HectorHector
Krystalisianer

Kaotisk Neutral
Race: Satyr
Alder: 39

Status: Inaktiv
Godkendt: 05.12.2017
Antal posts: 555
Skaber: Rabbit

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Hector
Kaldet: Hector, Stump
Køn: Mand
Alder: 39
Fødselsdag: 27 Oktober
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Ingen
Erhverv: Tigger/tyv
Race: Satyr

Udseende

Højde: 160 cm
Vægt: 45 kg
Fra livet og op ligner Hector faktisk en helt almindelig, dog noget lav, dreng. Han har horn og halvspidse ører, men begge dele er gemt væk under hans manke af sorte krøller. Hans øjne er store og mørke og hans hud er ret bleg, da han mest opholder sig udenfor om natten. Han dækker for det meste sin overkrop, når han er ude, men holder den afdække, når han er blandt venner.

Hectors pels er sort ligesom hans hår, dog med enkelte rødbrune pletter.

Da Hector stadig kun er meget ung, er hans krop stadig i gang med at udvikle sig. Hans ben er kraftige, men hans overkrop er slank og uden specielt definerede muskler. Han er relativt spinkel af bygning. Når hans overkrop er dækket, sker det, at han bliver forvekslet med en pige, og dét bryder han sig slet ikke om.

Takket være sit iltre temperament har Hector flere ar på kroppen og i ansigtet.

Magi

Magisk evne (1): -
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Magisk evne (2): -
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Hector råber højt, og han kan godt lide at blive hørt. Han er fræk, næsvis og viser meget sjældent nogen former for følelser, der kan betegnes for svage. Med mindre han er ude som tigger naturligvis. Hector er en dygtig skuespiller, der er mester i at få rige damer til at hoste op med en skilling af ren medlidenhed.

Hector har haft en hård medfart, men i stedet for at lade det gøre ham svag, har det gjort ham hård. Han er ikke bange for en slåskamp. Der skal ikke ret meget til at få ham op i det røde felt, men især hvis man skader eller driller hans bedste ven Juno, så kan man godt regne med at få tæsk af en arrig ged.

Når Hector først har besluttet, at man er hans ven, så er han uendelig trofast, og han vil aldrig give op på én. Indtil videre har Hector kun én ven, og han vil gå igennem ild og vand for ham.

Styrker:
- Skuespil/manipulation. Hector er dygtig til at få folk til at gøre, som han vil. Han er især en dygtig tigger, fordi han er god til at få sig selv til at se meget ussel og stakkels ud.
- Nævekamp. Hector er meget dygtig til at slås med de bare næver. Han kan også bruge kniv, men foretrækker en mere "hands on" tilgang.
- Handlekraftig. Der er ikke langt fra tanke til handling, når det kommer til Hector.

Svagheder:
- Kort lunte. Der skal ikke specielt meget til, at Hector eksploderer i raseri. Det gælder både venner og fjender.
- Eftertænksomhed. Hector er ikke ligefrem typen, der stopper op og tænker, før han handler. Han springer som regel lige ud i det, hvilket godt kan gå grueligt galt.
- Empati. På grund af et hårdt liv i slummen, har Hector ret svært ved at have empati for andre. I det hele taget har han meget svært ved at vise positive følelser for andre end hans allertætteste ven, Juno, og selv dér er det svært for ham.
- Magi. Da Hector ikke blev opfostret af sin egen race, har han heller ikke lært deres magi. Selvom han ved, at han sikkert kunne lære det, hvis han fik en god læremester, overvinder hans dårlige selvværd ham ofte og får han til at tænke, at han er umagisk og i stykker, og at det sikkert var derfor, hans forældre efterlod ham.

Baggrundshistorie

Hector blev fundet som spæd i Lindeskoven af en omrejsende teatertrup. De tog ham med, og Hector brugte det meste af sin barndom på landevejene, hvor de rejste fra by til by. Det er også herfra, at han fik sine skuespilsgaver.

Truppen stødte desværre ind i en flok landevejsrøvere en nat, og den eneste fra truppen, der undslap med livet i behold, var Hector. Han flygtede til Hovedstaden, hvor han hurtigt endte blandt tigger- og gadeungerne i slummen. Det var her, han først mødte Juno, og de to blev hurtigt venner. Hector fungerer som Junos højre hånd i banden, og de deler alt med hinanden.Familie: Ukendt
Nuværende levested: Hovedstaden

Andet

Hector har helt bogstaveligt talt skulle slås for sin overlevelse det meste af sit liv, og derfor er han meget dygtig til at slås. Han er ikke den stærkeste modstander, men han er hurtigt og snu. Han lille størrelse gør det nemt for ham at smutte ind og ud mellem sin modstanders ben, o.l. Derfor bliver han også sjældent udmattet, og han vinder tit en slåskamp, fordi han udmatter sin modstander.

Hector bærer en kniv, som han har stjålet fra en fuld handelsmand. Den er meget fin, og han har den altid på sig i sit bælte. Han bruger den sjældent, for selvom han godt kan lide at slås, bryder han sig ikke om at skære i folk eller slå folk ihjel. Han bruger den kun, hvis det bliver nødvendigt.

En ting, som er lidt specielt ved Hector, er, at han er født som hunkøn, men allerede helt fra bansben af, passede det ikke til ham, og da han som lille barn proklamerede, at han ikke gad blive kaldt ved det navn, teatertruppen først havde givet ham, accepterede de det hurtigt og begyndte at kalde ham Hector i stedet for. Da Hector begyndte at blive kønsmoden, havde han det så svært med de forandringer, der begyndte at ske med hans krop, at han næsten var ved at blive vandvittig. Heldigvis havde hans teater-mor engang kendt en anden person, der havde haft det som ham, og hun vidste, at der fandtes en mikstur, der kunne hjælpe. Hvis man tog den regelmæssigt, ville forandringerne aldrig ske, og i stedet ville Hectors stemme blive dybere, hans brystkasse ville forblive flad, og andre dele af hans krop ville ligne mere en mands. Han ville aldrig komme til at ligne de fleste mænd alle steder på sin krop, men lidt havde også ret, og så snart Hector kunne se, hvordan hans krop begyndte mere og mere at ligne en hankønskrop, blev han lykkelig.

Hector skal tage miksturen én gang om måneden, og selvom den er dyr, vil han gøre alt for at få fat i den.

Historien om Hectors køn er ikke en decideret hemmelighed, men Hector bryder sig ikke om at tale om det, for for ham er det komplet ligegyldigt. Emnet keder ham. Samtidig er han dog ekstremt følsom, når det kommer til emnet om køn, og han kan hurtigt fare i flæsket på folk, hvis de taler dårligt om Hector eller andre ligesom ham.

I skrivende stund er det kun Juno, der kender hele Hectors historie. De andre børn i børnebanden ved kun enkelte detaljer, men de ved, at de ikke skal spørge om det.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 3
Kampteknik: 5
Smidighed: 8
Fysisk udholdenhed: 6
Kløgt: 5
Intelligens: 5
Kreativitet: 5
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 0


Broerne brænder, vi drikker vin og danser tæt, bygger luftkasteller, lever og elsker som mennesker. Du er bekymringsløs, det er jeg vild med, jeg elsker den måde, du er dig på... Jeg tror, jeg kender dig

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat