ArlaynaArlayna
Krystalisianer

Neutral God
Race: Menneske
Alder: 29

Status: Aktiv
Godkendt: 30.12.2017
Antal posts: 37
Skaber: Mong

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Arlayna Elizabeth Treaty
Kaldet: Ayna, lizy
Køn: Kvinde
Alder: 29
Fødselsdag: 01/5
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: hun tror ikke fuldt på nogle, men mener alle har deres formål.
Erhverv: healer under oplæring.
Race: Menneske

Udseende

Højde: 165 cm
Vægt: 50 kg
Hårfarve: Hvidt.
Hår længde: Ned til knæene.
Øjenfarve: Isblå/hvide.

Ar: et langt ar over venstre øje.
Tøj: hun elsker at gå i hvidt eller blåt tøj da det for hende til at føle sig mere uskyldig ind hun faktisk er. med årende har hun lært at bruge kasteknive som hun gemmer rundt omkring i sit tøj. hun har dog aldrig fortalt det til Elios. men hun ville gerne forsvare sig med kasteknive da de er lette at gemme.

Magi

Magisk evne (1): Formskifter:
Hun har i en tidlig alder lært at skifte hårfarve og øjenfarve,
som hun blev ældre lærte hun at skifte hudfarve også men ikke lige godt som hendes hår og øjne.
Dygtighed til at kontrollere evne: 9

Magisk evne (2): Vand healing:
hun har lært at ved hjælp af vand kan hun heale sår, og healede brækkede knogler, men så skal såret være åben så vandet kan ramme knoglen.
dog vis hun for træning nok kan hun bruge vandet i folks kroppe til at heale med, men det har hun ikke lært endnu.
Dygtighed til at kontrollere evne: 4

Personlighed

Ayna er en meget stille pige der efter at være kreativ. hun elsker at sy tøj, lave dukker, lave skulpture med træ, og synge kan hun også. men hun elsker mest af alt at hjælpe andre, som sin bror.
hun kommer tit til healerhuset nu da hun er i oplæring med healing da hun for nogle få år siden opdagede hun kunne vandhealing. hun har fået en god veninde i healerhuset som hun tit hænger ud sammen med når hun ikke lige har planer om at tage hjem til sin bror med det samme.
hun hader at nogle bliver skadet af andre med vilje så har hun lyst til at gøre noget drastisk. hun findet der meget uretfærdigt at nogle gør sådan noget med vilje. hun elsker børn og ønsker selv at få et par når hun finder den rette mand. hun healer gerne folk der er kommet tilskade for at øve sine evner men hun øver hverdag sin forvandlings evner, så hun er rigtig god til den allerede.

Like:
* at være kreativ.
* at folk har det godt.
* hendes bror som betyder meget mere end nogle anden.

Hate:
* at barn og forsvarsløse bliver truet og skadet.
* uretfærdighed, hun mener retfærdigheden skal være rimelig for alle partner.
* selv at skulle til healerhuset når hun er skadet.

Fremtidsdrømme:
* som mange andre piger ønsker hun at starte en familie og få et par børn.
* hun ønsker at blive bedre til at heale og en dag åbne sit ejet healerhus.

Svaghed:
* hun lider af voldsom scene skræk. hun går helt i stå når hun skal optræde foran andre.
* hun har mistet lidt af synet på det venstre øje efter angrebet af ulvene.
* hendes bror Elios betyder så meget for hende at vis der skete ham noget ville hun ikke kunne holde ud at være i sig selv mere.

Baggrundshistorie

Alt virkede godt da Arlayna kom til. De var en stor lykkelig familie. Arlayna som tit blev kaldt Ayna var ikke så gammel da hendes familie blev slået ihjel. men hun husker det tydeligt, dog husker hun ikke meget fra før den gang.

Døden
Ayna havde sidet på sit værelse og leget med sin hjemme lavet dukke. hun morede sig gevaldigt og mørte pludselig noget rumstere inde i stuen. Hendes ene storebror hhavde taget fat i hende og smidt hende ind i et køkkenskab og tyssede på hende før han forsvandt ud af syne og lukkede lågen.
Ayna anede ikke hvad der skete med sad bare med sin dukke og krammede den. hun hørte skrig, slag, og noget der faldt på gulvet. Ayna sagde ikke et kvæk før der var helt stille og de skridt hun havde hørt var væk. de gøende hunde var stoppet med at gå. hun så lidt ud og så hendes familie ligge i store blodpølle. hun lukkede lågen igen og begyndte at græde. hun havde aldrig set så meget blod på et sted. hun var bange. var hun nu helt alene... vent hvad med hendes far og storebror Elios. De måtte da leve endnu. men da der kom nogle skridt igen stoppede hun med store øjne g sank en klumb hun var bange. var de kommet efter hende?
men da denne person som var kommet ind faldt sammen og græd sagde hun stille i håb om at det var ham "Elios, Elios er det dig?" hun snøftede og græd igen. da personen rejste sig og løb over mod hende og tog hende ud og løb afsted med hende var hun lettet. han levede. Guderne være lovet. Ayna fulgte med så godt hun kunne.
de kom til en kirkegård og Ayna vidste ikke helt hvad hun skulle sige eller gøre. hun holdte bare sin dukke og elios i hånden og lyttede til hvad han pludselig sagde. for hende gav det ikke mening. men da portalen åbnede sig fulgte hun med ind da han jo hev hende med. de kom til en skov med nogle grimme væsner.

Troldeskoven og ulve-angrebet.
Ayna havde aldrig været her før. hun synes disse væsner var underlige og lidt uhyggelige. men efter nogle tid blev de begge venner med dem, de var kendt som trolde. Ayna fandt ud af da de kom til dette land at hun havde en særligevne. hun kunne skifte udseende på øjne og hår. hun var formskifter. hun gik rundt og hjalp sin bror så godt hun kunne og voksede op i trygge forhold.
Ayna gik istoldeskoven ganske roligt da hun var blevet lidt ældre, hun stødte desværre ind i en flok vilde ulve der gerne så hende som frokost. hun løb alt hun kunne hjem af men ulvene var lige i hælene på hende og den ene fik da også væltet hende og hun prøvede at skubbe den væk men hun var ikke særlig stærk og dens skarpe tænder fik lavet et stort og dybt sår ved hendes ene øje, hun skreg op da en trold som var hendes ven pludselig kom og slå ulven bort. den landte ind i et træ og de angre angreb. trolden beskyttede Ayna og hun rystede i skræk, og da ulvene var jaget på flugt skyndte trolden sig tilbage til hvor Ayna og Elios boede med hende og hun fik en bandage på øjet for at lade såret heale. hun var nemlig lidt bange for healer huset.Familie: Far: (Død)
Mor: (Død)
Storebror: (Død)
Storbror: (Død)
Storbror: (Død)
Storebror Elios (lever)
Nuværende levested: troldeskoven

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 4
Kampteknik: 2
Smidighed: 7
Fysisk udholdenhed: 6
Kløgt: 1
Intelligens: 6
Kreativitet: 7
Mental Udholdenhed: 4
Chakra: 8

width:354px;height:500px;
Weiss from RWBY

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat