle sig selv. Hun var altid et nyt sted. Altid fremmed. Det var svært at se folk omkring hende have deres små vaner med hinanden. Hvordan de talte om gamle minder og folk der boede omkring dem. Hun var altid den nye hvor hun kom, men hun lærte at falde ind i rytmen. Hvordan hun bragte sig selv ind i deres slæng, om så kun for en stund. Hun kunne lide deres selvskab, men havde i sin opvækst svært ved ikke at kigge tilbage og savne hvad hun forlod.

Hendes familie hjalp hende dog. De rejste sammen i deres vogn og bragte nyt hvor end de dukkede op. Ofte kom de til adelige og leverede hemmelige beskeder skjult i officielle dokumenter, eller lagde pakker en tomme træstubbe. De stillede aldrig spørgsmål til deres job og de blev betalt for det.

Danielle var ikke mere end 6 da hun leverede hendes første besked. Hun gav det til en 8 årig dreng og bad ham give den videre til hans mor. Ingen kunne fortælle hvor beskeden kom fra, ingen ud over Danielle og hendes forældre, men de fortalte det aldrig.
"Hvis en besked er farlig, må du ikke lade dem vide, at du havde den"
Hendes mor fortalte hende dette første gang hun spurgte, hvorfor de lagde brevet i en sæk korn, som bonden kiggede væk for at sælge en blodpølse.
"Hvis de ved du har haft den, vil de bede dig om at fortælle mere. Og du må aldrig fortælle mere end beskeden"
Måden hun sagde aldrig, fik Danielle til at frygte for konsekvenserne.

Gennem opvæksten lærte hendes far hende at beskytte sig selv. Velvidende om faren ved at rejse gennem landet lærte hun både brugen af våben, samt at bruge hendes evner, til både at flygte, men også til at udryde en trussel.
Som 13 årig startede hun med at løbe sine egne beskeder. Hun forlod vognen med brevet, vinkede farvel til sin familie, vel vidende at det var usikkert hvornår de skulle mødes igen, og satte i løb gennem landet.
Hun har siden set sin familie 5 gange, som deres veje har krydset. Hun holder altid ørerne ude for at finde dem igen og ved de gør det samme.

Familie: Hendes nære familie består af hendes forældre, samt to brødre og en søster.
Derudover har hun en del fætre, kusiner, onkler og tanter, som ligeledes leverer beskeder i hele riget.

Andet

Religion: Hun er ikke tilbeder af nogen specifik religion, men respekterer alle guderne, selv dem der modsætter hinanden.

Hun tager ingen side i krigen og leverer både for lyset og mørket, hvis de har opgaver.

Ønsker man at få noget leveret, er den letteste måde at søge en af familiens dealers. De informerer familien når de er i nærheden, men man kan let komme til at vente længe, hvis ingen medlemmer er tæt på når man laver en request.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 0